AndyAaron Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Jak se mi kombinace zelene rafiky s cernym zbytkem moc nelibi u GMT Masteru, tak tady u Certiny je to dle me nejlepsi verze. Tak at ti to tika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Diky, je to dpis tyrkysova barva... jsou to Certina DS Action Diver Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Moc pěkný a šedi super na ruce. Taky jsem je měl v hledáčku, ale nakonec vyhrály Mida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak jsem pres mesic testoval pravidelne presnost, dost to kolisa, ale celkova presnost je docela slusna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jopo Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Dnes Himalaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Na novem gumovem reminku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Co máš za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Origo Certinahttps://www.klockia.se/certina-ds-action-diver-powermatic-80-gummiarmband-med-spanne-c603020937 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 DS-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 DS se špatným datumem (a já si toho za cleý den nevšimnul) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Certina uvedla na trh model DS-8 Chronometer v pánské verzi. Za 11kkč super koupě. Konečně hodinky, které jsem si vždycky přál (<42 mm, safír, vnitřní AR, wr100, quartz) a nemusím si koupit Hamilton Jazzmaster quartz Modrá vypadá hodně dobře, černé taková klasika. Po naprosto (alespoň mně to tak při osahání naživo připadá) zoufalém nekvalitně/neesteticky zpracovaném modelu Caimano podle mě trefa do černého . Skoro se mi nechce věřit, že je nepokazili bílou sprotovní sekundovkou jako DS-4. Zdroj: Zdroj: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Modre mi prijdou strasne blbe citelne z toho videa. Cerne jsou naopak hodne elegantni a moc se mi libi. Kolik to je? 40mm? Pritelkyni jsem loni koupil damske se stribrnym cifrem a musim rict, ze jsem z kvalitniho zpracovani sam prekvapeny, vcetne chodu strojku zhruba sekunda za mesic do minusu. Vcetne vterinovky skakajici po indexech. Stejne tak to vypada na videich vyse. Za me palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Certina uvádí 40.20 mm, nejspíš totožné s DS-4. S modrou určitě souhlas, navíc bych měl pocit, že mi k žádnému oblečení tenhle odstín nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nakoľko som od dnes (šťastným) majiteľom DS Powermatic 80, dovolím si to tu trochu oživiť . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Parada krasne su!Nech robia radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Certina uvedla na trh model DS-8 Chronometer v pánské verzi. Za 11kkč super koupě. Konečně hodinky, které jsem si vždycky přál (<42 mm, safír, vnitřní AR, wr100, quartz) a nemusím si koupit Hamilton Jazzmaster quartz Modrá vypadá hodně dobře, černé taková klasika. Po naprosto (alespoň mně to tak při osahání naživo připadá) zoufalém nekvalitně/neesteticky zpracovaném modelu Caimano podle mě trefa do černého . Skoro se mi nechce věřit, že je nepokazili bílou sprotovní sekundovkou jako DS-4. black.JPGZdroj: blue.JPGZdroj: V Koscomu už jsou a... naživo působí mnohem větší, kvalita zpracování na mě nezapůsobila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel76 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Ahoj jsem tu chvilku ale líbí se mi Vaše vlákno, protože mám Certiny rád a sám jedny mám, jako hodinky na každý den.Jsou to Royal DS Chrono. Koupené USA. Jsem s nimi spokojený a dělají mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Mé dvě CertinyDS Multi-8DS First Day-DateSice starší ale stále pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Kdyz jsem je v nedeli prenastavoval, tak jsem se rozhodl je zase chvilku ponosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se