Přejít na obsah

Kolik je tu Paneraistů ?

Ondraj

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? :ban:

asi to hned tak nebude :)

mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek,ale radost ze zpracování,přehlednosti,mohutnosti,inteligentní výměny řemenů,verglování z korunkou - jediné co mi vadí je snadnost upatlání pouzdra, ale dostal jsem k nim leštící deku, tak to snad přežiji ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? :ban:

asi to hned tak nebude :)

mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek..................

to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí :D

:crying_anim: ..... jsem odhalen ... radši jdu spát :)

Odkaz ke komentáři

Bre ranko...

mam nalez Panerai - Luminor Marina (contemporary)....

fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo.

Mate nejakou radu jak presne zjistit (poznavaci znaky) jestli je to fejk.

diky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Bre ranko...

fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo.

diky

bez fotky ti asi těžko někdo odpoví - Tady najdeš spoustu informací

Odkaz ke komentáři

Bre ranko...

diky

Je to fejk, strč si ho za klobouk. Panerai nejsou nález, ale vybírání , těšení se, objednání, očekávání, a potom pocit z kilové krabice a pokladu uvnitř. Ne nesvítící šmejd co někomu upadnul na pouti na chodník, protože se mu urval otahaný řemínek. Spodní část má číslo vždy :-). Spíš najdeš poklad z doby bronzové, než originál Panerai.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Klasika..udelej si sam..jsou to fejky..supeer, alespon je tomu kamaradovi co je nasel nemusim zavidet:-))))

myslím, že jsi se odpovědi dočkal a pokud myslíš,že ne tak si to musíš udělat sám ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...