bubuking Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 nejkrásnější chrono-ladičky co jsem kdy viděl....plastické indexy v kombinaci s modrým cifrem jsou mým šálkem kávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Jestli nebudeš mít stejný problém, jako jsem měl já s dny v týdnu. Věnec dne v týdnu má čtrnáct poloh a vždycky se mi v sobotu jednou za 14 otočil o půl polohy a zůstal viset. Musel jsem jej manuálně popravit. Když už jsem se smiřoval s tím, že bude poškozený, se to nějak samo opravilo (nedokážu vysvětlit), a teď už od začátku roku se všechno překlápí v pohodě. Pokud je to ale ta obvyklá závada, kterou v příslušném vlákně popisoval Pirx, nezbude ti nic jiného, než koupit nový datový věnec. Jinak krásná fotka. Až budu mít cestu do Olmu, musíme dát konečně zcuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Dnes jsem cvaknul pár fotek, tak trochu oživím i toto vlákno. Nestihl jsem přehodit datum a den. Trochu zlobí datové věnce, zasekávají se ve čtvrtek 21., musí se potom přehodit ručně. Krásné ladičky, super stav... radost pohledět, ta modrá je moc pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Jestli nebudeš mít stejný problém, jako jsem měl já s dny v týdnu. Věnec dne v týdnu má čtrnáct poloh a vždycky se mi v sobotu jednou za 14 otočil o půl polohy a zůstal viset. Musel jsem jej manuálně popravit. Když už jsem se smiřoval s tím, že bude poškozený, se to nějak samo opravilo (nedokážu vysvětlit), a teď už od začátku roku se všechno překlápí v pohodě. Pokud je to ale ta obvyklá závada, kterou v příslušném vlákně popisoval Pirx, nezbude ti nic jiného, než koupit nový datový věnec. Jinak krásná fotka. Až budu mít cestu do Olmu, musíme dát konečně zcuka.Jasně, to je obecně problém ladičkových kalibrů. Při nesprávném přehazování dne a data - tj. v době mezi 22. a 02 hodinou - dojde k ulomení nebo zbroušení zubu datového věnce, který jej přehazuje na další den/datum. Věnec je plastový a hodně tenký, takže se to stane raz dva. Jediné řešení je potom výměna.Ještě mě čeká výměna ruček za originální, tyhle tam nepatří. Pomalu se na to chystám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Ani jsem si těch ruček nevšiml. Ta vteřinovka je mimo, ale ta hodinovka a minutovka mi přijde lepší, než originál. Pokud jsou tam stejné ručky jako na losbstech, tak je to dost blbé řešení. Ty originál ručičky jsou strašně malé a tenké a v případě těch mých navíc ve stejné barvě jak číselník. Zatím na ně vidím dobře. Zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Hezké! Víš k tomu věnování něco bližšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Na tyhle krásky jsem narazil na netu. Nic bližšího k nim ale nějak nemůžu najít: EDIT: ještě link: http://www.ablogtowatch.com/collecting-vintage-omega-watches/4/ Upraveno 31. března 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 waw - ked sa tak na nich pozriem s privretymi ocami tak mi pripominaju Ploprof, nemas taky pocit? Ale keby si sa ich chcel zbavit, napis Na tyhle krásky jsem narazil na netu. Nic bližšího k nim ale nějak nemůžu najít:Omega-Watches-from-Museum-36.jpgEDIT: ještě link: http://www.ablogtowatch.com/collecting-vintage-omega-watches/4/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ale teraz pozeram, ze nejde o ladicky, ale o megaquartz.... Na tyhle krásky jsem narazil na netu. Nic bližšího k nim ale nějak nemůžu najít:Omega-Watches-from-Museum-36.jpgEDIT: ještě link: http://www.ablogtowatch.com/collecting-vintage-omega-watches/4/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) PloProf, je první, co mi blesklo hlavou, když jsem fotku těch hodinek uviděl. Zkoušel jsem googlit a našel jsem v podstatě jen toto:http://fh24.it/fh24/viewtopic.php?f=38&t=675&start=10http://195.154.205.149/Annonce-Omega-PROTO-FOR-COMEX-JANUS-I-et-II-No_25392.htmTakže bych to tipl na prototypy.EDIT: Aj Aj. Omlouvám se. Sypu si popel na hlavu. Spletl jsem si "Megasonic" a Megaquartz". Takže ty hodinky v tomto vlákně nemají co dělat... Upraveno 31. března 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 No s tím budu potřebovat pomoci, google se zatím moc nechytá. MEIN VORSCHT.R CH. KELLERZ. DANK AUF M.III. M. BARK "CONCORD" Ch KFÜR SEIN EINSATZB. SCHW. WETTER! WEIHN. 74ZEIST. NL. KP. POULSEN Mému "předákovi - kormidelníkovi" ( http://de.wikipedia.org/wiki/Vorschoter ) Ch. Kellerpoděkování naIII. M ( Marine? ) plachetnici "concord"za jeho nasazenípři náročném počasí ( schwerwetter ) Vánoce 74 Zeist Nl ( Město Zeist v Nizozemí? ) KP? ( Kapitán? ) Poulsen Tak poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Rodkopf:Electroquartz?? Vitej v klubu ! Jdou? Jdou presne? Mas foto strojku, je to ten s velkym krystalem nebo uz ten novejsi? Edit: To teda muselo bejt fakt husty pocasi, ty hodinky staly tehdy jak ta plachetnice... Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Díky, jdou a přesně! Dokonce i když jsem je pro Tebe otevřel. Akorát, jak jsi si asi všiml, budu muset vyšistit to těsnění, resp. zbytky těsnění. Kterou mám tedy verzi strojku? A kolik byla retail cena? Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak už jsou po lázních , nové sklíčko a lumi výplň ruček . S cifrem se nakonec nic nedělalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak už jsou po lázních , nové sklíčko a lumi výplň ruček . S cifrem se nakonec nic nedělalo . Paráda, na kolik vyšlo sklíčko? Kdo to dělal - potřebuju ho taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Jedny krásky z tohoto vlákna změnily majitele, a jsem to já! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tak a opat trochu pobzzzucievam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jedny krásky z tohoto vlákna změnily majitele, a jsem to já! Pěkně ti padnou,užívej si jich dlouho. A jsem rád, že se Ti líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Paráda, na kolik vyšlo sklíčko? Kdo to dělal - potřebuju ho taky. Sklicko jde jeste porad objednat jako ND (napr. ofrei), me to delali Knespl & Mejzlik. Akorat uz nejde sehnat to tesneni kolem sklicka, tak se musi vysklivat opatrne, aby se neposkodilo. Ja mel jedno tesneni nahradni z vraku/darce dilu, tak to slo bez obav. edit: dokonce slo jeste vybrat jestli mineral nebo safir, akorat cena toho safiru byla uz za hranici toho, kolik jsem byl ochoten do toho investovat. Upraveno 14. května 2015 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se