Lukáš Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Tak moje dvě hlavní přibližovadla : JJ tu Tatru opravdu závidím, je moc krásná, ale já bych její 3.5 V8 nevyužil, do města to nebude, viď?! Co je to druhé
JJ Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 JJ tu Tatru opravdu závidím, je moc krásná, ale já bych její 3.5 V8 nevyužil, do města to nebude, viď?! Technická poznámka - V8 4,36 :-D Poté, co jsem dojel 1600km ze Stockholmu s prasklou klikou jsem místo opravy motor vyměnil za o něco větší. Do města to opravdu moc není. Pokud člověk nemá šoféra, je to otrava a spotřeba při popojíždění v zácpě není nejnižší. Na druhou stranu na německé dálnici při cestovní rychlosti kolem 150km/hod to žere i s klimatisací do 12 litrů, což je výborné. Jediné dvě zásadní věci by se Tatře daly vytknout - manuální převodovka a dost divně udělaná klimatisace (blbě umístěný kondensátor a špatné rozvody vzduchu). Co je to druhé :-)
Lukáš Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Technická poznámka - V8 4,36 :-D Poté, co jsem dojel 1600km ze Stockholmu s prasklou klikou jsem místo opravy motor vyměnil za o něco větší. Do města to opravdu moc není. Pokud člověk nemá šoféra, je to otrava a spotřeba při popojíždění v zácpě není nejnižší. Na druhou stranu na německé dálnici při cestovní rychlosti kolem 150km/hod to žere i s klimatisací do 12 litrů, což je výborné. Jediné dvě zásadní věci by se Tatře daly vytknout - manuální převodovka a dost divně udělaná klimatisace (blbě umístěný kondensátor a špatné rozvody vzduchu). :-) Manuál není do takového auta zrovna nejvhodnější, pěkný upgrade motoru 613 coupé, to by byla nádhera Co třeba Volvo 960 3.0 šestiválec, 150 kw? Já vím není české, ale na tvé dálkové cestování by se hodilo.
JJ Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 613 coupé, to by byla nádhera Majitele kupé osobně znám. Ale ještě jsem to auto na vlastní oči neviděl. Co třeba Volvo 960 3.0 šestiválec, 150 kw? Já vím není české, ale na tvé dálkové cestování by se hodilo. Na českost dlabu, ona v tomto směru moc nevyniká ani T613 (italský design kastle, polovina motoru z Německa, konstruován v Anglii, slovenské plechy, atd...). 960 není špatná, ale je malá. Na jaře čekáme další přírůstek do rodiny, takže spíš budu kupovat Suburbana nebo něco takového. Mimochodem, když už je řeč o Volvu - minulý týden jsem na dálnici z Amsterdamu do Haagu potkal moc pěkného tmavě modrého jezevčíka od S80. Poznávačka AA-95 a na zadním sedadle Její Veličenstvo osobně. Bohužel foťák byl v kufru. Podotýkám, že v autě byla jen královna a řidič, žádný modrý majáček, žádný velký doprovod, nic. I když tam nejspíš nějaká auta od AIVD okolo byla, byl to pěkný kontrast s ječící a blikací kolonou ministra obrany ČR, kterou jsem potkal v Praze loni (ještě před volbami).
Lukáš Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 I když tam nejspíš nějaká auta od AIVD okolo byla, byl to pěkný kontrast s ječící a blikací kolonou ministra obrany ČR, kterou jsem potkal v Praze loni (ještě před volbami). Buď rád, že si potkal ministra obrany, oni jinak létají vrtulníky a letadly. Auta jsou moc nepohodlná, pomalá, spotřeba není moc vysoká a dopad na ekologii minimální A k přírůstku do rodiny předem blahopřeji
mnovace Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Tak snad toto bude má nová kráska, tedy abychom neodbíhali od původního tématu.
midloch Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Tak snad toto bude má nová kráska, tedy abychom neodbíhali od původního tématu. na mašiny moc nejsem, ale tohle je fakt krásná motorka...
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Vždy se mi líbily sporťáky typu Ferrari, Lambo, Lotus, etc... Ale nyní jsem přehodnotil priority. Nebýt studentem a mít zbytečných 13 milionů, tak beru káru, která váží 2,6 tuny a má rozměry kosmické lodi. RR Phantom Drophead Coupé
Lukáš Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Tak snad toto bude má nová kráska, tedy abychom neodbíhali od původního tématu. Konečně Italka!!!
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Konečně Italka!!! Pěkná máša. Tuono jsem tuhle viděl v akci na liběchovce. Má hezkej zvuk, fakt že jo.
Lukáš Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Pěkná máša. Tuono jsem tuhle viděl v akci na liběchovce. Má hezkej zvuk, fakt že jo. Chce to ale ještě suchou otevřenou spojku, přímý filtr, výfuky a pak je výsledek dokonalý O rychlost mi už tak nějak nejde........
Lukáš Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Vždy se mi líbily sporťáky typu Ferrari, Lambo, Lotus, etc... Ale nyní jsem přehodnotil priority. Nebýt studentem a mít zbytečných 13 milionů, tak beru káru, která váží 2,6 tuny a má rozměry kosmické lodi. RR Phantom Drophead Coupé Konečně auto, kterému se správně otevírají dveře, ta lodní paluba je bombastická stejně jako rám čelního skla vyfrézovaný z jednoho kusu
mnovace Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Chce to ale ještě suchou otevřenou spojku, přímý filtr, výfuky a pak je výsledek dokonalý O rychlost mi už tak nějak nejde........ No ty jsi byl výždycky blázen
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Konečně auto, kterému se správně otevírají dveře, ta lodní paluba je bombastická stejně jako rám čelního skla vyfrézovaný z jednoho kusu Kryt stahovací střechy z týkového dřeva a mezi palubními ukazateli je i "power reserve". Prostě zupa kára.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Kryt stahovací střechy z týkového dřeva a mezi palubními ukazateli je i "power reserve". Prostě zupa kára. vsetko beriem ale este som na to auto primlady a prilis rychly!
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 vsetko beriem ale este som na to auto primlady a prilis rychly! No mě je 26, ale mít tohle, tak ihned měním styl jízdy
Pavlos Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 Konečně Italka!!! Hlásím se k italské squadře:
Lukáš Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Hlásím se k italské squadře: Výborně, sice jsi od těch "druhých", ale pořád italská a hlavně krásná. Uvažoval jsem nad V11 Sport, nakonec jsem vybral Monstera Jinak se mi nesmírně líbí Le Mans, Daytona a to jakýkoliv ročník
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 No mě je 26, ale mít tohle, tak ihned měním styl jízdy cekej cekej, treba dodrzat vsetky postupnosti a nepreskakovat listy v knihe zivota! Pomaly tam dorastieme.... casu dost! Teraz este Ferrari a Turbo a potom GT ( Aston and Co, a potom bentley, Rolls, a co a ??? ake a??? ;-}
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se