Paw Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Nazdar, kouknul jsem na stránky svého oblíbeného prodejce a co nevidím - sleva na všechno ... např. zde oblíbené SEIKO Automatic SARB017 jsou 20$ levnější. Slevu tam má na všechno, tak si říkám, jestli nezavírá krám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Kdyby zavíral krám, tak by ceny byly jistě nižší. Takhle je např. SARB017 stále ještě dražší než u China (404 USD). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Nazdar, kouknul jsem na stránky svého oblíbeného prodejce a co nevidím - sleva na všechno ... např. zde oblíbené SEIKO Automatic SARB017 jsou 20$ levnější. Slevu tam má na všechno, tak si říkám, jestli nezavírá krám.Mohu potvrdit slevu na SEIKO Prospex 200M Diver 6R15 Automatic SBDC003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Mohu potvrdit slevu na SEIKO Prospex 200M Diver 6R15 Automatic SBDC003.To vážne? Paráda, až sa mi veriť nechce. Mohol by si prosím prezradiť zdroj tejto informácie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 To vážne? Paráda, až sa mi veriť nechce. Mohol by si prosím prezradiť zdroj tejto informácie?Ne ze bych nechtel, ale juknul jsem na odkaz vyse a na model co se mi libi a bylo to tam, nebudu lhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Nazdar, kouknul jsem na stránky svého oblíbeného prodejce a co nevidím - sleva na všechno ... např. zde oblíbené SEIKO Automatic SARB017 jsou 20$ levnější. Slevu tam má na všechno, tak si říkám, jestli nezavírá krám.Proč je tvůj oblíbený? Přístup k zákazníkům má zvláštní Já bych si tam nic nekoupil:NOTE:The chapter ring and index & bezel index and face index not being aligned perfectly.In general, Seiko's screw down crowns are not smooth as Swiss manufactures'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Proč je tvůj oblíbený? Přístup k zákazníkům má zvláštní Já bych si tam nic nekoupil:NOTE:The chapter ring and index & bezel index and face index not being aligned perfectly.In general, Seiko's screw down crowns are not smooth as Swiss manufactures'.Je ten Tvůj výkřik podpořen nějakou osobní zkušeností? Pokud ano, určitě si o ní rádi přečteme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Nebude to jen jeho výkřik,já bych si u obchodníka který se dopředu zříká odpovědnosti za vady taky nic nekoupil.Je to jen další důvod nakupovat u AD. Ale to už se tu probíralo.... Upraveno 14. září 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Je ten Tvůj výkřik podpořen nějakou osobní zkušeností? Pokud ano, určitě si o ní rádi přečteme!Jaký výkřik?Má to normálně na webu, stačí se podívat na Suma a tam si to můžeš přečíst. A je pravda, že se to tu už řešilo, ale takový přítup je fakt hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Jaký výkřik?Má to normálně na webu, stačí se podívat na Suma a tam si to můžeš přečíst. A je pravda, že se to tu už řešilo, ale takový přítup je fakt hnus...A nema to jen u modelu Sumo ((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já myslel, že kritizujete prodejce a ne výrobce. Ptám se na negativní zkušenost s tímto obchodem a nikoli na to zda Seiko je či není schopné vyrobit lunetu, která lícuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Já myslel, že kritizujete prodejce a ne výrobce. Ptám se na negativní zkušenost s tímto obchodem a nikoli na to zda Seiko je či není schopné vyrobit lunetu, která lícuje.Já kritizoval PŘÍSTUP obchodníka který dává předem upozornění, že pokud se vyskytne problém který popisuje ,tak ho řešit nebude. A nema to jen u modelu Sumo ((.Tano prosímtě než začneš psát tak čti - NE - JEN POSLEDNÍ CH PÁR POSTŮ Upraveno 14. září 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já kritizoval PŘÍSTUP obchodníka který dává předem upozornění, že pokud se vyskytne problém který popisuje ,tak ho řešit nebude.Aha, pokud se jedná o PŘÍSTUP, pak Ti tedy nejspíš vyhovuje přístup, když Ti tuto NESCHOPNOST Seika prodejce raději zatají a sdělí Ti ji až při případné reklamaci nebo bude spoléhat na to, že si ničeho nevšimneš. Jiní prodejci budou mít těžko jiné výrobky než má Seiya. V té poznámce ani nevidím, že by se dotyčný zříkal odpovědnosti za vady. Myslím, že to klidně reklamovat můžeš, Seiya to pošle do Seika a odtud se Ti to vrátí po čase zpět s poznámkou, že to není vada, ale je to normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Nekritizoval jsem obchodníka za faktické řešení reklamace při už skutečnému problému.Nemyslím si že má jiné zboží než ADNemyslím si že jde o neschopnost Seika pokud se tyto problémy objeví (protože se se_re všechno u všech značek podívej se třeba na bandiho problém s IWC)Pro mě je tato věta signál že tudy cesta nevede.Tečka. Upraveno 14. září 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já myslel, že kritizujete prodejce a ne výrobce. Ptám se na negativní zkušenost s tímto obchodem a nikoli na to zda Seiko je či není schopné vyrobit lunetu, která lícuje.Nikdo tu snad neřeší Seiko, ale pokud Seiya není AD, tak můžeš čekat spíš problém a to co má na webu, je jen výmluva, aby ti pak řekl, že to tam máš napsané, tak co chceš - u hodinek za 480,- USD je to hodně vtipné To se tady můžeme dohadovat ještě dlouho... Podle tvého hájení Seiya je to asi nejlepší shop na netu - fajn, ale z mého pohledu si tam prostě nikdy nic nekoupím, protože takový přístup mě předem odradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 ....Podle tvého hájení Seiya je to asi nejlepší shop na netu...Nevím z čeho tak usuzuješ, nikde jsem to nepsal, ani nepíšu. Jen nemám rád chytráky, kteří sice rádi hodnotí, ovšem bez jakékoli osobní zkušenosti, a proto jsou nuceni plácat nesmysly typu: ....můžeš očekávat....je jen výmluva...apod. Já raději pracuji s fakty než s domněnkami. I proto jsem se ptal na Tvou negativní zkušenost s tímto obchodem. Pokud to tedy můžu shrnout: žádnou nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Seiya to pošle do Seika a odtud se Ti to vrátí po čase zpět s poznámkou, že to není vada, ale je to normální.To ti tak napíše Seiya, Seiko težko. Normální to není...Takže máš zkušenost? Pracuješ s fakty? Nevím z čeho tak usuzuješ, nikde jsem to nepsal, ani nepíšu. Jen nemám rád chytráky, kteří sice rádi hodnotí, ovšem bez jakékoli osobní zkušenosti, a proto jsou nuceni plácat nesmysly typu: ....můžeš očekávat....je jen výmluva...apod. Já raději pracuji s fakty než s domněnkami. I proto jsem se ptal na Tvou negativní zkušenost s tímto obchodem. Pokud to tedy můžu shrnout: žádnou nemáš. Usuzuji z tvé hysterické reakce a jak ho vehementně hájíš. Upraveno 14. září 2014 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 To ti tak napíše Seiya, Seiko težko. Normální to není...Takže máš zkušenost? Pracuješ s fakty? Usuzuji z tvé hysterické reakce a jak ho vehementně hájíš.O jaké hysterické reakci mluvíš? Já se tady na fóru se stížností na tohoto prodejce od těch, kteří od něj něco, a to i opakovaně, nakupovali, nikdy nesetkal, alespoň co mne paměť neklame. Z Tvé reakce jsem usuzoval, že máš negativní osobní zkušenost, proto jsem psal, ať se s námi o ní podělíš. Vidím ale, že nemáš a děláš jen chytrého na základě pár řádek z webu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 To usuzuješ špatně, já jsem jasně psal, že bych si od něho nikdy nic nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 To usuzuješ špatně, já jsem jasně psal, že bych si od něho nikdy nic nekoupil Nepsal si "nikdy" a z toho, co jsi napsal, se nedalo usoudit, že jsi např. nekoupil v minulosti. Podobná debata, když nemáš k věci co říci, ale opravdu nemá cenu. Připadá mi to stejné hodnotné jako když budeš psát do vlákna o hodinkách XY (ať někoho neurazím), že Ty by sis hodinky XY (i když s nimi nemáš vůbec žádnou zkušenost) nikdy nekoupil. Ostatní naopak hodinky XY zajímají, stejně jako zde mne (a věřím že i ostatní) zajímá to, zda se např. jedná o přechodné zlevnění, zda případně slevy budou pokračovat apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se