Vit Posted August 6, 2014 Author Report Share Posted August 6, 2014 Trochu oneskorene, ale predsa... velka gratulacia!! Nebojim sa zopakovat co tu uz bolo X krat povedane, sedia ti vyborne, su nadherne, a vobec by som im ten vek netipoval... kov je samozrejme kov, no pacia sa mi aj na nato aj na kozke, tesim sa na tvoje fotky!! uzivaj dlho a dobre! Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Díky.Super fotka Líbí se mi, jak jsi je užíváš, paráda Vidím to na kafčo, v dohledné době Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Pěkně barevně sladěno Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 6, 2014 Author Report Share Posted August 6, 2014 (edited) Super fotka Líbí se mi, jak jsi je užíváš, paráda Vidím to na kafčo, v dohledné době Díky Tome, v MB budu asi až koncem března.Ozvu se a domluvíme se. Pěkně barevně sladěno Díky. Edited August 6, 2014 by Vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Sorry double Edited August 7, 2014 by Bobisek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Gratuluji a díky za fotky. Byly to i moje první Rolexy a pořád je nosím zdaleka nejčastěji. Až jsem před nedávnem uvažoval, zda nerozprodat celý zbytek stáje a nepřestoupit formálně na jedny hodinky, když to tak vlastně v reálu je... Když vidím tvůj podpis, tak bys měl mít to rozhodování ještě jednodušší než já s Bondovkami a Milgaussy :-) Ty NATO (budiž) a kůže (hrůza) beru jako začátečnické nadšení, jak jsi sám napsal, tahu se nic nevyrovná a s ním to jsou absolutní univerzály od plavek až po oblek. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 Gratuluji a díky za fotky. Byly to i moje první Rolexy a pořád je nosím zdaleka nejčastěji. Až jsem před nedávnem uvažoval, zda nerozprodat celý zbytek stáje a nepřestoupit formálně na jedny hodinky, když to tak vlastně v reálu je... Když vidím tvůj podpis, tak bys měl mít to rozhodování ještě jednodušší než já s Bondovkami a Milgaussy :-) Ty NATO (budiž) a kůže (hrůza) beru jako začátečnické nadšení, jak jsi sám napsal, tahu se nic nevyrovná a s ním to jsou absolutní univerzály od plavek až po oblek. Enjoy! Díky, ta kůže je velice pohodlná a sedí mi i vzhledově.Ke většině svých hodinek mám citový vztah a mimo dvou až tří kousků vím, že je neprodám.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Příliš mnoho kyklopů, Rolexova smrt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 (edited) Která je lepší? Edited August 10, 2014 by Vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
filo-boxer Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Vite, opozdene a dodatecne gratuluju k vybornym Rolexkam, presne tyhle bych si dovedl predstavit a pral do tymu k mym 115200. Fotky skvele, jenom se musim priznat, ze na tom kozenem Hirschi jim nemuzu prijit na chut. Kov je kov a u R to plati dvojnasob. Takze, uzivej si jich a pilne fot at se mame cim kochat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Která je lepší? ...ta poslední Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Vite, opozdene a dodatecne gratuluju k vybornym Rolexkam, presne tyhle bych si dovedl predstavit a pral do tymu k mym 115200. Fotky skvele, jenom se musim priznat, ze na tom kozenem Hirschi jim nemuzu prijit na chut. Kov je kov a u R to plati dvojnasob. Takze, uzivej si jich a pilne fot at se mame cim kochat! Díky, díky Skalisovi a tobě jsem pochopil, že lze s jedním typem R vydržet dýl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panedge Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Tak de to,otazka je jak dlouho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Tak de to,otazka je jak dlouho Já jsem v pohodě, jsem sysel, jen u některých hodinek vím (většinou už při koupi), že časem půjdou dál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Která je lepší?Ta první v teplejších barvách, pak ta třetí skoro sépie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lib Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Kdyz uz kuzi, tak ty hodinky by si zaslozily pravyho plaza. Nebo normalni hovezinu. Ale tu, co je fer a nepredstira. A fotky urcite super! Pokracuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Kdyz uz kuzi, tak ty hodinky by si zaslozily pravyho plaza. Nebo normalni hovezinu. Ale tu, co je fer a nepredstira. To je jediná výtka, kterou k tomu řemenu mám (taky bych raději volil hladký vzor, ten ale je jen u tlustějších provedení Performance, které by se k tomuto pouzdru nehodily), ale za tu pohodlnost a měkkost jsem mu to odpustil. A fotky urcite super! Pokracuj! Děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Troška nočního hazardu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedlin Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 jak sem teďka moc nelezu, tak sem tohle úplně vychladil, takže i za mě opožděně gratulace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts