Přejít na obsah

ROLEX Explorer II

Vit

Doporučené příspěvky

Díky za odpověď. Já si poctivě prošel fází odmítání R. (snobárna ....) abych po nich po cca 9 letech strávených na fóru zatoužil.

Navzdory tomu, že se je snažím šetřit, tak už jsou zase na ruce, protože se chystám na dalekou pracovní cestu.

6ae5aec3-9220-4455-9eaf-2882c93b36d5_zps

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 458
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska...  :flex:  

Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?

Díky!

Odkaz ke komentáři

Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska...  :flex:  

Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?

Díky!

Vysoký :eek:  s krásně zeleným prosklením.

R.V. - 1994, "T < 25" znamená, že jako lum. barva je použito tritium s vyzařováním nižším než 25 (veličinu jsem zapomněl).

(více ZDE)

Odkaz ke komentáři

Vite, Ty mi davas, kam na to chodis? To je sakra dobry!;).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...