jrov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 jrov, nevím jestli jsi jen naivní reklamožrout a nebo zaměstnanec Apple.cz a tyhle pindy sem generuješ za mzdu - mě těch Tvých "prodejních hitů" pěkných pár prošlo rukama i pitevnou a dobře si pamatuju, co za omyly a konstrukční průšvihy který z nich obnášel. Bez výhrad SOLIDNÍ (teda pokud člověk nezkratoval anténu) byly akorát iPhony 4 a 4S - jenže to byla až 4. a 5. generace, ostatní už jsou z hlediska materiálů a povrchové úpravy zase šmejdy, a to zcela záměrně. Takže své pohádky o "vymazlených tvarech a materiálech" si nech pro naivnější publikum, třeba na nějakém babském serveru...Ale ja nerikam ze je to dokonale - je snad jiny telefon na trhu lepsi v pouzitych materialech ? Mozna ted samsung S6 , coz me tesi konecne pouzili kov a ne plast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Jo, Iphone4 byl moment, kdy jsem byl koněčně ochotný říct, že vychytali mouchy, které bránily v základním používání telefonu a koupil si první Iphone, který mi sloužil čtyři roky. Jsem zvědavý kdy (a jestli) se to bude dát říct o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 K těm materiálům: obchod s barevnými a drahými kovy mi dává na chleba. Takže bych byl opatrný s nějakými soudy, dokud to nebude v prodeji a nepůjde ty materiály objektivně chemicky změřit. Pochybuju ale, že by Apple zničeho nic objevil něco geniálního v oblasti, která je mimo jejich obor.No a u zlata je naivní myslet si, že jde o něco jiného, než o finanční úsporu. Když někomu prodám kilo slitiny, kterou veřejně označím za 18k zlato (což Apple uvádí) tak kupující očekává, že po přetavení bude slitina pořád obsahovat 75% zlata. Pokud ale půlka hmotnosti slitiny odteče ve formě strusky kvůli nějakému keramickému bordelu, tak mě kupující zažaluje a soud bezpochyby vyhraje.Za toto fakt chce Apple 10000 euro ?To je fakt ktery by me zajimal, primes keramiky je minimalni , ale je otazka o kolik je K nizsi ovsem kdyz nekdo napise 18k tak si nemuze delat dobry den z lidi, a to zvlaste v USA kde to bude mit rychly konec u prvniho soudu. To ze chce 10000usd je jejich vec a to ze to nekdo koupi je jen jejich obchodni uspech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Prodávat "titanové" hrnce a vyhřívané deky na zájezdech důchodců je taky obchodní úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Prodávat "titanové" hrnce a vyhřívané deky na zájezdech důchodců je taky obchodní úspěch.To je ovsem srovnani ala Blesk... Pokud uvadi 18K a bude to mimo toleranci tak je to podvod ve stylu titanoveho hrnce ale jinak je cena ciste otazkou nabidky a poptavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Ty skutečně nevidíš paralelu mezi marketingovými kecy jen proto, že jedny jsou od šmejdů, co cílí na důchodce (protože jim to žerou) a druhé od kancelářské krysy, co cílí na Tobě podobné (z úplně stejného důvodu)?Mám dojem, že si potřebuješ ospravedlnit svou koupi a štve Tě, že tady na fóru to jaksi neprochází. A taky, že jsi přesvědčen, že Ariel pere zázračnou silou superenzymů a Danone má "bifidus aktiv" Docela se těším, až je budeš mít na ruce (pokud vůbec). Ono to celé zázračně utichne...To je ovsem srovnani ala Blesk...Pokud uvadi 18K a bude to mimo toleranci tak je to podvod ve stylu titanoveho hrnce ale jinak je cena ciste otazkou nabidky a poptavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Ty skutečně nevidíš paralelu mezi marketingovými kecy jen proto, že jedny jsou od šmejdů, co cílí na důchodce (protože jim to žerou) a druhé od kancelářské krysy, co cílí na Tobě podobné (z úplně stejného důvodu)?Mám dojem, že si potřebuješ ospravedlnit svou koupi a štve Tě, že tady na fóru to jaksi neprochází. A taky, že jsi přesvědčen, že Ariel pere zázračnou silou superenzymů a Danone má "bifidus aktiv" Docela se těším, až je budeš mít na ruce (pokud vůbec). Ono to celé zázračně utichne... Hele vy tady řešíte že je to blbost za dvacet tisíc, já řeším že v tom segmentu jsou nejlépe zpracované, tohle je fórum o hodinkách , tak až se odprostíte od toho jestli to je blbost a nebo není, tak potom můžeme pokračovat v tom jestli přinesli nějaké nové věci do segmentu chytrých hodinek a nebo ne a jestli jsou kvalitně zpracované např. zlato s příměsí keramiky , kde podali žádost o patent ... k tomu Arielu: taky si myslím že Tesla je drahá a zatím málo použitelná věc, nicméně technicky je prostě nejdále ... a jasně Ferrari je lepší akorát to není elektromobil ... a nemám potřebu psát že je to kravina a paušalizovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Jéžíš dejte mu pokoj.Apple představil hodinky,pěkný jsou,kvalitní zpracovaný taky a co si kdo koupí je každýho věc. Mitak-furt nechápu tvoje argumenty,jestli by to vyměnil za TH???proč by to měl kur.va měnit?Normálně si koupí další hodinky,no a co?Kdyby měli simku tak si je koupím ihned jako další hodinky,co má bejt?Když se s tím nedokážeš srovnat,je to tvůj problém.Jo a klidně si o mě vyprávějte,že jim žeru jejich reklamní kecy,je mi to u prd.ele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Mě jen zaráží, jak někdo může trvrdit, že jsou to nejlépe zpracované hodinky, když je ani neviděl. To, že "někdo" tvrdí není argument. 100 lidí 100 chutí, Ti co je viděli, jsou Apple ovce a když jim dají na hovno jablko, tak budou tvrdit, jak je výborně zpracované a voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Mě jen zaráží, jak někdo může trvrdit, že jsou to nejlépe zpracované hodinky, když je ani neviděl. To, že "někdo" tvrdí není argument. 100 lidí 100 chutí, Ti co je viděli, jsou Apple ovce a když jim dají na h...o jablko, tak budou tvrdit, jak je výborně zpracované a voní. Tak jinak , když nejsou nejlépe zpracované a všichni jsou ovce, jaké jiné chytré hodinky jsou lépe zpracované ? Měl jste nějaké jiné v ruce , zajímáte se o tu oblast nějka hlouběji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Ze vas to bavi... Ti, kterym se to libi si to koupi a je zbytecne s nimi diskutovat a ti, kterym se to nelibi, tak si to nekoupi a je zbytecne s nimi diskutovat ;-) Ja bych to klidne pro legraci i vyzkousel, ale proste mi tam vadi to, ze s nima nemuzu jit plavat a vzhledem k tomu, ze me rozciluje v quartz hodinkach vymenovat baterii kazdy 3 roky, tak bych proste nezvladl dobijet dalsi vec kazdej den. To ovsem plati celkem obecne pro smart watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 (upraveno) Vodotěsnost je velké mínus, přitom nemají žádný odhalený konektor, to je promrhaná šance ... nicméně garantují IPx7 - není prachu odolné ale (while the 7 digit indicates that the Watch is certified to withstand immersion in up to 3 feet deep water for as long as 30 minutes.) -> takže ponor do vody vydrží do hloubky 1m a na dobu 30minut ... citace z apple.com : 2. Apple Watch is splash and water resistant but not waterproof. You can, for example, wear and use Apple Watch during exercise, in the rain, and while washing your hands, but submerging Apple Watch is not recommended. Apple Watch has a water resistance rating of IPX7 under IEC standard 60529. The leather bands are not water resistant. Upraveno 11. března 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 ponor do vody vydrží do hloubky 1m a na dobu 30minut ... No jo, ale risknes to? Jestli treba nemyslej, ze voda muze byt 3 feet hluboka, takze je ti po zadek a timpadem se hodinky jeste porad nenamocej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 No jo, ale risknes to? Jestli treba nemyslej, ze voda muze byt 3 feet hluboka, takze je ti po zadek a timpadem se hodinky jeste porad nenamocej :-D Tak certifikaci IP jsme řešili a není to jen cár papíru, takže pokud opravdu mají IPx7, tak prostě do metru do vydrží , dlouhodobě je samozřejmě problém se stárnutím těsnění apod... taky zaleží na složení té kapaliny , slaná voda , minerální voda ... a protože nejsou primárně vodotěsné , tak vidím problém u kondičního plavce , občasné ponoření je OK plavat s tím nevidím problém, sprcha taky ne ... ale jít šnorchlovat je už za čarou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Mě jen zaráží, jak někdo může trvrdit, že jsou to nejlépe zpracované hodinky, když je ani neviděl. To, že "někdo" tvrdí není argument. 100 lidí 100 chutí, Ti co je viděli, jsou Apple ovce a když jim dají na h...o jablko, tak budou tvrdit, jak je výborně zpracované a voní.Jo tak jak se zacne nekdo ohanet Apple ovcema,je nejvyssi cas jit do prd.ele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Mno, nechci rozdmýchávat nějaké zbytečné vášně, ale je fakt, že všichni ti, kteří byli pozvaní na jakýkoliv Apple event jsou ne že "loajální" ale defakto nevolníci a musí napsat pouze pozitivní preview. Pokud nenapíšou, tak je příště Apple na další event nepozve a jejich čtenost jde do háje, tí pádem nemají co žrát. O této praxi bylo na netu napsáno už hodně, takže není potřeba rozebírat, komu konkrétnímu už se to stalo, ale určitě je lepší počkat na řekněme "nezávislé" recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Jo tak jak se zacne nekdo ohanet Apple ovcema,je nejvyssi cas jit do prd.ele.Presne tak. To je znameni, ze konci diskuse a zacina blaboleni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 (upraveno) Mitaku prosim te,zkus si predstavit,ze nekomu se ty vyrobky fakt libej a vyhovujou.A kdyz uz tady tak vsichni mohutne argumentujou,jak muze nekdo neco chvalit,kdyz to jeste nevidel,tak si vzpomente,kdyz Apple predstavil sestku a vsichni ste pi.covali a videli ste taky prd.Staci nalistovat ve vlaknu Apple ze. Upraveno 11. března 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 A hlavne, kdyz se mi neco nelibi, nepolezu do toho vlakna a zalozim si vlastni, se svym milackem. Jinak bych vypadal jak zamindrakovej balik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 A hlavne, kdyz se mi neco nelibi, nepolezu do toho vlakna a zalozim si vlastni, se svym milackem.Jinak bych vypadal jak zamindrakovej balik.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se