Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 A co cerne SMP Chrono? Musím souhlasit s Frantíkem. Ani mně se SeaMaster nelíbí v provedení Chrono. Ani ta nová černá verze. Přijde mi to takové přeplácané, něco jako že ostatní to mají, tak to musím mít taky a ještě něco málo navíc. Nehledě na to, že chrono hodinky se obecně špatně čtou. Velmi pravděpodobně v současnosti a blízké budoucnosti (tak 5 let) si žádné chrono hodinky nekoupím. Už jsem se nějak nabažil toho množství funkčních ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Ta zenska na Vaclavaku to vyklada vsem na potkani. Rozhodne bych to nebral jako fundovany nazor. Me to cpala taky. Byl jsem si vyzkouset Seamastery a porovnat se Speedmasterem a prvni co mi tam vpalila bylo, ze mi vic sedej Moonwatche a ze je ma asi za 80 000 a da mi rovnou 8 000 slevu. A na co-axial take nadavala. Ale nevim nevim. Byla dost afektovana. Jo, tak to skoro určitě byla ona. Nicméně i kdybych cca. 50 % jejich poznámek anuloval, tak si stejně myslím, že něco málo na tom pravdy může být. Třeba opravdu první verze (např. mezi roky 2000-2003) byly poruchové. I moje AT fungují naprosto spolehlivě, trošku se zpožďují, ale opravdu jen trošku, takže mi to vůbec nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Ty problemy jsou samozrejme mozne. Chtelo by to overit jeste z jineho zdroje. Ale reseni zde exustuje. Zakup "na zkousku" jedny Seamastery bez co-axialu. Myslim, ze Kubson zrovna jedny prodava za super cenu. Ty uz se neprodavaji a proto jejich cena nebude klesat. Ny ebay pry jejich ceny take sly nahoru. Vyzkousej po designoce strance a pak je muzes prodat a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 (upraveno) Ty problemy jsou samozrejme mozne. Chtelo by to overit jeste z jineho zdroje. Ale reseni zde exustuje. Zakup "na zkousku" jedny Seamastery bez co-axialu. Myslim, ze Kubson zrovna jedny prodava za super cenu. Ty uz se neprodavaji a proto jejich cena nebude klesat. Ny ebay pry jejich ceny take sly nahoru. Vyzkousej po designoce strance a pak je muzes prodat a uvidis. Když to je něco, co fakt nemám rád. Já nejsem moc prodejní typ (myslím, když už si něco koupím, tak kromě pár případů jsem si to i nechal). Takže toto dělat nebudu. Koupím si rovnou Co-Axial a bude. Navíc 3 roky záruka mi na projevení závady přijde dost dlouho. A jelikož nemám jen jedny hodinky , tak mě to ani moc nebude vadit, když by nějakou dobu strávily v opravě. Upraveno 18. června 2007 uživatelem Porotrico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Když to je něco, co fakt nemám rád. Já nejsem moc prodejní typ (myslím, když už si něco koupím, tak kromě pár případů jsem si to i nechal). Takže toto dělat nebudu. Koupím si rovnou Co-Axial a bude. Navíc 3 roky záruka mi na projevení závady přijde dost dlouho. A jelikož nemám jen jedny hodinky , tak mě to ani moc nebude vadit, když by nějakou dobu strávily v opravě. Jsi smířlivej, za ty prachy :-) To mi připomělo, jak někdo ve fóru o mobilech napsal něco jako : Mám ho ! Je to super telefon ! Nejlepší co jsem kdy měl ! Akorát se mi při přijetí hovoru pokaždé zrestartuje :-))) Jijnak skoro bych řekl, že je lze nový ještě sehnat, Myslím, že Hanák má jedny... (2531.80) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Jsi smířlivej, za ty prachy :-) To mi připomělo, jak někdo ve fóru o mobilech napsal něco jako : Mám ho ! Je to super telefon ! Nejlepší co jsem kdy měl ! Akorát se mi při přijetí hovoru pokaždé zrestartuje :-))) Jijnak skoro bych řekl, že je lze nový ještě sehnat, Myslím, že Hanák má jedny... (2531.80) To víš, svět není dokonalý a člověk tomu jen výrazně pomáhá, žel k horšímu (podobnost s opravdu podivným počasím v posledních 2 letech je toho důkazem). Proto mě taková maličkost, jakože dám hodinky do servisu, tak moc netrápí. Když mně se líbí to chromové orámování indexů na Bondovkách v Co-Axial verzi. A také mi přijde modrá barva jaksi sytější. P. S.: Momentálně jsem ve stavu, kdy je můj poměr 75:25 pro Bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 No tak to jsi uz v podstate rozhodnutej 75 je strasne vysoka preference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 (upraveno) No tak to jsi uz v podstate rozhodnutej 75 je strasne vysoka preference No v podstatě ano. Ale člověk nikdy neví... :-) Zvláště v případě, když ten člověk jsem já... Upraveno 18. června 2007 uživatelem Porotrico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Musím to trochu zdramatizovat, co kdyby se M. se rozhodl jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 (upraveno) Musím to trochu zdramatizovat, co kdyby se M. se rozhodl jinak Pěkně provokuješ, jen co je pravda... Ale na tyto mě taky nedostaneš. Už nějakou dobu (několik let) nechci kupovat nové chronografy. Stejně ty stopky nevyužiji a kdybych přece jen ano, tak jich pár už doma mám... Chronografy zbytečně snižují čitelnost hodinek. Přesto ty Speedmastery na tvých fotkách jsou to jedny z nejhezčích, co jsem viděl. Obecně tuto řadu moc nemusím... Upraveno 18. června 2007 uživatelem Porotrico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Musím to trochu zdramatizovat, co kdyby se M. se rozhodl jinak zrovna tyhle speedmastery (moonacky) se mi moc nelibej, nejak mi tam vadi to sklicko, nemuzu si pomoc, bral bych je jenom kvuli tomu dynku (coz sem koukal, ze se da sehnat za docela mastny prachy na eBay). mam v merku jeste tyto ale zatim to vypada, ze pokud budou, tak si koupim ty co prodava kubson... Upraveno 19. června 2007 uživatelem Monk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Monk: jsou hrozně pěkné, ale docela malé - taky jsem je měl v merku, ale když jsem si je dal na ruku, skoro jsem ty údaje o názvu dne a měsíce nepřečetl, mají průměr pouze 39mm. Navíc vodotěsnost jen do 30m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 To je pravda. Jsou trochu mensi a drobnejsi. Ty Seamastery to dozenou takovou robusnosti a to Speedy nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 To je pravda. Jsou trochu mensi a drobnejsi. Ty Seamastery to dozenou takovou robusnosti a to Speedy nemaj. Jojo. Svatá pravda. A pro mě je více pravděpodobné, že se pojedu někam vykoupat (moře, rybník, koupaliště či sprcha), než že poletím na Měsíc či alespoň na orbit. Už to tak vypadá, že objednám Bondovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Jojo. Svatá pravda. A pro mě je více pravděpodobné, že se pojedu někam vykoupat (moře, rybník, koupaliště či sprcha), než že poletím na Měsíc či alespoň na orbit. Už to tak vypadá, že objednám Bondovky... ... a ty vlnky na nic jsou prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 ... a ty vlnky na nic jsou prostě Jojo, jsou. Ty vlnky a pěkně zdobený tah jsou věci, které snad i "miluji" na Bondovkách. Pár věcí bych jim vytknul (například kulaté indexy na 1, 2, 4, 5, atd.), ale těchto prohřešků tam není mnoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Na střeleckých forech koluje slogan " když je Walther PPK dobrý pro Jamese Bonda, tak je dobrý i pro mne ". Skromně si dovolím parafrázi " když jsou bondovky dobré pro Jamese Bonda, jsou dobré i pro mne ". Nemám je sice, ale chtěl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Tak Porotrico (nechces zmenit nick na Portorico )!!! Myslim, ze je to vyresene. Kup Seamastery a tesime se na dalsi vlakno, kde se bude resit co dal . Je fakt, ze me nakup Seamasteru dost uklidnil (stridam je s Laco a s Diplomat, coz je idelani sada hodinek), ale bojim se, ze za chvili horecka zase propukne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Tak Porotrico (nechces zmenit nick na Portorico )!!! Myslim, ze je to vyresene. Kup Seamastery a tesime se na dalsi vlakno, kde se bude resit co dal . Je fakt, ze me nakup Seamasteru dost uklidnil (stridam je s Laco a s Diplomat, coz je idelani sada hodinek), ale bojim se, ze za chvili horecka zase propukne Hele, jsi první člověk, který si toho všimnul a který mě na to upozornil. Kdysi dávno (před několika lety, tak kolem roku 2000) jsem si registroval email adresu na jednom nejmenovaném free mail serveru. A vymyslel jsem si přezdívku Portorico. Říkal jsem si, že si musím během registrace opravdu dát pozor, abych se nespletl. No a co se stalo, spletl jsem se... Nešika už od mládí... A tak mi tento překlep zůstal a já si na něj zvyknul. Navíc opravdu nikde nemám problém s registrací, páč takovou blbost můžu vymyslet jen já... Asi jo, asi jsem rozhodnutý pro Bondovky, ale ještě tomu dám pár dní. A doufám, že pak se mnou budou doma mluvit alespoň ty dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Hele, jsi první člověk, který si toho všimnul a který mě na to upozornil. Kdysi dávno (před několika lety, tak kolem roku 2000) jsem si registroval email adresu na jednom nejmenovaném free mail serveru. A vymyslel jsem si přezdívku Portorico. Říkal jsem si, že si musím během registrace opravdu dát pozor, abych se nespletl. No a co se stalo, spletl jsem se... Nešika už od mládí... A tak mi tento překlep zůstal a já si na něj zvyknul. Navíc opravdu nikde nemám problém s registrací, páč takovou blbost můžu vymyslet jen já... Asi jo, asi jsem rozhodnutý pro Bondovky, ale ještě tomu dám pár dní. A doufám, že pak se mnou budou doma mluvit alespoň ty dveře... Počkej, Ďuravétriko. Jak rozhodnutý? Jak Bondovky? Jsem Ti jasně snad vysvětlil do čeho maš jit, ne? Jako prvni a celkem jasně jsem Ti vysvětlil proč Planeta Mořo a ty tu píšeš, že bereš Minařikovky. Synku si ty vunec normalni? Draždiš tygra holou pazurou! Přijede za tebu chachar ze Slezska a jak neuvidi na ruce Planeta Nova nebo jak se menujou, bude zle. Hawk. Upraveno 19. června 2007 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se