Přejít na obsah

Kolik je tu Paneraistů ?

Ondraj

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lolohh: Diky za info. S Carollinem jsem uz mel tu zkusenost nekolikrat na hodinkach jinych znacek. Vzdy me vyhodili presne s touto hlaskou. Nesmi do toho vlezt. Jedine, s cim me kdy nevyhodili, je vymena baterky u Bretlingu pritelkyne. Na to tam nemusi mit zadny servis. Jsou to preposilaci hodinek do jejich vyroben a menici baterii. Des bes.

No jo. Tak az je doskrabu, tak je prodam a koupim si PAM 317. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?
Lolohh: Diky za info. S Carollinem jsem uz mel tu zkusenost nekolikrat na hodinkach jinych znacek. Vzdy me vyhodili presne s touto hlaskou. Nesmi do toho vlezt. Jedine, s cim me kdy nevyhodili, je vymena baterky u Bretlingu pritelkyne. Na to tam nemusi mit zadny servis. Jsou to preposilaci hodinek do jejich vyroben a menici baterii. Des bes.

nevšiml jsem si, že by se carollinum prezentovalo servisem na panerai :thumbsdown_anim:

Součástí klenotnictví a hodinářství je také špičkový autorizovaný servis, který je pro zákazníky zárukou, že o jejich investici je postaráno v jakémkoliv případě na té nejvyšší úrovni. Autorizace tradičními výrobci je vždy velkým vyznamenáním, které poukazuje na nejvyšší kvalitu a svědomitost hodinářů. Hodinky jsou zde opraveny profesionálním způsobem, určeným přísnými směrnicemi a s výhradním použitím originálních náhradních dílů.

Provádíme záruční i pozáruční servis pro hodinky značek Rolex, Cartier, Breitling, Maurice Lacroix, Montblanc a Raymond Weil.

*** + bych dodal Fortis

Upraveno uživatelem YPO?
Odkaz ke komentáři

Nemyslím si, že by to byla chyba Carollina, dle mého je to politika OP. Jsem přesvědčen, že by to Městka zvládnul.

Odkaz ke komentáři

Ono je mi to celkem jedno, ja stejne letam tak 1x za mesic do Svycarska, takze vsechny pripadne opravy uz resim radeji v Curychu. Jedina otravna vec je vozit hodinky stale tam a zpet. Jestli za to Carollinum muze nebo ne je mi uplne jedno. Maji si to domluvit a poslat tam lidi na skoleni. Je to jako prodavat luxusni auta a nemit na ne servis.

V Carollinu umi vymenit baterku a u Dusaka se boji rozebrat kvuli prelesteni pouzdra obycejne Aquatimery chrona, i kdyz je o to na vlastni odpovednost prosim...V Cechach jsem si zatim koupil jedine hodinky a to G-Shocky pres internet.

Poptal jsem ty PAM 317, tak jsem zvedavy. To bude asi masakr.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Ono je mi to celkem jedno, ja stejne letam tak 1x za mesic do Svycarska, takze vsechny pripadne opravy uz resim radeji v Curychu. Jedina otravna vec je vozit hodinky stale tam a zpet. Jestli za to Carollinum muze nebo ne je mi uplne jedno. Maji si to domluvit a poslat tam lidi na skoleni. Je to jako prodavat luxusni auta a nemit na ne servis.

V Carollinu umi vymenit baterku a u Dusaka se boji rozebrat kvuli prelesteni pouzdra obycejne Aquatimery chrona, i kdyz je o to na vlastni odpovednost prosim...V Cechach jsem si zatim koupil jedine hodinky a to G-Shocky pres internet.

Poptal jsem ty PAM 317, tak jsem zvedavy. To bude asi masakr.

V Curychu ti pomůžou stejně jako v Pařížský, ale to je celkem fuk.

světu mír :)

Odkaz ke komentáři

Blahozelam.312ky sa tu stavaju docela masovka :) Je vidite,ze uroven na tomto fore slusne rastie :thumbsup_anim:

Ja som po kupe svojich daval pozor na kazdy kontakt z okolim....po par dnoch a par mikroskrabancoch na lunete som sa na to vysral. Casom mi pridu ako samozrejmost.Ako napisal Safi v canku "skrabance k Panerai jednoducho patria"

Raz za cas vytiahnem ruzovo-vonavu handricku od Kubsona a dam lunetu do poriadku

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak pan Městka mi asi pred 12 lety spravoval v Chronosu asi 5tery hodinky

( o Heuer Autavia jsem zrovna odovídal víše), A to vám povídám,

že to jak umí vylestit total srot, to se hnedka(a rozhodne uz ani ve swajcu)nevidí.Me to vzdycky pripadalo ze mi ty hodinky

vyrábí nový.Nakonec jsem ho este uzvanil o jeho Speedmaster automaty ,pár let nošených ale bez kazu.I par clanku tahu nenosenych se od toho na hodinkach nelisily.

Takze verte tomu ze to delat nesmí,jinak by to delal,a vim dobre ze by to zvladnul.Ty swiss machyrky mozna i predci.Travil jsem tam posledni roky

dost casu.Vyroba super, ale pak uz vsechno trvá.

Diky nemu sem taky zredukoval kvantitu na

kvalitu a vím presne do ceho jdu.

Ted jsem s nim uz par let nemluvil, ale musim se v tom Carollinu stavit.

Zrovna totiz pasu po Submersiblech abych se mohl pripojit do tohoto nebe.

Oni totiz neposkrabatelny hodinky neexistujou,ale to je právě ono.

Cekam az se doma uklidni krev od minuleho prirustku, a hned jak zena zacne zase mluvit,jdu do nich.

Zatim testuju jak se budou nosit na U-BOOt of Thousand Feet chrono.

Ono to bude asi podobne.

Odkaz ke komentáři

Mozna je to odsouzenihodne cistokrevnymi Paneraisty, ale napadlo uz nekoho si nechat vymenit lestenou lunetu za brousenou? Myslite, ze by nekdo dokazal odborne lunetu vymenit a nechal by se k tomu premluvit? Dalo by se to pod zaminkou opravy objednat z Panerai, kdyz by to objednaval ciste teoreticky autorizovany servis? Ma nekdo zkusenost?

Panerai mi prijdou jako hodinky do nepohody, ale nedavat uzkostlive pozor na poskrabani lunety, tak bude tak za 14 dni dodrbana...:-(

mně se zdá, že nakonec ta leštěná poškrábaná ocel se rozleští snadněji než poškrábaná broušená, čili bych leštěnou lunetu z tohohle hlediska považoval za výhodu...

Odkaz ke komentáři

Nic ve zlém, ale Panerai sis koupil ve Švýcarsku, takže řešit, zda má Carollinum oprávnění je opravit či ne, je legrační.

Možná to mám nastaveno jinak, ale je mi trapné jít někam s opravou, pokud jsem si u nich hodinky nekoupil.

Teď jsem byl u Dušáka s Rado, které jsem koupil přítelkyni. Potřeboval jsem výměnu koncového dílku na keramickému tahu a cítíl jsem se dost hloupě, když se mě ptali, proč jsem si hodinky nekoupil u nich.

Většina z nás tu chytračí s koupěmi přes internet či v zahraničí, ale servis bychom chtěli v ČR a pokud možno špičkový :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Nic ve zlém, ale Panerai sis koupil ve Švýcarsku, takže řešit, zda má Carollinum oprávnění je opravit či ne, je legrační.

Možná to mám nastaveno jinak, ale je mi trapné jít někam s opravou, pokud jsem si u nich hodinky nekoupil.

Teď jsem byl u Dušáka s Rado, které jsem koupil přítelkyni. Potřeboval jsem výměnu koncového dílku na keramickému tahu a cítíl jsem se dost hloupě, když se mě ptali, proč jsem si hodinky nekoupil u nich.

Většina z nás tu chytračí s koupěmi přes internet či v zahraničí, ale servis bychom chtěli v ČR a pokud možno špičkový :thumbsdown_anim:

Sorry ale nesouhlasim s tebou, typicka ceska mentalita prodejcu. Nechapu proc by kazdy si nemohl koupit hodinky kde chce, internet ci zahranici a nechat si je servisovat spickove v CR. Snad existuje mezinarodni zaruka a pokud prodejce ma servis na tu znacku, tak ma kazdy pravo jit k nemu, i kdyz ty hodinky u nej nekoupil a hlavne pokud za ten servis plati.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...