Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Po dlouhé době a šetření z mimopracovních aktivit (nechtěl jsem omezovat rodinu) se mi podařila v Přerově korunovace.

Jsem šťastný, a nebojím se použít magické slovo DEFINITIVNÍ.

Jedna mobilní z cesty domů.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Vit
  • Upvote 1
  • Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vit

Vypadá to, že máme ten samý. Já mám TENTO šedý.   Přidám pár mobilních fotek ze SC.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

3636f6dded40

Vit

Která je lepší?

bandicoot

Cool. Tohle má vibes. Ne prachů, jako dnešní modely, ale starýho světa, kdy Evropan s Canonem na prsou byl v půlce světa za exota a atrakci a v letadle, za dýmu cigaret, rozváželi šunku ve stojánku a

Posted (edited)

Vite, moc Ti je přeju, u Tebe vím, že skutečně se jedná o definitivní hodinky, splněný sen - ne jako u větsiny tady, kde to je jen rychlá přestupní stanice.

Těším se na fotky - normálně si jdu na Tebe nalít půlku!

Edited by Peta-Biker
Posted

Dobre ty, tak ses dockal. Gratuluju, moc pekny

Velke gratulace, mas splneno..

Vite, moc Ti je přeju, u Tebe vím, že skutečně se jedná o definitivní hodinky, splněný sen - ne jako u větsiny tady, kde to je jen rychlá přestupní stanice.

Těším se na fotky - normálně si jdu na Tebe nalít půlku!

Moc děkuju kluci, moc si toho vážím.

Věřili byste, že mi je zatím doma nikdo nepochválil?

Ještě jedna mobilní.

Posted

Minimálně týden bych s nikým doma nemluvil :-)

Upřednostňuji trestání chronomagora chronomagorem.

Za trest si po obědě nedám zákusek.

Posted

Jsou krásný Víte,moc gratuluji :)

Půjč je manželce a uvidíš jak bude chválit.Udělal jsem to s jedněma hodinkama a nemohla je vynachválit.Jen ji teď prosím,aby mi je půjčila ;)

Posted (edited)

Velká gratulace, správný hodinky do nepohody a splněný sen :notworthy: Tak ať slouží...

Edited by African
Posted

Tebe mám spojeného s Lum-tecem jako jehovisty Aldu a Hasňu s německou precizní nudnou šedí, ovšem změna ti prospěla, gratuluju! :)