Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 GRAHAM Chronofighter Oversize Superlight Carbon Má oblíbená značka přispěchala s hroudou karbonu. Hodinky jako někteří popisovat nebudu, sníh nenapadl, sněžná slepota nehrozí, od čeho máte obrázky, že. Parametry :FunctionsChronograph (seconds, 30 minutes counter).Date at 8 o'clockHours, minutes, secondsCalibreG1747, automatic chronograph, 28'800 A/h (4Hz),Incabloc shock absorber25 jewelsPower reserve: 48 hoursCase47 mm superlight black carbon nanotube composite case.Total weight of the watch is lighter than 100gBlack carbon fast-action start/stop trigger (3K carbon frame) andblack rubber reset pusher with "Clous de Paris" high grip patternBlack carbon (3K) bezelDomed sapphire crystal, anti-reflective coating on both facesSmoked sapphire crystal case backWater resistance330 feet / 100 m /10 barDialBlack carbon (3K), snailed seconds and minutes countersLime green Super-LumiNova coated hands and numerals,red chrono, minutes and seconds counters' hands.Tachymeter scale with white graduation.Reversed minutes counter with white painted indicator to show starting pointStrapIntegrated red rubber strap with "Clous de Paris"Black carbon (3K) pin bucklePrice 9'900 CHF zdroj - watchesseven.blogspot
Hajek Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Mně se líbí ten červený kaučuk. Rád bych ho viděl u Breitlingu :-)
McStinger Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Buď mám snežnú slepotu, alebo je na poslednej omaľovánke okolo korunky nejaký chaos.
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Vždy mě fascinovala tahle korunka, sice jsem podobné nosil jak z donucení ( neseděla mě na ruce ), ale líbí se mě stále.
McStinger Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Co mám dělat ? Nič, u Grahamovcov si musia dávať pozor, čo púšťajú von Toho karbónu je na mňa už moc, klasika je krajšia. Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem McStinger
Kid_A Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Takze panove, 50mm karbonove hroudy pri hmotnosti kolem 100g, to je echt chrono schizofrenie. Neco jako nikotinova naplast na rameni. Navic doje*anej karbon ani mistr valis nerozlesti.... Takze ja schovavam tvrde vydrenych 9k svyc.franku do portmonky a cekam na dalsi kus:)
NIGHTinGALE Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Na obrázku dobrý, ale těžko říct, jak povedené budou v reálu.Černá datumovka super, umístění také, ale měli by ji zvětšit.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Spíš collorfighter, nepraktický, obrovský, tak nechápu proč, ale u mně dobrý.
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Je to spíš na pokoukání, než na nošení, ale pěkný, u tohohle modelu mne ani ten hasičák tak nebije do očí.
cigi Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 YEEAAH !!! na koukání, na nošení, na koupání, na motorku, na houby, na sport, prostě GRAHAM LONDON !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se