lub Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 V 21. 8. 2014 v 15:48, ondra.palas napsal: Výborný hodinky Lube, rád jsem sledoval tvoje fotky Seiko pětek, tohle je ale jiná liga. Od Orientu jsem měl jenom Raye, ty mě zklamaly a trochu jsem na tuhle značku zanevřel. Teď koukám, jakej omyl to byl.dík.pětky jsou taková moje úchylka, vždycky aspoň jedny musím mít.původně jsem se rozhodoval mezi ray a orient pilot, ale to by byly jen další kusy do low-end skupiny, kterou už mám tak nějak ucelenou. nabídka orient star je docela originální a nemusí se všechny líbit, ale jako značka mě mile překvapila a dovedl bych si od nich představit ještě jeden dva kousky.. na slunci
lub Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 včerejší výcvak kompaktem na obvyklém místě.. kůže jim sedne.
Toblin Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 To ano. Slusi jim oboji, tak muzes vesele stridat ;-)
lub Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2014 na začátku jsem zapomněl dát foto s krabičkou, tak napravuji. jinak hodinky mě pořád neuvěřitelně baví, jak nosit, tak fotit, tak sem dám pár výcvaků.
villain83 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Líbí se mi,jak na každý fotce ten číselník mění svoji tvář,tohle je fakt povedenej kus hodinek.
Prosper0 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Zdravim, zvažuju upgrade z mých Skagenů a Orient Star mám hodně v hledáčku. Jak je to s jejich výškou? Podle údajů na netu jsou většinou na 12-13mm, což uz je celkem dost. Vyhovuje pod košili?
lub Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 omlouvám se za pozdní odpověď; výška je 13mm - z toho jen sklíčko 3mm - díky celkovému zaoblení krásně vklouznou pod rukáv.
nickolas Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Pekne hodinky, pekne detaily!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se