lib Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Hlásím nulanulapětky a zároveň se odhlašuji z projektu Mobilis in Mobili - jsem pro letošní rok hodinkově vyčerpán Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? asi to hned tak nebude mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek,ale radost ze zpracování,přehlednosti,mohutnosti,inteligentní výměny řemenů,verglování z korunkou - jediné co mi vadí je snadnost upatlání pouzdra, ale dostal jsem k nim leštící deku, tak to snad přežiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 a takhle vznikají drby V kazdem pripade gratuluju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Hlásím nulanulapětky a zároveň se odhlašuji z projektu Mobilis in Mobili - jsem pro letošní rok hodinkově vyčerpán Za ty panerai ti odpouštím instalatére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Za ty panerai ti odpouštím instalatére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Máme začít hlídat prodejní vlákno už dnes? asi to hned tak nebude mám z nich radost - ani ne radost z nových hodinek.................. to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 to lib : všimni si co jsem zvýraznil, všimni si té opatrné formulace, už zraje, můžeš začít kroužit nad Prodejní sekcí ..... jsem odhalen ... radši jdu spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 ..... jsem odhalen ... radši jdu spát Tak zítra, také zalehnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 YPO gratulace, tesim se na pekny fotky, ty to umis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 A je to tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=3 Pro ruštináře: šutka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 A je to tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=3 Pro ruštináře: šutka! ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onys Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Bre ranko... mam nalez Panerai - Luminor Marina (contemporary).... fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo. Mate nejakou radu jak presne zjistit (poznavaci znaky) jestli je to fejk. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Bre ranko... mam nalez Panerai - Luminor Marina (contemporary).... fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo. Mate nejakou radu jak presne zjistit (poznavaci znaky) jestli je to fejk. diky bez fotky ti asi těžko někdo odpoví - Tady najdeš spoustu informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Bre ranko... mam nalez Panerai - Luminor Marina (contemporary).... fotku aktualne nemam, ale podle porovnani s originalem ano, nicmene odstrasujici prvky jsou nejsou moc Luminor(rucicky ani cisla nejsou luminescencni), reminek je v kovovem provedeni(nasel jsem je jen s kozenym paskem) a je ze spoda odreny , podobne jako korunka jevi znaky odreni, spodni cast nema nikde vyrobni cislo. Mate nejakou radu jak presne zjistit (poznavaci znaky) jestli je to fejk. diky Je to fejk, strč si ho za klobouk. Panerai nejsou nález, ale vybírání , těšení se, objednání, očekávání, a potom pocit z kilové krabice a pokladu uvnitř. Ne nesvítící šmejd co někomu upadnul na pouti na chodník, protože se mu urval otahaný řemínek. Spodní část má číslo vždy :-). Spíš najdeš poklad z doby bronzové, než originál Panerai. Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onys Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Klasika..udelej si sam..jsou to fejky..supeer, alespon je tomu kamaradovi co je nasel nemusim zavidet:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Klasika..udelej si sam..jsou to fejky..supeer, alespon je tomu kamaradovi co je nasel nemusim zavidet:-)))) myslím, že jsi se odpovědi dočkal a pokud myslíš,že ne tak si to musíš udělat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Hlasim dalsi predrazeny Unitas Rezerva chodu 59 hodin a nejake drobne. Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Hlasim dalsi predrazeny Unitas ... jinak at zije vedlejsi vlakno ... vítej v klubu "podivných lidí" koukám,že máš nějakou pěknou bedničku na řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) vítej v klubu "podivných lidí" Dik, prave odchazim do tetovaciho studia Upraveno 4. října 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Gratulace...Máš je rychleji, než jsi čekal, co?. Vítej v klubu..Tak co, pohltilo tě to trošku?? Upraveno 4. října 2008 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se