Přejít na obsah

TUTIMA M2 Pioneer 300M

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Stojím si za svým názorem, otázkou je co si předtsvuješ pod pojmem velká. Takové nejméně 2mm by nebyly na škodu, já bych s ní zápasit nechtěl. Patrně nemám prsty neurochirurga.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky bombastické, ale 6k eur za valjoux je teda ranec :wacko:.  Korunka je sice drobnější, ale za tu drážku asi půjde hezky vytáhnout a pak už se s ní bude manipulovat normálně. Navíc velká korunka na 3ce prostě řeže do zápěstí. A tomuto se řekl bych snažili vyvarovat. Osobně mám nejraději korunku na 4ce, což by tady s ohledem na chrono nešlo.

Odkaz ke komentáři

tento valzuk bude asi prekopany od zakladov, takze cenovka mozno neni az taky velky zadrhel... skor by som povedal, ze bude problem prave ta korunka. 46,5mm je robene pre monstroznu osobu s poslednym clankom prstu obvodu viedenskeho parku, takze manipulacia s nou isto nebude plezir...

Odkaz ke komentáři

Hodinky parádní, korunka proporčně malá, co je k tomu vedlo je jasný, ale jak píše Snow i Janko, může se to ukázat jako problém. Podle hodnoty WR  je šroubovací, v článku jsem to nenašel, tak to bude jako šroubovat vroubkovanou špendlíkovou hlavičku  :), jak se povolí, je vyhráno. Není korunka z části zapuštěná do pouzdra, které slouží jako její ochrana??? Na obrázku se mi zdá povolená a tim větší. Ale malý průměr to neovlivní.

Pict0082_prot.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Díky za živou fotku  :) . Na ní je krásně vidět, že Tutima opět nezklamala. Krásné hodinky, bezva strojek s patrně zásadními úpravami, to je důvod proč dávám Tutimě přednost, na rozdíl od asi všech fanoušků německých hodinek zde na fóru, před D. Hodinky si kupuji pro radost, pro potěšení, které mi skýtá, když na ně pohlédnu. Do extrémních situací v nichž bych zřejmě využil kdovíjakých technických fines se nedostanu a pouzdro musí nést šrámy, jako starý harcovník, musí srůst s majitelem. Možná jsem blázen, ale je to tak, je to můj názor. Ani cena mi nepřijde nepřiměřená s ohledem na značku. Koneckonců jsou to hodinky z Glashütte a to je velmi dobrá adresa  :) .

Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2014 v 8:23, Snow napsal:

........Na ní je krásně vidět, že Tutima opět nezklamala. Krásné hodinky, bezva strojek s patrně zásadními úpravami,........

Sdílím tvé nadšení, jsou parádní, ještě bych vyzvedl ovladací tlačítka. Krásně zapadají do celkového dojmu, který perfektně umocňuje tvar článků náramku, pouzdra a lunety. Mít, nenechám se přemlouvat dlouho. :)

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s vámi. Korunka je malá, ale třeba ta ovladatelnost nebude v reálu (drážka, vroubkování) až tak hrozná a pohodlnosti nošení to rozhodně prospěje. Jak často je třeba manipulovat s korunkou 1x za dva týdny nebo měsíc? Když korunka řeže do zápěstí poznáte to několikrát za den... Neodsuzoval bych ji, dokud bych to nezkusil naživo a rozhodně bych v tom neviděl nepřekonatelný problém.

Odkaz ke komentáři

Priamy konkurent EZM10 od SINN. Tutimy su z titanu, to je asi tak vsetko v com maju navrch oproti EZM10, ktore ale zase maju safirovu lnetu a predovsetkym podstatne nizsiu cenovku(stroje tam budu porovnatelne) tiez korunku zvladli u SINN podla mna opticky o cosi lepsie.

Edit: Tak EZM su tiez z titanu, ale nie som si isty z coho maju naramok pokial tiez z titanu tak tu cenovku Tutimy nebastim.

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník cecil

Hodinky mají 46,5mm tak asi ta korunka v porovnání z velikostí pouzdra zase tak malá nebude,ovšem v reálu to třeba bude jinak.Moc pěkný Tutimy a i ten tah je pěkný..

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Na mne je tam moc rucicek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Na zivo jsou to naprosto skvele a spickove zpracovane hodinky. Ale obrovske. Trochu me tam vadi ty gumove cudle. Vic by se mi libily tlacitka ocelove, jako na starsim modelu commando.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  V 27. 7. 2014 v 6:38, jankoxxx napsal:

tento valzuk bude asi prekopany od zakladov, takze cenovka mozno neni az taky velky zadrhel... skor by som povedal, ze bude problem prave ta korunka. 46,5mm je robene pre monstroznu osobu s poslednym clankom prstu obvodu viedenskeho parku, takze manipulacia s nou isto nebude plezir...

Jestli to s tím 7750 nepopletli...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...