Kid_A Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Dle meho jsou polarky stejne signatorni model pro rolex jako suby,jen stoji trochu v pozadi. Moc pekne! Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Zajimavy je, ze milgy tuhle auru nenesou, a pritom by imho mely. Tojejedno, skvele je Vita foti, kloboucek pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Milgy mě moc lákaly dřív, ale naživo mě moc nenadchly a to, že jsou celé leštěné mě odradilo.A navíc, ač nejsem žádný Emil Holub, mám k cestování daleko blíže než k elektřině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jen polarizuj dál.Jak říká můj syn - Jsou BONBOvÝ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jen polarizuj dál.Jak říká můj syn - Jsou BONBOvÝ.díky. Jedna starší s duhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Takhle malou duhu jsem ještě neviděl.A koukám že ti kousek duhy upad na sedačku.Tak ať si na to někdo nesedne.Bonba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Klasická newtonovská duha (průchod sklem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Vite, u tebe se jasne ukazuje, ze kdo umi ten umi. Paradni fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Myslím že polárky jsou jedny z nejuniverzálnějších rolád vůbec.Jsou to taky jedinný rlx, po kterých pošilhávám.Jenže já jsem pako,a všechno je pak jinak.No hlavně foť.Dobře se na to čučí. Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Díky, je to jen mobilovka nebylo to nijak naaranžované, jen jsem ty hodinky posunul do cesty duhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Zkouším nový mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Podceňovaný, ale o to lepší rolády ! A nejlepší mi přijdou na žubiléé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se