Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Kamil: To vypadá na slušnej restart :-)

To M-72: Už se ztrácím, jak ta tvá "základní šestice" vypadá dnes :-D

Můžeš to sem hodit a oživit původní smysl debaty?

Odesláno

To M-72: Už se ztrácím, jak ta tvá "základní šestice" vypadá dnes :-D

Můžeš to sem hodit a oživit původní smysl debaty?

Tak to je právě můj příspěvek č. 50 ze včerejška... :-)

Odesláno (upraveno)

Dobrý den poradíte mi jaké si koupit hodinky abych je měl na celý život? s kvalitním strojkem a nejlépe tak do deseti tisíc?

Sice to je OT, do tohoto vlákna to nepatří, ale podívej se na Hamilton Khaki Field Auto, H70455133. Nové kolem 13 000 Kč.

edit: doplnění ref. čísla

Upraveno uživatelem pepyczek
Odesláno (upraveno)

Děkuji, vypadají dobře, ale 13 000 Korun už je hodně, fakt bych měl představu maximálně do těch deseti.

Ze všeho nejdřív doporučuju přečíst úvodní vlákno v poradní sekci. Pro základní orientaci stačí.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91631-jak-naj%C3%ADt-ty-správné-prvn%C3%AD-hodinky/

Potom určitě alespoň pár dní čti a procházej fórum. Nejde ani tak o mechaniku věci, ale spíš si utřídit kterým designovým směrem se chceš udat. Protože jedny ?na celý život? by měly být co nejuniverzálnější a v rámci trhu se dá hledat v různých kategoriích ; pilotky, potápky, chrona, racing, casual/dress, ...

Pokud ani tak nenajdeš co hledáš, popiš co nejvíce svou tužbu, přidej obvod své ruky v cm a založ vlákno zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/32-poraďte-s-koup%C3%AD-výběrem/

Krom toho si můžeš projít nabídku několika shopů, třeba najdeš co hledáš svépomocí.

www.chronoshop.cz

www.helveti.cz

www.koscom.cz

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Přesně tak, podívejte se po eshopech, nebo po obchodech, já mohu doporučit hodinky Invicta, ty mají velice kvalitní strojky a vypadají hodně dobře a do 10 tisíc neni problém si tam vybrat, najdete je v podstatě v každém nákupním centru nebo na eshopu ......................

Ještě jednou a bude následovat ban. Tikal

Odesláno

Přesně tak, podívejte se po eshopech, nebo po obchodech, já mohu doporučit hodinky Invicta, ty mají velice kvalitní strojky a vypadají hodně dobře a do 10 tisíc neni problém si tam vybrat, najdete je v podstatě v každém nákupním centru nebo na eshopu www.manilla-hodinky.cz

Čuchám, čuchám reklamu! :fyou:

Odesláno

Přesně tak, podívejte se po eshopech, nebo po obchodech, já mohu doporučit hodinky Invicta, ty mají velice kvalitní strojky a vypadají hodně dobře a do 10 tisíc neni problém si tam vybrat, najdete je v podstatě v každém nákupním centru nebo na eshopu ......................

Jako zakladatel vlakna, i kdyz to neni uplne podstatne, ti hodinky Invicta nedoporucim.

Napr. Hamilton nebo Seiko je urcite mnohem lepsi volba....

Lovil :-) bych ve vodach, co ti doporucuje kolega Maxel.

Odesláno

Omlouvám se za OT, ale Invicta, že má kvalitní strojky? Upřímně vyhozené peníze, určitě do 10 tisíc bych lovil ve vodách jako je Seiko, Orient, Citizen, Hamilton či klidně Casio. Řekl, bych, že některé G-shocky by mohly vydržet, ale záleží na tvé představě o hodinkách. Jak už říkal kolega.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...