Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny hodinkové maniaky ;-) hledal jsem jak jsem hledal ale asi jsem zadával špatné hesla a tak mi to nic nenašlo tak se musím zeptat takhle.

Máte někdo zkušenosti z hodinářema v Brně? U koho by jste si nechali repasovat mechaniky a u koho naopak vůbec? Případně je někdo speciálně zaměřený na běžnou údržbu a lehké opravy u značky PRIM (mimo ELTONA)? Nejlépe samozřejmě osobní zkušenosti ;-)

Odesláno
  V 11. 9. 2014 v 19:09, Zelus napsal:

Zdravím všechny hodinkové maniaky ;-) hledal jsem jak jsem hledal ale asi jsem zadával špatné hesla a tak mi to nic nenašlo tak se musím zeptat takhle.

Máte někdo zkušenosti z hodinářema v Brně? U koho by jste si nechali repasovat mechaniky a u koho naopak vůbec? Případně je někdo speciálně zaměřený na běžnou údržbu a lehké opravy u značky PRIM (mimo ELTONA)? Nejlépe samozřejmě osobní zkušenosti ;-)

Zkus mrknout SEM.

Já mám z Bna dobrou zkušenost s panem Strnadem.

Odesláno

Díky moc, mám v plánu tam zajít. Je mi docela jedno kolik to bude stát, jde mi spíše o kvalitu služeb a práce ;-)

Odesláno

Pak sem prosím tě napiš, jak jsi pochodil. Musím dát na servis Prim Sport 2. Uvnitř se to všechno hýbe a taky by potřebovaly nové těsnění. O hodinářství Strnad taky uvažuju.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Dovolte abych přidal BEST hodináře pro Pardubice,HK a okolí. Mohu velmi doporučit pana.Tichého v Pardubicích.Dělal mi vícero hodinek různých značek a vždycky maximální spokojenost.Délka celkové opravy á 14dní.Vždy z ochotou úsměvem a bezva pokecem o hodinkách. Prostě pan HODINÁŘ, ne měnič baterek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...