Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Recenzia Hodiniek DIEVAS VINTAGE CALIFORNIA

http://www.youtube.com/watch?v=D6iHws_kmYQ

Toto bola videočasť, nejaké veci čo som zabudol doplním ešte tu, keď budem mať dlhú chvíľku, rovnako tak chcem potestovať lumi a porovnať ju s B-Uhr

toptime.eu/Hodinky/DIEVAS/Dievas-Vintage-California.html
Stránka výrobcu: http://www.dievaswatches.com/vintage-california.html
Obchod výrobcu: shop.dievaswatches.de/vintage_california.html

Odesláno

zaujimava zmena urobit video recenziu,

mohol by si postnut fotky lumi (na zaciatku videu si spominal ze sa k tomu vratis, ale nevratil si sa :) )? a este by si mohol postnut tu recenziu na strojcek unitas co si spominal?

osobne ma viac zaujala verzia 3646, len mi trosku vadi podobnost cifernika s PAM00021, myslim ze aj font je takmer rovnaky.

Odesláno

Recenze super, velká inovace to video :-). Ale v hodinkách vidím PAM California. Indexy čtvrt, půl, třičtvrtě a celá jsou stejné a především to uchycení řemenu je PAM a to je podle mého názoru největší kopírka.

Odesláno

ďakujem za reakcie páni :)

Fotky budú, až sa mi vráti foťák z reklamácie :/ ale lumi je slabšia ako na Steinhartoch B-Uhr

a recenziu na strojček nájdeš pod videom keď si ho rozklikneš na youtube. Tu na fóre je zakázané pridávať linky na Kibiho stránky, to som vtedy nevedel...

Odesláno

Na začátku recenze se mi , přiznám se, moc nelíbíly. Ke konci jsem pochopil, kde je jejich kouzlo a ještě jsem se naučil, jak se u takových hodinek vyměňuje řemen. Díky moc!

• po měsíci...
Odesláno

Takže sľubované porovnanie lumi, nech prehovoria obrázky :)

vpísal som do nich približný čas pre lepšiu predstavu, nech nemusíte kukať koľko ručičky ukazujú :D + som doplnil nastavene fotoaparáta, vychádzal som nastavenia ktoré kiby uvádzal v príslušnom vlákne, je to vo formáte čas/clona/iso...

Len dodám, že na prvej fotke ha hodinkách dievas aj v skutočnosti ručičky svietia do žlta a ciferník na zeleno. Dievas celkovo zaostáva s lumi oproti ostatným hodinkám (buhr 47 a apollon), osobne som čakal viac od sendvičového ciferníka, no zrejme majú byť hodinky vintage aj čo sa lumi týka.

post-6964-0-67693200-1411147903_thumb.jpg

post-6964-0-39546400-1411147904_thumb.jpg

post-6964-0-47836400-1411147905_thumb.jpg

post-6964-0-99413300-1411147905_thumb.jpg

Odesláno

Zrovna včera jsem se poprvé zatoulal na stránky Dievas a přesně tyto californie mi padly do oka nejvíc ze všech hodinek, co tam měli. Do té doby se mi přitom tento typ ciferníku vůbec nelíbil. No a dnes jsem narazil na tuto recenzi a pokušení to vyzkoušet se ještě víc zvýraznilo. Díky za pěknou video recenzi a budu se těšit i na nějaké povedené fotky. Gratuluju k výběru a přeju, ať hezky hlasitě tikají.

Odesláno (upraveno)

No, a kedže recenzie nemajú byť len kladné, pridám aj skúsenosť s firmou Dievas. Po týždni som stratil skrutku ktorá drží nožičky a napísal som do dievasu, tu je naša konverzácia:

moja správa, začiatok konverzácie 1.8.
Hello, 
A week ago I bought a watch Dievas Vintage California. 
I bought them 24,7, and now is 1.8 - example photo 
and today I found out that I'm missing screw band. I want to ask whether it would be possible to send a new under warranty. 
I know that offers a full repair kit for 30 Euros, but buy it after a week do you get crazy. 
Produce quality watches, so I hope you have the same quality customer service. 
I look forward to your response and I wish you all the best 1.gif

Dievas 2,8,
Dear Mr Stef Packa,

Thank You for your interest in Dievas watches. Please can you take a picture of what you need so we can send you the parts you need. 

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Warmest Regards,
Hans B.

Sales Manger
Dievas Uhren Technik 

ja 2,8,
Thank you for the quick reply. 
Send Photos to clarify. 
I need a screw which has marked cervenyk ring 

thank you beautiful
(Poslal som foto hodiniek a aj fotku grančnej kartičky )

Dievas 4,8,
Dear Stef,

Thank You for your quick reply. Let us know the delivery address we should send it to.

Thank You once again.

Ja 4,8.
my address is: 

Stefan Packa
xxxxx
xxxx
xxxxx
Slovakia

Thank you, you are the best 1.gif

Ja znovu 14,8
Hello, excuse my impatience, but I would like to ask when can we expect to replace the screw? 
My hand is hungry for a Dievas watch 1.gif

thx

stef

Ja 19.8
Hello,

no response or mail?

stef

Dievas 20,8,

Dear Sir,

We already sent out your replacement last week. Expect it in 10-14 days. Let me know if it still does not reach you.

Warmest Regards,
Hans B.

Sales Manger
Dievas Uhren Technik 

Ja 3,9,
I greet you, 

I am very sorry, but I still did not get new screw ... You can check or by post not do a mistake and did not return it to you? 
possibly buy it if it were possible. 

thank you beautiful

Ja naposledy 13,9
Regards, 
you have some new information for me? 
thank you

Stefan Packa

Tak a to je koniec, nejdem sa k tomu nejako viac vyjadrovať, len dodám že som do dnes nič neobdržal či už poštu alebo email, a skrutky mám už objednané v Toptime, za čo Esq pekne ďakujem 

Edit: túto konverzáciu som zavesil aj na dievas forum, kde uź mám Ban a môj príspevok vymazali...

Upraveno uživatelem ZLOjasna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...