Vit Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Díky za odpověď. Já si poctivě prošel fází odmítání R. (snobárna ....) abych po nich po cca 9 letech strávených na fóru zatoužil.Navzdory tomu, že se je snažím šetřit, tak už jsou zase na ruce, protože se chystám na dalekou pracovní cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 18.7.2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska... Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska... Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?Díky! Vysoký s krásně zeleným prosklením. R.V. - 1994, "T < 25" znamená, že jako lum. barva je použito tritium s vyzařováním nižším než 25 (veličinu jsem zapomněl).(více ZDE) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Vite, Ty mi davas, kam na to chodis? To je sakra dobry!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) . Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 krasny sou, ne ze ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Díky Jirko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Chvalim nejen volbu hodinek, ale i tricka! Jinak co za "potvoru" to drzis v ruce? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Chvalim nejen volbu hodinek, ale i tricka! Jinak co za "potvoru" to drzis v ruce? :-)Díky. Ani nevím, jen jsem si to na chvíli půjčil od rybářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Zajímavá fotka, s čím jsi s takovými brýlemi jezdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tipuji s těmi Timexy v pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Zajímavá fotka, s čím jsi s takovými brýlemi jezdil?To nevím Zdeňku, já s nimi chodím plavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se