Návštěvník Snow Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 TUTIMA M2 Pioneer 300M Moje německá oblíbenkyně má nový model z řady M2. Hodinky jako vždy parádní. Zaráží mě však velmi malá, opravdu disproporční korunka, s ní se bude nejspíš hodně špatně manipulovat . zdroj - oceanictime.blogspot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Podle mě je akorát,tvar pouzdra je nadčasový velká by byla jak pěst na oko.Spíš těch 46,5 mm je brutus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Stojím si za svým názorem, otázkou je co si předtsvuješ pod pojmem velká. Takové nejméně 2mm by nebyly na škodu, já bych s ní zápasit nechtěl. Patrně nemám prsty neurochirurga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Hodinky bombastické, ale 6k eur za valjoux je teda ranec . Korunka je sice drobnější, ale za tu drážku asi půjde hezky vytáhnout a pak už se s ní bude manipulovat normálně. Navíc velká korunka na 3ce prostě řeže do zápěstí. A tomuto se řekl bych snažili vyvarovat. Osobně mám nejraději korunku na 4ce, což by tady s ohledem na chrono nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 tento valzuk bude asi prekopany od zakladov, takze cenovka mozno neni az taky velky zadrhel... skor by som povedal, ze bude problem prave ta korunka. 46,5mm je robene pre monstroznu osobu s poslednym clankom prstu obvodu viedenskeho parku, takze manipulacia s nou isto nebude plezir... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Hodinky parádní, korunka proporčně malá, co je k tomu vedlo je jasný, ale jak píše Snow i Janko, může se to ukázat jako problém. Podle hodnoty WR je šroubovací, v článku jsem to nenašel, tak to bude jako šroubovat vroubkovanou špendlíkovou hlavičku , jak se povolí, je vyhráno. Není korunka z části zapuštěná do pouzdra, které slouží jako její ochrana??? Na obrázku se mi zdá povolená a tim větší. Ale malý průměr to neovlivní. Upraveno 27. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Díky za živou fotku . Na ní je krásně vidět, že Tutima opět nezklamala. Krásné hodinky, bezva strojek s patrně zásadními úpravami, to je důvod proč dávám Tutimě přednost, na rozdíl od asi všech fanoušků německých hodinek zde na fóru, před D. Hodinky si kupuji pro radost, pro potěšení, které mi skýtá, když na ně pohlédnu. Do extrémních situací v nichž bych zřejmě využil kdovíjakých technických fines se nedostanu a pouzdro musí nést šrámy, jako starý harcovník, musí srůst s majitelem. Možná jsem blázen, ale je to tak, je to můj názor. Ani cena mi nepřijde nepřiměřená s ohledem na značku. Koneckonců jsou to hodinky z Glashütte a to je velmi dobrá adresa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 V 27. 7. 2014 v 8:23, Snow napsal: ........Na ní je krásně vidět, že Tutima opět nezklamala. Krásné hodinky, bezva strojek s patrně zásadními úpravami,........ Sdílím tvé nadšení, jsou parádní, ještě bych vyzvedl ovladací tlačítka. Krásně zapadají do celkového dojmu, který perfektně umocňuje tvar článků náramku, pouzdra a lunety. Mít, nenechám se přemlouvat dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Souhlasím s vámi. Korunka je malá, ale třeba ta ovladatelnost nebude v reálu (drážka, vroubkování) až tak hrozná a pohodlnosti nošení to rozhodně prospěje. Jak často je třeba manipulovat s korunkou 1x za dva týdny nebo měsíc? Když korunka řeže do zápěstí poznáte to několikrát za den... Neodsuzoval bych ji, dokud bych to nezkusil naživo a rozhodně bych v tom neviděl nepřekonatelný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Priamy konkurent EZM10 od SINN. Tutimy su z titanu, to je asi tak vsetko v com maju navrch oproti EZM10, ktore ale zase maju safirovu lnetu a predovsetkym podstatne nizsiu cenovku(stroje tam budu porovnatelne) tiez korunku zvladli u SINN podla mna opticky o cosi lepsie. Edit: Tak EZM su tiez z titanu, ale nie som si isty z coho maju naramok pokial tiez z titanu tak tu cenovku Tutimy nebastim. Upraveno 27. července 2014 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Hodinky mají 46,5mm tak asi ta korunka v porovnání z velikostí pouzdra zase tak malá nebude,ovšem v reálu to třeba bude jinak.Moc pěkný Tutimy a i ten tah je pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Ty novy pouzdra uz se mi tolik nelibi, jako ty stary, ale i tak jsou to paradni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 http://tutima.com/watches/m2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 tutima. proste tutima. V 10. 11. 2014 v 1:16, maxipesfik napsal: http://tutima.com/watches/m2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Na mne je tam moc rucicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 (upraveno) Na zivo jsou to naprosto skvele a spickove zpracovane hodinky. Ale obrovske. Trochu me tam vadi ty gumove cudle. Vic by se mi libily tlacitka ocelove, jako na starsim modelu commando. Upraveno 12. listopadu 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Koukam ze to pouzdro jeste trochu prepracovali a zmenili i naramek Ted je to IMHO perfektni, takova lehce modernizovana klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 http://www.fratellowatches.com/tutima-m2-family-rock-solid-military-chronographs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 To jsou tedy šílené ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V 27. 7. 2014 v 6:38, jankoxxx napsal: tento valzuk bude asi prekopany od zakladov, takze cenovka mozno neni az taky velky zadrhel... skor by som povedal, ze bude problem prave ta korunka. 46,5mm je robene pre monstroznu osobu s poslednym clankom prstu obvodu viedenskeho parku, takze manipulacia s nou isto nebude plezir...Jestli to s tím 7750 nepopletli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se