Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

už som tu mal jeden podobný príspevok (nechcem odhadnúť cenu ani nič podobné :D) len chcem ukázať čo som dnes vyfasoval. 

Dnes mám narodeniny a dostal som krabičku k hodinkám na 5 kusov, dedkovi sa zdá, že 3 hodinky ćo mám sú málo tak mi dal pár staršich čo našiel doma. Ide o jedny (podla mňa super krásne, aj v dobrom stave) Certiny (vymením ťah za niečo iné a bude to paráda ), dvoje cibule (či ako sa to volá) a jedny staré ruské niečo + jedny prim-ky. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na fotkách ktoré nie su až tak moc kvalitné je všetko vidieť, tie doxy majú prasknuté skíčko, nie moc, ale mohlo by byť aj menej :D Tikajú fakt pekne aj nahlas, páči sa mi na nich tá sekundovka a tie údajne ručne malované čísla, fakt krása :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tieto ďalšie netuším čo sú, po rusky neviem a v ruských značkách sa fakt neorientujem. Ak by ste mi vedeli povedať o čo ide, bol by som vďačný :)

Primky sú tu známe, neviem ale o aký model ide a mám pocit že možno budú aj dámske, každopádne tie si neviem predstaviť nosiť.

Posledné a pre mňa najkrajšie sú tieto Certiny. asi nejak pozlátené, trochu oťukané, na fotkách vyzerajú horšie ako naživo, na živo mi prídu že im stačí vymeniť ťah za nejaký remienok kožený a bude to pecka. Neviem aké sú staré, ale majú zo zadu pekné logo certiny (snáď sa mi to podarilo v pohode odfotiť). Tieto si fakt viem predstaviť na sebe a aj ich plánujem nosiť :)

Ďakujem za prípadné odpovede na moje otázky a že ste si pozreli fotky, z hodiniek sa tešíim, fotky skúsim spraviť aj iným foťákom a lepšie. K hodinkám poviem ešte toto - všetky idú ! 

Upraveno uživatelem worm007
Odesláno

Slušnej konvolutek. Těm Certinám by šlo určitě přeleštit i sklíčko, dáš kůži a pak budou fakt nositelný, jak předpokládáš. Ty ruský cibule jsou Molnija (azbuku si ze školy ještě pamatuju), ale ty druhý rusandy mi nic neříkaj.

Odesláno

vyzerá to tak že na tom WUS rozoberali presne tieto. Zajtra skočím k hodinárovi a opytam sa ho čo z toho vie spraviť. Dúfam že tie certiny budú bezproblémové, na tie sa fakt teším ! 

Odesláno

U tech Certin to vypada na malinko chycenej cifr,coz by byla velika skoda,tohle dynko s zelvou mam sakra rad,je nezamenitelny a troufam si rict,ze jedno z nejnapaditejsich vubec.V peknym stavu chodej tyhle Certiny docela za rakety,mel jsem v ruce jedny podobny s modrym cifrem,dojebany jak samice,akorat tam nejakej sikula vymenil dynko,jak tam nebyla zelva,tak jsem je nechal bejt,jinak bych je vzal vsema deseti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...