Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za odpověď. Já si poctivě prošel fází odmítání R. (snobárna ....) abych po nich po cca 9 letech strávených na fóru zatoužil.

Navzdory tomu, že se je snažím šetřit, tak už jsou zase na ruce, protože se chystám na dalekou pracovní cestu.

6ae5aec3-9220-4455-9eaf-2882c93b36d5_zps

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska...  :flex:  

Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?

Díky!

Odesláno
  V 19. 7. 2015 v 23:24, Locky napsal:

Jaký jsou Petronas Tower naživo? Přiznám se, že jsem je měl v plánu zkouknout naživo, ale nakonec jsem skončil "už" v Dubaji na Burj Khalifě. Mno, tak třeba mě taky jednou pošlou pracovně dál než do Bulharska...  :flex:  

Jinak pro nás méně znalé: Jaký ročník výroby? A co znamená to "T < 25" za "Swiss"?

Díky!

Vysoký :eek:  s krásně zeleným prosklením.

R.V. - 1994, "T < 25" znamená, že jako lum. barva je použito tritium s vyzařováním nižším než 25 (veličinu jsem zapomněl).

(více ZDE)

Odesláno

Vite, Ty mi davas, kam na to chodis? To je sakra dobry!;).

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  V 16. 11. 2015 v 16:35, Locky napsal:

Chvalim nejen volbu hodinek, ale i tricka! Jinak co za "potvoru" to drzis v ruce? :-)

Díky. Ani nevím, jen jsem si to na chvíli půjčil od rybářů.

Odesláno
  V 17. 11. 2015 v 16:51, tenge napsal:

Zajímavá fotka, s čím jsi s takovými brýlemi jezdil?

To nevím Zdeňku, já s nimi chodím plavat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...