tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 ),dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 gratuluju... vypadají skvělep.s. - když jsme kupoval iwc ing, taky mi přišly definitivní )) už to bude rok...)))))) a hledám další definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Děkuju. Mám je velmi rád.Po téměř 1/2 roce vlastnění mám při vyslovení jejich názvu tyto asociace:- nejsou ani velké ani malé- jsou krásně bílé s jemnými popisy- číselník obsahuje i plastické hodinové indexy- datum přečtu i když zestárnu- mají komplikaci (GMT)- chod stroje je super (funkčnost při nastavování a přesnost)- nejsou moc profláklé jako suby, přesto jsou pro mě legendou (značka i model)- jsou velmi univerzální... a ještě mnohem víc Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Posledne zaujimave hodinky, ktore si mal a vyzerali po pici na tvojich fotkach boli lumtec v1. Toto je ciernobiela nuda ala moonwatche. Kazdy den cakam, ze sa to zmeni a prekvapis nas niecim peknym a fotogenickym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Kazdy jsme jiny, dle mne skvele a urcite orig. v kazdem coulu. Kdybych mel, tak bych do nich sel. V patek jsem si udelal radost pod stromecek, i kdyz to neni Rolex, ale pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Posledne zaujimave hodinky, ktore si mal a vyzerali po pici na tvojich fotkach boli lumtec v1. Toto je ciernobiela nuda ala moonwatche. Kazdy den cakam, ze sa to zmeni a prekvapis nas niecim peknym a fotogenickym. V1 byly super, ale prostě jiné, zajímavé hodinky poutající pozornost na první pohled.EXPY jsou jiné, prostě noblesnější tool. Kazdy jsme jiny, dle mne skvele a urcite orig. v kazdem coulu. Kdybych mel, tak bych do nich sel. V patek jsem si udelal radost pod stromecek, i kdyz to neni Rolex, ale pekny. Jestli tu zůstaneš, tak tě R časem nemine. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 To nejak pocinam tusit, se asi picnu, nebo mne picnou doma. Uz ted jsem dlouho setril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 To nejak pocinam tusit, se asi picnu, nebo mne picnou doma. Uz ted jsem dlouho setril Chce to hodinkově vyzrát a projít si všechny hodinkové stupně, Prim, Rusáci, Číňani, .....Já si je koupil asi po sedmi letech "činnosti" zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Tak s tim naprosto souhlasim, jen nemusim mit vsechno, ty rusove me neberou, ale neberu to nekomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Ten profil skla miluju. Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Paradicka, hele Vite, jak dlouho je mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Paradicka, hele Vite, jak dlouho je mas? Posted 25.July.2014 - 20:41(viz první strana tohoto vlákna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 kamaráde tohle vlákno mě hodně dráždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Paráda , nějak mě ty tvoje fotky přitahují k expům, a to se mi nikdy předtím nelíbily.. na te druhe fotce je to z profilu paradni, podobny jako u mych black bayu, teda bez kyklopa Ten profil skla miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 To mě těší kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 To co pisali kolegove citim i ja, dokazes tema foto rozproudit krev. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 polárky zasaženy polární září.Přitom jsem si je ráno seřizoval podle rozhlasu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Prý Nokia špatně fotí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Hele, jestli Nokia spatne foti nevim, jiz dlouho ji nemam, ale v tomto pripade je to parada. Na tahu je nosis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se