Návštěvník Snow Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Rolex Deepsea D-Blue Dial Edition zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/rolex-deepsea-d-blue-dial-edition/?utm_source=daily_nl&utm_medium=e-mail&utm_campaign=06082014
Kid_A Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 jojo, v rolex vlakne mocne diskutovany kousek:))
Návštěvník Snow Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Už diskutovaný ??? Mám vymazat ?
Kid_A Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29040-zajimavosti-ze-sveta-hodinek-s-korunkou/page-30 rozhodne nemazat:)
m.n. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Živé fotky, snad to taky nesmažou: http://www.hodinkee.com/blog/hands-on-with-the-new-rolex-deepsea-d-blue-dial-edition-live-photos Mi se líbí, ideální víkendovky...
jacob Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Přesunutí nápisu Deepsea dolu je dobrý nápad. Barva se mi k černé lunetě subjektivně vůbec nelíbí, ale bral bych je jako dobrou investici!
Street Glide Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 ....jo,jsou pěkný,....nic to však nemění na tom,že je to stále "plechovka od tuňáka na Oysteru" :-)))
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) Hodně záleží na realitě, modrá dokáže být zrádná, ale nepředpokládám, že zrovna mistři u Rolexu by si nějak naběhli a na fotkách je to paráda. Dostatečně tmavý, aby zachovali původ a dostatečně modrý aby zvýšili atraktivitu. Moc se mi líběj a mít na ně zálusk, měl bych velké dilema. Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
Denjl Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 jsou parádní... na živo ta modrá může ještě více vyniknout - přece jen modré cifry Rolex umí....
zerfoss Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 mne sa naopak kombinacia modrej a ciernej velmi paci
gougy Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 líbí se mi komentář z TRF Originally Posted by michel33 Let's imagine Bamford issued the exact same dial a few months ago, I cannot imagine the comments?... "představte si, že by Bamford vyrobil přesně tuhle barevnou kombinaci před několika měsíci... to by byly komentáře... "
Vit Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Rolex Deepsea Sea-Dweller D-Blue: známý model s novým číselníkem(Hodinky a Šperky)
Street Glide Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 .....již při prvním pohledu na zelený nápis DEEPSEA jsem měl divné tušení a to se mi teď potvrdilo :-).......na tu "mastnou plechovku od tuňáka" neplatí žádná sleva a je na ně fronta jak v Polsku na maso :-))) .....to samé platí i o GMT-Master WG Pepsi luneta :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se