Jump to content

ROLEX Explorer II

Vit

Recommended Posts

Trochu oneskorene, ale predsa... velka gratulacia!! Nebojim sa zopakovat co tu uz bolo X krat povedane, sedia ti vyborne, su nadherne, a vobec by som im ten vek netipoval... kov je samozrejme kov, no pacia sa mi aj na nato aj na kozke, tesim sa na tvoje fotky!! uzivaj dlho a dobre! ;)

Díky.

post-1538-0-14211000-1407323582_thumb.jpg

Super fotka ;)

Líbí se mi, jak jsi je užíváš, paráda :)

Vidím to na kafčo, v dohledné době :)

Díky Tome, v MB budu asi až koncem března.

Ozvu se a domluvíme se.

Pěkně barevně sladěno 

Díky.

Edited by Vit

Gratuluji a díky za fotky. Byly to i moje první Rolexy a pořád je nosím zdaleka nejčastěji. Až jsem před nedávnem uvažoval, zda nerozprodat celý zbytek stáje a nepřestoupit formálně na jedny hodinky, když to tak vlastně v reálu je... Když vidím tvůj podpis, tak bys měl mít to rozhodování ještě jednodušší než já s Bondovkami a Milgaussy :-)

Ty NATO (budiž) a kůže (hrůza) beru jako začátečnické nadšení, jak jsi sám napsal, tahu se nic nevyrovná a s ním to jsou absolutní univerzály od plavek až po oblek. Enjoy!

Gratuluji a díky za fotky. Byly to i moje první Rolexy a pořád je nosím zdaleka nejčastěji. Až jsem před nedávnem uvažoval, zda nerozprodat celý zbytek stáje a nepřestoupit formálně na jedny hodinky, když to tak vlastně v reálu je... Když vidím tvůj podpis, tak bys měl mít to rozhodování ještě jednodušší než já s Bondovkami a Milgaussy :-)

Ty NATO (budiž) a kůže (hrůza) beru jako začátečnické nadšení, jak jsi sám napsal, tahu se nic nevyrovná a s ním to jsou absolutní univerzály od plavek až po oblek. Enjoy!

Díky, ta kůže je velice pohodlná a  sedí mi i vzhledově.

Ke většině svých hodinek mám citový vztah a mimo dvou až tří kousků vím, že je neprodám.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Příliš mnoho kyklopů, Rolexova smrt.

post-1538-0-80858600-1407583145_thumb.jpg

post-1538-0-25223100-1407583148_thumb.jpg

Vite, opozdene a dodatecne gratuluju k vybornym Rolexkam, presne tyhle bych si dovedl predstavit a pral do tymu k mym 115200. Fotky skvele, jenom se musim priznat, ze na tom kozenem Hirschi jim nemuzu prijit na chut. Kov je kov a u R to plati dvojnasob. Takze, uzivej si jich a pilne fot at se mame cim kochat! ;)

Vite, opozdene a dodatecne gratuluju k vybornym Rolexkam, presne tyhle bych si dovedl predstavit a pral do tymu k mym 115200. Fotky skvele, jenom se musim priznat, ze na tom kozenem Hirschi jim nemuzu prijit na chut. Kov je kov a u R to plati dvojnasob. Takze, uzivej si jich a pilne fot at se mame cim kochat! ;)

Díky, díky Skalisovi a tobě jsem pochopil, že lze s jedním typem R vydržet dýl.

Kdyz uz kuzi, tak ty hodinky by si zaslozily pravyho plaza. Nebo normalni hovezinu. Ale tu, co je fer a nepredstira.

To je jediná výtka, kterou k tomu řemenu mám (taky bych raději volil hladký vzor, ten ale je jen u tlustějších provedení Performance, které by se k tomuto pouzdru nehodily), ale za tu pohodlnost a měkkost jsem mu to odpustil.

A fotky urcite super! Pokracuj!

Děkuju.

post-1538-0-89888600-1407748647_thumb.jpg