venc Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Hlásím se do klubu s Certinami Blue Ribbon, automatic, 27 jewels. Koupil jsem je na e-bayi od pána z Albánie. Trochu jsem trnul, co přijde, ale musím říct, že fotky nelhaly, jsou v dobrém stavu. Zatím nevím jak přesnost, podle fotky víčka byly servisovány v roce 96, takže budou potřebovat hodinářovu péči. Je to prostě nesmrtelná klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Tak po pár dnech nošení se ukazuje přesnost v dobrém světle cca + 10 s/den. Jsem mile překvapen. Rezerva nátahu více než 40 hodin, ani to není špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Jsou krásně zachovalé, kolik mají v průměru, klasika něco mezi 34 a 35? Kdyby ses jich chtěl zbavit, ozvi se, zrovna sháním takové nějaké sem tam na ruku do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Himaláje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Himalájesú veľmi pekné až nezvyčajne dobre vyzerajúce, teším sa na ďalšie foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Moje nove Certiny Blue Ribbon, nazov je inspirovany zavodmi o najrychlejsiu lod ktora preplava Atlanticky ocean, modra stuha bola prestizne putovne ocenenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tak letošní Baselworld v podání Certiny je mix Aqua Terra, Aquaraceru s SMP fontem a na závěr trochu Hamiltonu. Myslel jsem, že tohle období máme už za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Posledný rok dva som si staré Certiny celom obľúbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghugo Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Certiny jsem si oblíbil, jakožto hodinky pro širokou veřejnost... Upraveno 8. července 2017 uživatelem ghugo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) ty chrona vlevo vypadají výtečné. Co je to za model? To je DS Master Black? Upraveno 8. července 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghugo Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Ahoj! Ano, jsou to DS Mastery, kupované v roce 2011... Jen pásek nevyhovoval, při práci s notebookem se kovová spona dřela o povrch, ale stávající "NATO strap" se k hodinkám příliš nehodí, to je očividné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 díky za odpověď , já si naopak myslím, že se k nim hodí výtečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghugo Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Kdyby pásek byl solidnější, rozuměj "tvrdší", byl by výsledek lepší. Hodinky jsou těžké, pásek měkký a kazí to celkový estetický dojem, když jsou hodinky na ruce... Ovšem, jsou to malichernosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak jedině koupit kvalitnější nato. Ale takhle z fotky vypadají božím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Poslušně hlásím, že jsem taky zde- moje první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Dnes jsem objevil nové DS-8 Chronometer. Quartz, antireflex, super barevná kombinace (především oceňuje absenci bílých ručiček)...prostě ideální náhrada za Conquesty. Nedovedete si představit jaké bylo mé zklamání když jsem zjistil, že jsou dámské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YellowSnow Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 DS-2 OED Limited Edition - dnes som sa stal majiteľom týchto krásnych hodiniek. Viac foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/110492-nov%C3%A9-univerz%C3%A1lne-hodinky/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YellowSnow Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Nakoniec už budem mať hodinky u seba len do času výmeny za Tissot Visodate. Nesadli mi a tak som ich bol vymeniť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ahoj. Já zatím Certina Certidate a X-02. Později hodím foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeteCZ Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Hlasim se do klubu! Vcera jsem si sel koupit sve druhe hodinky a zaroven prvni oblekovky. Zadani bylo: svycarske automaty do 30k. Nakonec jsem koupil tyto Certiny (C029.807.16.081.01). V prvni prodejne je meli za 22k, mely bouchnutou hranu a kdyz jsem to prodavacce rekl, tak se se mnou jeste zacala hadat a byla sprosta (Buran v hradeckem FUTURU - NEDOPORUCUJU!!!). Tak jsem jel jinam, kde byly za internetovou cenu a jeste jsem dostal slevu bez vyjednavani... Nakonec vysly na 15 frantisku s par drobnych. Za me dobry, usetrenych par tisic na dalsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se