Baker Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Nema nekdo ze zdejsich clenu kompletni katalog Hirsch v PDFku ?
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Nema nekdo ze zdejsich clenu kompletni katalog Hirsch v PDFku ? Já obvykle čerpám na www.chrono.cz .
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Já obvykle čerpám na www.chrono.cz . Ja taky, ale nemaji to zdaleka kompletni.
kubson Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 kompletní to není a navíc podle malinkých fotek se špatně vybírá...
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Já ho mám, má 420 MB. A máš možnost ho dát někam odkud by bylo možno si ho stáhnout ? prosím prosím...
Tomasek Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 A máš možnost ho dát někam odkud by bylo možno si ho stáhnout ? prosím prosím... Takovou možnost nemám, ale když řekneš kam, klidně ho nahraju.
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Ještě jsem "přinutil" paní v jednom hodinářství, aby si pořídila vzorník. Je to sice jen levná lajna Hirsch Marcco, ale člověk má přesnou představu o tom co objenává. Ceny jsou mírné, množství obrovské.
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Takovou možnost nemám, ale když řekneš kam, klidně ho nahraju. Je to jeden velky soubor, nebo vice mensich ?
Tomasek Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Je to jeden velky soubor, nebo vice mensich ? Právě, že jeden velkej...
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Právě, že jeden velkej... To bude problem, zkusim neco najit.
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Kolega prislibil, ze mi jeste dnes takove FTP vytvori. Ovsem funcni pouze do patku do 12.00, takze dam jeste vedet.
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) OK Poslal jsem PM s udaji na FTP Upraveno 6. června 2007 uživatelem Baker
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Takze katalog je na FTP, kdo ma zajem, necht stahuje, tento prostor je zajisten pouze do patku do 12.00 Katalog i s cenikem najdete na ftp://62.168.43.240 (velikost 430 MB - tiskove rozliseni - parada !) Timto velice dekuji Tomaskovi za trpelivost.
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Takze katalog je na FTP, kdo ma zajem, necht stahuje, tento prostor je zajisten pouze do patku do 12.00 Katalog i s cenikem najdete na ftp://62.168.43.240 (velikost 430 MB - tiskove rozliseni - parada !) Timto velice dekuji Tomaskovi za trpelivost. Já mnohokrát děkuji všem zůčastněným.
Chrono.cz Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 kompletní to není a navíc podle malinkých fotek se špatně vybírá... Až na pár kusů je nabídka kompletní. Na vašem Chronoshopu nemáte pro jistotu fotky žádné?
kubson Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) správně - "pro jistotu", nerad bych Vám dělal konkurenci jinak srdečně zdravím a můj předchozí komentář prosím berte prostě jako můj soukromý názor - podle papírového katalogu si řemeny vyberu jednoduše mnohem lépe, jinak klobouk dolů, vytvoření vašeho katalogu muselo dát svinsky zabrat... Upraveno 6. června 2007 uživatelem kubson
Baker Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Až na pár kusů je nabídka kompletní. Na vašem Chronoshopu nemáte pro jistotu fotky žádné? A co tak dat katalog ke stazeni na Vasem webu Usetrili bychom spoustu casu.
Chrono.cz Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 správně - "pro jistotu", nerad bych Vám dělal konkurenci jinak srdečně zdravím a můj předchozí komentář prosím berte prostě jako můj soukromý názor - podle papírového katalogu si řemeny vyberu jednoduše mnohem lépe, jinak klobouk dolů, vytvoření vašeho katalogu muselo dát svinsky zabrat... Ano, byla to těžká práce. Databáze řemínků a tahů má téměř 3500 řádků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se