uff Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Zdravim zkusenejsi majitele Hujeru, muzete mi prosim vysvetlit, co je to na kotvicce na hodinkach, ktere mam moznost koupit?Myslel jsem, ze je to fejk, ale neni. Maji safir z obou stran a ten strojek je naprosto identicky s tim, co jsem videl na fotkach. Bohuzel jsem u sebe nemel fotak, tak jen cvak mobilem...Predem diky.
bohus76 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Spíše mi to připadá jako vlhkost v hodinkách a následná koroze dílů /povrchové úpravy/.Každopádně bych doporučoval před koupí návštěvu servisu či hodináře na posouzení stavu.
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Jak píše Bohuš a není to kotvička, je to rotor samonátahu.
jankoxxx Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 vyzeraju, ze uz boli otvarane a podla tej hrdze by som sudil, ze otvaranie robilo nejake prasa... dost by ma to odradilo od pripadnej kupy.
ondralbc Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Já bych to neviděl až tak černě - vše je otázka ceny. Dáš na kompletní revizi, servis. Vymění se špatný díly. Když se ti to vyplatí po odečtení výloh a máš na to čas ... proč ne. Hodinky jsou to super.
uff Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2014 diky za odpovedi, asi je opravdu otviral nakej prasak. bohuzel cena jejich stavu evidentne neodpovida, tak si necham zajit chut. Jen je mi divne, ze pouziva TH materialy, ktere rezaveji? Cely zbytek strojku je naprosto v poradku a neni tam zadny naznak podobneho problemu...
Frantik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Pouzivaj kov a každej kov proste rezavi :-)
gougy Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 V 10. 9. 2014 v 10:01, uff napsal: diky za odpovedi, asi je opravdu otviral nakej prasak. bohuzel cena jejich stavu evidentne neodpovida, tak si necham zajit chut. Jen je mi divne, ze pouziva TH materialy, ktere rezaveji? Cely zbytek strojku je naprosto v poradku a neni tam zadny naznak podobneho problemu...ten náznak tam právě že je, akorát viditelný je jen na závaží
cali Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 No v kazdom stroji mas mosadz (mostiky kolieska) ta toho znesie hodne pokial ide o vodu, kamene detto a potom diely obsahujuce zelezo, ktore hrdzaveju..... v tomto pripade zavazie rotora, ale aj uchytenie rotora a svoje by iste povedali aj srobky, hriadelka korunky a natahovacie sukolie a samozrejme hlavna pruzina, tiez dalsie pruzinky, ktorych je v chrone pomerne dost. Nemusi to byt este uplna tragedia, pokial je v poriadku cifernik/rucky, tak strojku vrati zaslu slavu kazdy lepsi hodinar, za cenu okolo 6-15K aj s pretesnenim, podla toho kde to nechas robit. Mohli by narobit este hodne parady. Najviac by som sa bal o cifernik a rucky, co su asi jedine diely ktore sa bez originalneho servisu nezozenu. Riziko predstavuju este tlacitka a korunka, tie pokial im chyba nieco viac nez pretesnenie sa tiez bez origo servisu neobidu.
uff Odesláno 17. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Tak to do nich rozhodne nejdu! Kazdopadne diky za vsechny odpovedi, zase jsem diky chmagu o krapet chytrejsi.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.