georgejv Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 No jo. Člověk by si někdy radši nabil kokos nebo odřel rypák, než aby to odnesly nevinné hodinky
matthewicek88 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Když to tady čtu, tak bych doporučil věc kterou dělám já po prvním šrámu od futer na nových hodinkách. Jakmile přijdu domů, sundám boty a automaty a nandám na ruku G-Shocky.
Marhi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 To já musel doma demostrovat safír.Vezmu kalený pilník, opřu ho o safír a dokazuji.. nejde pošrábat.Pět možná šest vt. totálního strachu. ostatní ok.Rozflákám to až při prvním pádu ze skály.
siwi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Když to tady čtu, tak bych doporučil věc kterou dělám já po prvním šrámu od futer na nových hodinkách. Jakmile přijdu domů, sundám boty a automaty a nandám na ruku G-Shocky. A co futra v práci?
Radik Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Ja uz jsem SI nacvicil takovej tik, kdy pri pruchodu dverma davam automaticky levacku za zada samozrejme AZ potom, co jsem SI skrabnul vnejsi AR.
siwi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Jojo, taky schovávám levačku za záda. Je to už takový reflex.
ohrenstein Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Tak to já v práci, že budu dělat v blízkosti magnetu( neodym jak bývá na pokladnách), hrdě jsem se vytasil s Damaskama, ale co čert nechtěl nějak jsem se moc blízko mihnul kolem magnetu a buch jsem se připlác, během zlomku sekundy jsem se odlepil, ale ani vnitřní antimagnetické pouzdro je nezachránilo od zmagnetizování. Dal jsem je do Chronoshopu do servisu tak 14 dní zpátky a ještě je nemám doma. Dělali mi 5 minut za den.
Arkham Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Na jakych pokladnach,muzes to upresnit kde a v cem se takovy magnet skryva?At vime kde si dat na hodinky pozor.
orol Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 To budou ty odstraňovače bezpečnostních prvků, co jsou v krámu na každém kusu textilu, batohu, botě ...
Amser Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Futra + chlast Futra za střízliva Futra kdykolivPrakticky se mě ještě nepodařilo trefit s hodinkama nic jinýho jak ty futra - na druhou stranu u těch futer je to vždy pravděpodobnost hraničící s jistotou. Jedině G-Shocky mě v tomto nechávají v klidu, páč když si s těmi brnknu, tak vím, že úhony nedojdou. Ale jakékoliv hodinky co jsem kdy měl (a asi i mít budu) jsem dříve či později o nějaký ty futra pokřtil, i když jsem si dával sebevětšího majzla.
Jirka19 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Teď jsem jebnul Fortisama o zeď při otevírání vokna, ale jsou to bytelný stroje do akce, pouze drobný ťukaneček na lunetě
malda Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Včerejší situace. Vystupuju z výtahu, obě ruce plné. Zádama tak nějak otevírám výtahové dveře, než se stihnu i s nákladem prosmýknout, PLESK! Seamastery se naplocho potkaly se zavírajícím se křídlem dveří. Sklo z poloviny potáhlé červenou barvou ze dveří... V tranzu dojdu až do bytu a první pochopitelně kontroluji sklíčko. Barvě se dolů moc nechtělo. Ale jak jsem ji sundal z údivem zjišťuji, že se vůbec, ale vůbec nic nestalo. Ani škrábanec. Luneta zázračně zůstala v zákrytu lehce vypouklého skla, takže se se dveřmi nepotkala. Zato na dveřích výtahu, jak jsem si dnes ověřil, je z vnitřní strany rána, jak kdyby to vzal někdo násadou od krumpáče. Ten safír má něco do sebe...
straspol Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 (upraveno) V pátek jsem si chtěl popotáhnout kalhoty, zaháknul jsem si palce obou rukou za pásek a jak jsem zatáhnul, levý se mi vysmeknul zpoza pásku. Zrovna jsem procházel mezi futry a vší silou jsem to narval hodinkama do plechu. Krve by se ve mně nedořezal. Naštěstí bez žkrábance a 7750 bez následků. Strašně jsem si oddechnul.V sobotu se mi stalo úplně přesně totéž na úplně stejném místě.V neděli se mi přesně to samé stalo taky na stejném místě.Dneska jsem to udělal taky. Přichází to úplně bezmyšlenkovitě, samovolně, vždycky rána jak kus hovězího dobytka a pak stojím jak opařený a třesu se jak drahej pes, jestli jsem jim něco neudělal.JÁ SNAD ZAČNU NOSIT KŠANDY, NEBO CO.... Upraveno 5. června 2017 uživatelem straspol
Kojotisko Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 (upraveno) Vždy, když přijdu domů, tak přezuju boty a hodinky :-) Futra, akvárium s vodními želvami, tři kočky a chronický nepořádek jsou nebezpečné okolnosti (BTW: Krátké ponoření do vody F-91W zvládnou). V práci máme všechno ve dřevě, takže futra nejsou takový problém. A snažím se dávat pozor. Nicméně v sobotu jsem šel navštívit exmanželku a popřát jí k narozeninám a pokřtil jsem hardlex Flightmasterů o futro ;-) Zatím to nebudu řešit, ale do budoucna - dá se sehnat na Seiko Flightmaster safír? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. června 2017 uživatelem Kojotisko
JaRooN Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 ...Nicméně v sobotu jsem šel navštívit exmanželku a popřát jí k narozeninám...Ty chodíš navštěvovat ex popřát ji k narozeninám? Masochisto ...JÁ SNAD ZAČNU NOSIT KŠANDY, NEBO CO....Nebo přestaneš nosit hodinky...?
Kojotisko Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Ty chodíš navštěvovat ex popřát ji k narozeninám? Masochisto Rozešli jsme se v dobrém a neměli jsme se moc o co hádat, takže jsme zůstali přáteli a občas se potkáme. Nic masochistického na tom není. ;-)
MarosRy Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Ja uz jsem SI nacvicil takovej tik, kdy pri pruchodu dverma davam automaticky levacku za zada samozrejme AZ potom, co jsem SI skrabnul vnejsi AR.Tohle ja delam taky a uz mi bylo receno "Ty chodis dverma tak uctive!"
bobi Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Taktéž většinou procházím futrama "uctivě",takových nás tu bude pravděpodobně povícero ). LG*
XXmass Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 1. 2. 3. Futra - ale to jsme na tom asi skoro všichni stejně...
stosi Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Já zase zápěstí tisknu k pasu a loket pouštím do prostoru, takže přinejhorším "poškodím" loket . Je to takové nenápadnější, nikdo si toho zatím nevšiml.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se