Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou to moje druhé,v hodinkách se nevyznám,teď mám Quartzky a jsem spokojený,ale rád bych mechanické,pokud možno univerzální použití.Nejsem manager,ale oblek do zaměstnání nosím,ale inklinuji pořád k velkým a masivním hodinkám.A teď to nejzábavnější,chtěl bych se vejít do 5000,-.Líbí se mi Seiko Diver nebo tohle?Je to dobrá volba?

Odesláno

Hezký den,

rád bych si zakoupil jedny hodiny přes Ebay, bohužel však nemám s tímto nakupovaním žádné zkušenosti.

Nemám účet u Paypal ani kreditní kartu, se kterou bych to mohl propojit.

Nebyla by tu nějaká důvěryhodné osoba ochotna mi pomoci a hodinky koupit, peníze bych dal samozřejmě předem, jedná se o cca 400 USD.

Děkuji moc

Odesláno

Jestli se chces dozvedet vic o vostokach, tak si projdi forum o ruskych hodinkach, je tam toho dost!

Odesláno

Ani Vostoky ani Seika nebudou špatnou volbou. Sám mám Vostok Europe AN-225 Mriya/I Black Di a Seika Divers Automatic SKX033K2. Seika stály 2700Kč (www.jewels21.com), Vostoky cca 4400Kč (Pasáž Alfa)

Odkaz na vlákno s popisem hodinek Seiko: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=686

Odkaz na vlákno s popisem hodinek Vostok - Europe: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=281

S oběma hodinkami jsem spokojen, z každých mám jiný pocit, ale oboje hodinky jsem si zamiloval. S Vostokama jsem měl zpočátku drobné problémy s chodem, které se ale rychle vyřešily. Plus získávají svojí robustností a "atmosférou" kterou vydechují. Hodinky Seiko mám zatím pár dní tak uvidíme..přijdou mi ale oproti Vostokům takové malé i když mají průměr 40mm. Oboje hodinky jsou dobře zpracované a hodí k obleku (mé denní montérky) :-)

Co si takhle koupit oboje? :-D

Odesláno
Oboje hodinky jsou dobře zpracované a hodí (se) k obleku

Oboje jsou fajn sportovní hodinky, ale zrovna "dress watch" to IMHO nejsou, zejména ta "pepsi" luneta by mohla jít jedině ke kapitánskýmu saku :) .

Odesláno

Oboje jsou fajn sportovní hodinky, ale zrovna "dress watch" to IMHO nejsou, zejména ta "pepsi" luneta by mohla jít jedině ke kapitánskýmu saku :) .

Seika se k obleku celkem hodí - mám na mysli bežné nošení do kanceláře. Pro společenské akce bych volil jiné hodinky. Pro nahoře zobrazené Vostoky to myslím si že může také platit. Jedná se víceméně o stejný typ hodinek v "potápěčském" designu

Odesláno

Pokud vím, tak jsme s Viktorem jako No dress watch vyřadili i jiné modely, např. Invicta ala Submariner.

Odesláno

Děkuji všem za vaše postřehy odkazy a rady.Jsem Vám vděčný.U těch Vostoků mě zklamalo to množství plastu uvnitř,ten strojek je opravdu drobný.Nelíbí se mi to pocitově.Netuším ale jak to mají Seika.Myslíte že mi je otevřou na nakouknutí u hodináře?Znáte ještě jiné možnosti okolo cca 5000,-?V tomhle stylu?Díky moc Michal Prosek

Odesláno
Děkuji všem za vaše postřehy odkazy a rady.Jsem Vám vděčný.U těch Vostoků mě zklamalo to množství plastu uvnitř,ten strojek je opravdu drobný.Nelíbí se mi to pocitově.Netuším ale jak to mají Seika.Myslíte že mi je otevřou na nakouknutí u hodináře?Znáte ještě jiné možnosti okolo cca 5000,-?V tomhle stylu?Díky moc Michal Prosek

No nejsem si jistý že v Čechách někde potápěčské hodinky Seiko prodávají.....

Odesláno

No ani já nevím jestli tady seženu někde Seiko Diver.Ještě jsem se nedíval jinde než na zahraničních webech.Poljot mi připadají příliš "profláklé".Nevím proč,subjektivní pocit.Existuje ještě nějaká japonská firma,která dělá automaty?Nebo něco německého?Díky vám velice,koukám že moje rozhodování bude na dlouhé lokte.

Odesláno

A já pořád myslel rtl, nějak se mi to popletlo.Ale Michal se taky plete,myslí že koupí jedny hodinky a hotovo HAHAHA.Takových tady je! Asi nečetl v záhlaví o té závislosti!

Odesláno

No tak o závislosti jsem četl,ale vzhledem k tomu,že mám půlročního syna,který žere denně kašičky za 160 Kč,to budu mít těžké :-)))Ale zmínky o vykrádání bank jsem tady taky už četl,od někoho hodně zoufalého.RLT?Něco německého?To vypadá nad moje možnosti.Omrknu to.Jinak jedny hodinky už mám a asi se nedostanu do fáze,kdy bych sháněl humidor pro své miláčky...Kromě toho jse totiž šílenec do muziky a to taky ruinuje lehce rozpočet...Ale zanechte vtipných komentářů a nahrňte mi se své typy...Díky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...