stando Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 uz mam aj T-shirt na zraz, vyrobene u kamosa ...tak uz ich mame konecne hotove???...uz sa na ne tesim. ...len co s tym zrazom(kavou,pivom ,....) priatelia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 ...tricka sa naozaj podarili,co VY na to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 ty záda jsou trochu kolotoč, a ze předu to je dobrý (na srazu si prostě musíš sednout ke zdi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 ty záda jsou trochu kolotoč, a ze předu to je dobrý (na srazu si prostě musíš sednout ke zdi ) to je first shot, next bude decentnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 ..ten chrbat je fakt trosicku moc a to sa mi este nan nesvietilo letne slniecko,ale ako prvy pokus to nie je zle. Uz mame v hlavach kopec napadov na dalsie verzie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 tak se tady, chlapci, příště s trikama podělte, možná by se tu našli odběratelé - moc slušný výsledek - ještě jsem zvědavej na výdrž potisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Triko je povedené... Ještě baseballku a je to komplet:-) PS. dělaj ho i XXL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Trika budu aj XXL ,este spravime menej "kolotocarsky" look, hodime na ne nejake quality testy(nejake to parnie) a nejake pustime do sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Trika budu aj XXL ,este spravime menej "kolotocarsky" look, hodime na ne nejake quality testy(nejake to parnie) a nejake pustime do sveta Tak to se pak přihlásím o jeden kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Tak to se pak přihlásím o jeden kousek... Pekné! A klasické tričko? Len s velkym logom na hrudi? Co ty na to Stando? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Pekné! A klasické tričko? Len s velkym logom na hrudi? Co ty na to Stando? ... plus dalsi instalater, hlasim 312! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Toz tedy vitej do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Blahozelaaaam. Hmmm 312 ky ,tie by som tiez chcel mat vo svojej zbierke Odkial ich mas?kupoval si nove? Hod nejaky pribeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Blahozelaaaam. Hmmm 312 ky ,tie by som tiez chcel mat vo svojej zbierke Odkial ich mas?kupoval si nove? Hod nejaky pribeh a nejake fotky na ruke, strojcek, .. mam tie hodinky sice napozerane z fotiek na nete, ale zive su zive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 ... plus dalsi instalater, hlasim 312! Zdravím do klubu...Mám PAM312 už nějakej měsíc a jsem moc spokojenej. (na poškrábanou lunetu jsem si už zvykl... ) . Tak ať ti jsou přesně jak švýcarský hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 -1 i kdyz vlastne +/- 0 protoze 112 zustaly na chronomagu V budoucnu se ale urcite opet pridam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 -1 i kdyz vlastne +/- 0 protoze 112 zustaly na chronomagu V budoucnu se ale urcite opet pridam.. No takže já zase +1 místo spiderera :-) A snad už navždy.... Snad jen někdy spajde vyměním ty tvoje 112 za 312 Protože ty si je odemně zpět na 100% jak jsem tě včera viděl koupíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 By se to tady nemělo jmenovat "kolik je tu paneraistů", ale spíš "kdo je tento týden panerista". Moje 111 šly taky ke kamarádovi z kruhu, takže se počet neměnil... jen jména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 meli byste se nad sebou vazne zamyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 meli byste se nad sebou vazne zamyslet ...řekl člověk, kterej za posledních pár měsíců měl obrat 4 ks Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se