Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

To já taky,ale už se prý další vydání konat nebude  :sad01_anim: jak jsem se tady někde dočetl  :crying_anim:

• po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny,

před nedávnem jsem se zaregistroval tady na fóru, protože jsem vydražil jedny hodinky PRIM na Aukru a od té doby dražím a scháním, dražím a scháním.....je to fakt návykové...vůbec jsem tomu nevěřil, ale je to tak... Dočetl jsem se tady i o knize která mapuje výrobu Primek, částečně je ukazka na internetu, ale to je málo. Myslím, ta kniha je vlasně klíč ke sbíráni Primek, aby člověk orientoval jen na některé...

Proto bych Vás chtěl požádat, jestli někdo nemáte ještě tuto knihu navíc, měl bych o ni zájem.

Nebo mě napadlo, jestli by nešlo tu knihu oskenovat a mít ji tady na fóru k nahlédnutí, když si člověk neví rady neby by si ji jen tak chtel přečíst. Nemusela by být ani ke stažení, jen k nahlédnutí. Protože prý už nejde koupit a nechystá se ani dotisk ikdyž si myslím, že zájem by byl.

minulý týden jsem vydražil jedny hodinky a protože to bylo blízko, tak jsem si je vyzvedl osobně a při té příležitosti jsem se setkal se zberatelem, který knihu vlastní, ale nebyl ochoten mi ji ani půčit.....

Budu rád za vaše reakce. M.

Odesláno

Pokud je to tak, tak bychom se samozřejmě museli domluvit s autorem, jestli by proti tomu nic neměl. Je to otázka, jak se k tomu staví, když ví, že ta kniha již nejde sehnat...určitě by to ale nesmělo jít stáhnout, aby si to kdokoli mohl vytisknout, to bych taky nesouhlasil. Můžu ho zkusit oslovit, vím, že je i tady na fóru. jinak bych to klidně naskenoval....

Odesláno

Knihu HODINKY PRIM 1954-1994  měly  ještě  minulý týden v Technickém muzeu Brno. Kontaktní osobou pro objednávku je paní Gilbertová. Její email gilbertova@tmbrno.cz.

Pokud by snad někoho napadlo ji oskenovat a dát na internet, tak jsem připraven se bránit všemi dostupnými prostředky. Jsou to dva roky mého života a nehodlám je vyhodit z okna.

Odesláno

Děkuji za kontak, hned paní Gilbertové napíšu. Samozřejmě jsem ji nechtěl dávat na internet, jen tady na fórum, ale to je asi to samé. Samozřejmě je to spousta času a úsilí napsat takovou knihu, ( zrovna poslouchám Váš rozhovor na Českém rozhlase, ze záznamu). Jen by mě ještě zajímalo, jestli je plánován nějaký dotisk a když ne tak proč? Děkuji S pozdravem M.

Odesláno

Děkuji za kontak, hned paní Gilbertové napíšu. Samozřejmě jsem ji nechtěl dávat na internet, jen tady na fórum, ale to je asi to samé. Samozřejmě je to spousta času a úsilí napsat takovou knihu, ( zrovna poslouchám Váš rozhovor na Českém rozhlase, ze záznamu). Jen by mě ještě zajímalo, jestli je plánován nějaký dotisk a když ne tak proč? Děkuji S pozdravem M.

Vážený kolego. Chronomag a internet není "asi to samé", ale jedno a to samé. Děsí mne ta lehkost s jakou by jsi to klidně naskenoval.

Odesláno (upraveno)

Rozumím...není to lehkost, ale neuvědomělost si souvislostí... Zrovna jsem psal odpověď Hardlimerovi, že jsem fakt začáteční, ale že jsem teď pochopil, že s tou knihou je to vlastně stejné jako s hodinkami. Ty už taky nikdo znovu v těch letech 50. tých až 90. sátých nevyrobí a budou se dát sehnat jen mezi sběrateli, na burzách , na aukrech, v bazarech. A to je na tom  to krásné. Tak se moc omlouvám za ten nápad.

Upraveno uživatelem M.a.t.e.s.
Odesláno

Mates, jsem zde na fóru krátce, ale asi se Ti povedlo hnout žlučí zdejším váženým členům ...... " Pro mnohé zde je Acutronova kniha BIBLE a hodinky Prim náboženstvím. Toť můj skromný názor. Škaro

Odesláno

Dnes mi přišel mail od paní Panákové z technického muzea v Brně, doprodávají pár posledních kusů knih, jsou ale prý trochu poškrábané na obalech, proto je na ně 10% sleva, je jich possledních pár kusů, tak kdo by měl zájem...

Objednával jsem přes formulář na stánkách technického muzea.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...