Přejít na obsah

Kolik je tu Paneraistů ?

Ondraj

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak já se tedy taky hlásím. PAM 312. Jsem moc spokojenej. Určitě je ode mne ve vláknu "prodám" tak brzy neuvidíte.... :smile_anim:

Velká gratulace, dlouho o Panerai uvažuji, byl jsem rozhodnut pro 111, ale když vidím tohle, říkám si když už, tak už... Asi počkám do nového roku a něco připlatim:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No krasne prvej som ich moc nemusel ale uz na 4 krat to je lepsie teraz uvazujem ci 312 alebo 233. Co je dost zle na 233 ze nova seria uz nema DOT zobrazovac fazy dna ale ma tam AM/PM a dalsiu rucicku ako 270 co uz nie je take ciste. No uvidim co prinesie jezisko ak vobec;))

Odkaz ke komentáři

Díky za přivítání pánové.... :rolleyes: Jsem rád, že jste 312ky pochválili. Mám je asi měsíc a zatím je na ruce za jiný měním jen velmi zřídka.... :D

Tombed: Až pojedeš okolo Prostějova-Olomouce, dej vědět, když nebudu někde na cestách...rád ti je ukážu. Naživo jsou lepší než nejlepší fotka.... :wub:

Baker: Ostrava...díky moc za pozvání. pokud budu v době konání někde nablízku, určitě se tam rád objevím.

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak nakoniec mi tie ZENITH nevysli ako som cakal :( tak som nakoniec neodolal a kupil ine oblekovky ;).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...