Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 http://www.revue-thommen.ch/en/portfolio-items/pioneer-x-large/?portfolioID=14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Značku mám rád, takže mě trochu štve, jak se co do designu tak nějak stále hledá a inspiruje.. alespoň že luneta už nemá vystouplé indexy na čtvrthodinách, tam ta inspirace B fakt tloukla do očí. Trochu m? zaráží zvláštní kombinace signované tool gumy a WR 100.
Chorche Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Moc se mi líbí obě varianty, to se imho povedlo.Ta s plastickými indexy mi trochu připomíná brajtle a s tištěnými je takový zvláštní mix pilotek a potápek ala Fortis, ale oboje mi přijdou fajn.Tah je ale naprosto příšerný, ale ty RT obecně moc neumí, řekl bych.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 http://www.revue-thommen.ch/en/portfolio-items/pioneer-x-large-2/?portfolioID=14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Černá verze vypadá skvěle.
CEGY Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 No, ja nevim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 No ale nema to osekane indexy a ma day-date..
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 aneb najdi 50 rozdilu...
Chorche Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Hmm, tak v chronu tu "inspiraci" už trošku prehnali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se