Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Corum Golden Bridge Dragon zdroj - watchesseven.blogspot 1
JaRooN Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 A sakra...Rikal jsem si ne, to neni muj salek kavy.Pak jsem uvidel 4 a pak 6 fotku a......zacalo se mi to libit
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Fuj na to!Nesnáším hranaté hodinky a už vůbec nemusím tyhle vyumělkované kusy s nějakými uměleckými doplňky - působí na mne dojmem kolotočářů.Jenže TYHLE se mi líbí.
ggrand Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 U takového levelu podle mě 2 barvy vnitřností nemají co dělat. Tak buď budou kola(a nejen kola) ocelově šedá nebo zlatavá, ale kombinace obojího a ještě tak nějak nesymtericky, tzv. jak to vyšlo, stahuje celý projekt ke dnu. Ale hlavně že si hrají s chujovinama a tohle jim uteklo
Daemonultimate Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 V tom nánosu zlata a démantů to fakt vypadá blbě. Navíc to bude třískat do očí. Draci, ani to na hodinkách moc nemusim, ale jsou výjimky, tenhle kousek k nim nepatří. Je to nevítaná návštěva do světa, kde vládne Fénix a drak svým příběhům.
instant Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Ta verzia bez diamantov je skvela
Honza.manta Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Ta verzia bez diamantov je skvela To jsem zapomněl zdůraznit, díky.
shag Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Ja by som zniesol aj tu obsypanu verziu :-)
Boháč Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Skvělé verze jsou i bez toho draka. Jsou decentnější, ale luxus
Boháč Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 http://www.corum.ch/en/collection/bridge
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se