Radimk Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Mám takové roupy: Sháním nějakou akvizici s těmito parametry:Manuální nátah, ideálně nerez pouzdro ve velikosti cca 40-42mm- Bez datumu. Ostatní je mi to vcelku jedno.Stav NOS, nebo nové.Koukal sem po Primkách, i ty Atlanticy, co tu proběhly, by možná šly a pak už sem našel snad jen Junghans a Stowa.Cenově se mi nechce do toho vrážet, spíš to nosit nebudu, než jo, max. tak na ples Z toho asi vyplývá design- střídmé spíš oblekové.Když tak uvažuju- možná i "zlaté" by mohly být.No prostě zkuste mi něco nahodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Tak snad zase tolik nechci...Ještě jsem brouzdal a našel Orienty a Nomos. Ale cenově je to zbytečně vysoko.Asi spíš nějaké vintážky. Máme nějaký ověřený typ na slušný bazar nebo e-shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 A co třeba tyto: http://www.poljot24.de/en/handaufzugsuhren/5421-buran-sibirien.htmlJsou sice o trochu větší, než chceš, ale jinak asi splňují, co chceš. Teda nevím, zda nejsou nad stanovený rozpočet, neb jsi strop nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Na Rusko jsem trochu zapomněl, musím ho projít.Tohle je dost military,, já chci něco v jiném stylu, spíš tak "divadelní a koncertní design"Ale díky za směr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 taky mi nepripadaji zrovna stridmeho designu jaky mas financni strop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Zkoušel jsi chrono 24 ? Máš tam filtry, které nastavíš dle požadavků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) http://www.chrono24.cz/omega/vintage-mechanical-dynamic-70s-nos--id2593455.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=4&countryIds=&dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=2&priceFrom=&priceTo=&query=&searchexplain=false&showpage=6&sortorder=1&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypeId=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm u těch vintage bude problém s velikostí ..... Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Strop nemám, ale určitě tak do 5000 Kč. U nových a si trochu výš. Ale na to, že budou na ruce 2-5x do roka.. se mi moc nechce investovat.Chrono24 mám probrouzdané, ale nic mě tam nenadchlo, i když nabídka tam teda je.Mám nějakou takovouto představu, když teď koukám po Rusku: Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 za bůra nerez, velikost 40mm a NOS ? No to sis dal těžkej ůkol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Vrať se k Seiko SARB a máš po problému,stejně je oplakáváš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Vrať se k Seiko SARB a máš po problému,stejně je oplakáváš :-)Hmmm Seika mám pořešené, tam jsem zaparkoval u MM, i když Sarby byly parádesa.Mě teď láká návrat ke kořenům- manuál nátah.Prostě vymýšlím pí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Nie si jediny, ktory vymysla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Crono24 mám projíté, něco by se i našlo. Na ebáji mě překvapila hromada číny, většinou ve skeletonu v hodnotě pár stokorun. Viděl to někdo naivo? Nejsou to "jednorázovky" ?Tu velikost budu muset zkompenzovat na 36, když už by byla 38 tak to je strop a maximum.Nikdo nic? Ani typ? Nikomu se doma nic netoulá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Na ebay když zadáš následující parametry a do vyhledávače poté NOS, tak vyjede celkem 240 výsledků, z toho 223 " Kup teď". Tam si musíš vybrat Age see allAgeVintage (1920-1970) Vintage (1971-1983) Retro (1984-1999) Gender see allGenderMen's Movement see allMovementMechanical: Hand-winding Price CZK Enter minimum price to 5000 CZK Enter maximum price Upraveno 1. září 2014 uživatelem cooper2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Dík! já tam dával špatné parametry, lítala mi tam spousta číny a nic rozumného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Co tyhle? Edit - přečetl jsem si cenové rozpětí - takže asi ne. Upraveno 2. září 2014 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Děkuju za nabídku, ale ty jsou fakt mimo, ani ne tak k vůli ceně, ale spíš designem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak zjišťuju, že v manuálu toho moc k mání není. Nějaké nabídky byly a jsou, ale se mi zdá, že manuální nátah uplně vyklízí pole.To je to tak špatné?Buď všude nacpaný automat, nebo baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se