Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera jsem s makama urazil štukový rožek u dveří, na hodinkách ani škrábanec  :gunsmilie: 
snad to neodnese přesnost, byla to celkem pecka  :frusty:

Odesláno

Na první místo také dávám futra, dveře a další úzké příchody. Ale už se učím dávat ruku za sebe :)

Následuje různá práce s hodinkami jako např. rozborka kopírky při dolováni zaseknutého papíru a hned v závěsu různé hry z dětmi...

Největší zásek má ale moje žena, která mé první švýcary (Atlantic) postrčila z 90-ti cm na dlažbu... Od té doby vždy polovinu měsíce funguje přetáčení datumu správně, druhou polovinu se nehne a musím přetáčet ručně... Protože jsem je ale už předtím téměř nenosil, tak zatím návštěvu doktora a určení diagnózy odkládám.

A taky jsem se naučil víc přemýšlet kam hodinky položím...

Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk

Odesláno

Člověk si rychle zvykne na kvalitu. Poslední měsíc jsem krvavý Monster nesundal z ruky. Až včera, říkám si, dneska mám na to náladu, vezmu si do společnosti starý krásný Traktory. No a na toaletě samozřejmě zapomenu co mám na ruce a šup, meju ruce skoro po lokty, jak jsem zvyklej- a najednou mě to trklo. Nojo, už v nich pár kapek bylo, saaaakryš, já vůl, hodinky dolů, honem vyfoukat, na baru ,,Prosím Vás půjčte mi nůž"  a položit půl metru  nad topení, než jsme dohráli konzert tak bylo po vodě veta, a hned ráno šup- už jsou u hodináře. Zlatej člověk, pochopil situaci a nechal si je přivézt domů. Snad se nic nestalo, není na nich nic vidět....no a na zápěstí opět Seika :lol2: :lol2:

Odesláno

Tenhle tejden je nějakej špatnej, mám hned 3 problémy.

- Nejdřív se mi zasekla vteřinovka na vintage seiko chrono. Ne že by někde brousila, ale někde něco uvnitř strojku, vždy na cca 58. sekundě se zastaví.

- Pak jsem zjistil, že moje repliky Eltonů Sport mají na dvou místech lehce škráblý cifr, což nechápu - buď jsem si toho za 2 roky nevšiml - moc je nenosím, ale i tak, nebo to brousí ručky. Každopádně už od Eltonu nic brát nebudu, jejich kvalita je strašná.

- Následně jsem si dal ruku Suunta T1, asi 5 let stará, užívaná jako tepmetr při sportu, a půl hodině mi prasknul ten plastový pásek.

Už se bojím na něco šáhnout... :-(

Odesláno (upraveno)
  V 24. 10. 2015 v 8:06, straspol napsal:

Člověk si rychle zvykne na kvalitu. Poslední měsíc jsem krvavý Monster nesundal z ruky. Až včera, říkám si, dneska mám na to náladu, vezmu si do společnosti starý krásný Traktory. No a na toaletě samozřejmě zapomenu co mám na ruce a šup, meju ruce skoro po lokty, jak jsem zvyklej- a najednou mě to trklo. Nojo, už v nich pár kapek bylo, saaaakryš, já vůl, hodinky dolů, honem vyfoukat, na baru ,,Prosím Vás půjčte mi nůž" a položit půl metru nad topení, než jsme dohráli konzert tak bylo po vodě veta, a hned ráno šup- už jsou u hodináře. Zlatej člověk, pochopil situaci a nechal si je přivézt domů. Snad se nic nestalo, není na nich nic vidět....no a na zápěstí opět Seika :lol2: :lol2:

To je nebezpečná situace, zvyknout si na to, že hodinkám voda nevadí, mívám podobný problém, naštěstí jsem ruku zatím na poslední chvíli schoval a ke katastrofě nedošlo... A taky za to můžou seika :)

Btw. fakt se říká konzert? Mi tohle slovo nejde přes uši... Přece se neříká konžertíno :)

Upraveno uživatelem Anela
Odesláno
  V 30. 10. 2015 v 8:39, odjinud napsal:

Tenhle tejden je nějakej špatnej, mám hned 3 problémy.

...

- Následně jsem si dal ruku Suunta T1, asi 5 let stará, užívaná jako tepmetr při sportu, a půl hodině mi prasknul ten plastový pásek.

Už se bojím na něco šáhnout... :-(

Z toho pásku si nic nedělej, to není tvoje vina. Plast takovýchto řemínků časem degraduje a normálně se láme.

Odesláno (upraveno)
  V 30. 10. 2015 v 16:51, Anela napsal:

To je nebezpečná situace, zvyknout si na to, že hodinkám voda nevadí, mívám podobný problém, naštěstí jsem ruku zatím na poslední chvíli schoval a ke katastrofě nedošlo... A taky za to můžou seika :)

Btw. fakt se říká konzert? Mi tohle slovo nejde přes uši... Přece se neříká konžertíno :)

Na tu úpravu pravidel pravopisu nejsem schopen si zvyknout. Za mých mladých let se psalo konzert a a taky se to tak četlo, popřípadě se četlo s německou výslovností. Stejně jako se říkalo ,,Mozart" místo Mócart". Já vím, prasárna....ale jsem na to zvyklej. Když dnes nějaký odborník napíše ,,violončelo" , což je teď prý pravopisně v pořádku, mám chuť otevřít futrál a zlikvidovat ho svým violoncellem jak inženýra Orfanika !!

Edit: asi bych do toho nešel, mohl bych si při tom škrábnout hodinky...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

díky za osvětu :) no ale stejně mi to nejde přes uši...

ať nejsem offtopic - zrádné jsou konce zábradlí cestou ze schodů dolů - jak tak trčí do prostoru a čekají na ránu. člověk má cestou ze schodů přece jen větší dynamiku, rychlost, švih ruky a ...

Odesláno
  V 30. 10. 2015 v 20:56, Anela napsal:

díky za osvětu :) no ale stejně mi to nejde přes uši...

ať nejsem offtopic - zrádné jsou konce zábradlí cestou ze schodů dolů - jak tak trčí do prostoru a čekají na ránu. člověk má cestou ze schodů přece jen větší dynamiku, rychlost, švih ruky a ...

Jojo, o tom by mohl něco vyprávět Mischa :lol2: řval jsem smíchy když mi popisoval jak ve tři ráno lezl po kolenou a hledal na štěrkový cestičce pod schodama ručičku z Vacheronů :lol2:  ještě že nejsem škodolibej, to bych smíchy chcíp´...

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Je to napytel. Konečně jsem v jednom šuplíčku našel 68.3 fakt pěknej, čisťoučkej, co jsem v listopadu vyndal z hodinek a obratem ztratil. Jenže cestou od komody k psacímu stolu s pořádnou lampou se mi do mé vytýčené dráhy připletl ani ne tříletý  synek s autem a traktorem naloženými do takové té velké oranžové Tatrovky. Co Ti mám povídat- rachot, stroj jsem upustil, a přes všechnu snahu  nešlápnout na ratolest ani na traktor jsem holt někam hamtnout musel, žejo... Nejradši bych si tu hnátu za trest uhryzal :death:

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...