Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  YPO napsal:
Hlásím nulanulapětky a zároveň se odhlašuji z projektu Mobilis in Mobili - jsem pro letošní rok hodinkově vyčerpán :)

Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? :ban:

• Odpovědi 531
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  lib napsal:

asi to hned tak nebude :)

mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek,ale radost ze zpracování,přehlednosti,mohutnosti,inteligentní výměny řemenů,verglování z korunkou - jediné co mi vadí je snadnost upatlání pouzdra, ale dostal jsem k nim leštící deku, tak to snad přežiji ;)

Odesláno
  YPO napsal:
Hlásím nulanulapětky a zároveň se odhlašuji z projektu Mobilis in Mobili - jsem pro letošní rok hodinkově vyčerpán :)

Za ty panerai ti odpouštím instalatére :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
  lib napsal:

YPO napsal:
asi to hned tak nebude :)

mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek..................

to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  Snow napsal:
to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí :D

:crying_anim: ..... jsem odhalen ... radši jdu spát :)

Návštěvník Snow
Odesláno
  YPO napsal:
:crying_anim: ..... jsem odhalen ... radši jdu spát :)

Tak zítra, také zalehnu :) .

passed_out_corgi881439.jpg

Odesláno

Bre ranko...

mam nalez Panerai - Luminor Marina (contemporary)....

fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo.

Mate nejakou radu jak presne zjistit (poznavaci znaky) jestli je to fejk.

diky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Onys napsal:
Bre ranko...

fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo.

diky

bez fotky ti asi těžko někdo odpoví - Tady najdeš spoustu informací

Odesláno (upraveno)
  Onys napsal:
Bre ranko...

diky

Je to fejk, strč si ho za klobouk. Panerai nejsou nález, ale vybírání , těšení se, objednání, očekávání, a potom pocit z kilové krabice a pokladu uvnitř. Ne nesvítící šmejd co někomu upadnul na pouti na chodník, protože se mu urval otahaný řemínek. Spodní část má číslo vždy :-). Spíš najdeš poklad z doby bronzové, než originál Panerai.

Upraveno uživatelem Cyber
Návštěvník YPO
Odesláno
  Onys napsal:
Klasika..udelej si sam..jsou to fejky..supeer, alespon je tomu kamaradovi co je nasel nemusim zavidet:-))))

myslím, že jsi se odpovědi dočkal a pokud myslíš,že ne tak si to musíš udělat sám ;)

• po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno
  Baker napsal:
Hlasim dalsi predrazeny Unitas :D

... jinak at zije vedlejsi vlakno ... :cheers:

vítej v klubu "podivných lidí" :thumbsup_anim:

koukám,že máš nějakou pěknou bedničku na řemeny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...