misoo Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Parada!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Díky všem. Dneska jsem přezul na hodně jetýho zrna, kterýho jsem koupal na Monstrech, aby dostal patinu. Ten kontrast černýho neporušenýho pouzdra a rozdrbanýho řemenu mě ba. Jinak na cestě je červená guma. Škoda, že letos už asi moře nestihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 tak toto je ta spravna kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ten hnědý kůň se mi na nich líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Veliká paráda...další kousek co budu potřebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Obe kuze jsou skvele. Susi, susi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 emef: a teď se musíš zbavit všech ostatních hodinek (už se těším na Sarby017:)), to Ti v Sektě neřekli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Nene, Sarby nepůjdou, i zakladatel sekty má MM. Ten kůň je dobrej, ale na ty hodinky víc sedí něco masivnějšího. I když uvidíme. Pořád se testuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Nene, Sarby nepůjdou, i zakladatel sekty má MM. Ten kůň je dobrej, ale na ty hodinky víc sedí něco masivnějšího. I když uvidíme. Pořád se testuje. Ten kůň se mi líbil víc, navíc u druhé fotky toho "tlusťocha" mi přijde, že je vůči nožičkám pouzdra tlustý až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Králičí bobky se šípkem pro štěstí se k nim fakt moc hoděj, ale, omlouvám se, ten sedlářskej řemen nějak vůbec ne - jakoby to nebyly moderní letecký hodinky, ale retro napodobenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Králičí bobky se šípkem pro štěstí se k nim fakt moc hoděj, ale, omlouvám se, ten sedlářskej řemen nějak vůbec ne - jakoby to nebyly moderní letecký hodinky, ale retro napodobenina.vole ty si strasna konzerva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Hodinky paradni, ale kdyby Konrad videl ty kralici bobky v kombinaci s hodinkama, tak si ten rolak natahne az po celo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Vy jste zase všichni chytráci. Nosim to já, ne vy, volové. kupte si svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Zatim pozastavuju experimentování s řemenama. Nahodil jsem origo a asi koupim do černejch polobotek červený tkaničky, abych měl ultimátní temný kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 No říkal jsem si, za jak dlouho se vrátíš k původnímu řemenu. S ním jim to totiž sluší zdaleka nejvíc. ;-)A samozřejmě se připojuji ke gratulantům. Odesláno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Me se to hodně líbilo na tom hnědém koňovi. Origo taky dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Jsou super, kombinace černá červená je nesmrtelná klasika, v tomto provední velmi moderní a svěží. Super, gratuluju! Ten origoš řemínek je perfektní, ten druhej se tomu nehodí, ten poslední ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Ty děrovaný nožky mě stejně nenechaj klidnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se