kulix Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 co to tady je, ostravska sebranko...o me a beze me? to teda ne.. :) presne tak svata trojice a guru BPR se rozbijet nebude, ikdyz jsem byl malinko nalomeny.. ZDR je sikovny, dovede si poradit i jinak..Ja jsem mu jen rekl, ze 243 jsou proste nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Tak já se tedy taky hlásím. PAM 312. Jsem moc spokojenej. Určitě je ode mne ve vláknu "prodám" tak brzy neuvidíte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 tož vitaj Cyrilku... , to pouzdro bych chtěl vidět live, budu se s tebou muset někdy domluvit, furt někde lítám a ty jsi někde ze středu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Tak já se tedy taky hlásím. PAM 312. Jsem moc spokojenej. Určitě je ode mne ve vláknu "prodám" tak brzy neuvidíte.... Velká gratulace, dlouho o Panerai uvažuji, byl jsem rozhodnut pro 111, ale když vidím tohle, říkám si když už, tak už... Asi počkám do nového roku a něco připlatim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 No krasne prvej som ich moc nemusel ale uz na 4 krat to je lepsie teraz uvazujem ci 312 alebo 233. Co je dost zle na 233 ze nova seria uz nema DOT zobrazovac fazy dna ale ma tam AM/PM a dalsiu rucicku ako 270 co uz nie je take ciste. No uvidim co prinesie jezisko ak vobec;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Tak já se tedy taky hlásím. PAM 312. Jsem moc spokojenej. Určitě je ode mne ve vláknu "prodám" tak brzy neuvidíte.... Gratuluju, prijed nekdy na Ostravsky sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 dobres zvolil vitej mezi nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Díky za přivítání pánové.... Jsem rád, že jste 312ky pochválili. Mám je asi měsíc a zatím je na ruce za jiný měním jen velmi zřídka.... Tombed: Až pojedeš okolo Prostějova-Olomouce, dej vědět, když nebudu někde na cestách...rád ti je ukážu. Naživo jsou lepší než nejlepší fotka.... Baker: Ostrava...díky moc za pozvání. pokud budu v době konání někde nablízku, určitě se tam rád objevím. Upraveno 23. října 2009 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 ok, díky, určitě se ozvu, s dovolením jsem si na tebe uložil číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak nakoniec mi tie ZENITH nevysli ako som cakal tak som nakoniec neodolal a kupil ine oblekovky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 zdr: 210??? Ty jsou úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Hej 210. Dumal som aj nad 98 ale zdali sa mi nejake malicke (42mm) na maju tlapku. Este mali 183 ale to uz sa mi zdalo take preplacane ten cifernik. Tak a za usetrene som objednal 000-ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 (upraveno) 98 jsou úplně stejné, jako 210, akorát menší? EDIT: aha, tak ne, jsou jiné, s alarmem Nedělá se úplně stejný model, jako je 210, akorát menší??? Docela dost by mě to totiž zajímalo. Upraveno 14. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 No ked pockas tak na buduci rok bude toto http://www.luxist.com/2009/10/30/panerai-r...ler-42mm-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 No ked pockas tak na buduci rok bude toto http://www.luxist.com/2009/10/30/panerai-r...ler-42mm-watch/ A budou i v oceli nebo pouze zlato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 spiderer: Jestli v oceli, tak je berem spolu napůl , co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 spiderer: Jestli v oceli, tak je berem spolu napůl , co? S tebou ne, ty bys mi na ne jeste kreslil fixou logo Fortisu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak je taka suskana na zahranicnych forach ze by mali byt aj v ocely ale kdo vie vsak uvidime co predstavia v roku 2010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak je taka suskana na zahranicnych forach ze by mali byt aj v ocely ale kdo vie vsak uvidime co predstavia v roku 2010. Bylo by to prima, ve 42mm si je predstavit celkem dokazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 No mne sa tie 98-cky co maju 42mm uz zdali malicke a to nemam nejaku labu 19.5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se