Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Strašáku, kdyby mi tě už fakt nebylo líto, tak bych se tady svíjel smíchy. Takto, litujíc tě seč to jde, se jen s manželkou tlemíme jak blázni :D

Manželka ti vzkazuje, že máš velice zajímavý a pestrý život. Alespoň se prý nenudíš :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle by už zasloužilo sepsat do nějaké sbírky zábavných povídek. Hezky píšeš a moc pěkně se to čte. Už se těším na další epizodu :-D Ne, nechci být škodolibý. Hlavně ať je malý v pořádku.

P. S. Jo, a nechtěl by sis najít jiného koníčka, kde by nebyly tak titěrné součástky? :-D

Odkaz ke komentáři

Smolař ne, ale spíš baron prášil. Protože jestli tohle je pravda, co se ti děje během několika dní, tak si zralej na psycho a měl by si se léčit, neboť si pro své okolí dost nebezpečnej.

Ale tak to není, jsem vlastně takovej tichej, neškodnej blázen. Prostě mám strašně málo času a věčně všechno dělám ve spěchu s dvěma mrňatama, jednou dorostenkou, bezva ženskou co mě částečně chápe a třema kočkama. Tahle konstelace je prostě zdrojem spousty mimořádných událostí.

Malej zbaštil plný talíř krupicové kaše a tváří se spokojene. Tak nevím- třeba jen plaším a nespolykal nic..?

Jo, pestrej život, to já mám... ale krásnej  a dobrodružnej.  Neměnil bych.

Hodinky sbírám protože se mi strašně líbí.  Když se mi přihodí něco, čím můžu potěšit kamarády, o kterých vím jací  jsou to vlastně  škodolibí prevíti, tak to udělám..

Odkaz ke komentáři

Tohle by už zasloužilo sepsat do nějaké sbírky zábavných povídek. Hezky píšeš a moc pěkně se to čte. Už se těším na další epizodu :-D Ne, nechci být škodolibý. Hlavně ať je malý v pořádku.

P. S. Jo, a nechtěl by sis najít jiného koníčka, kde by nebyly tak titěrné součástky? :-D

Já mám i jiné koníčky, ale zábavné příhody o kilu Vesuvitu, prdlý prachovnici,  rozsypaných zápalkách  a inlajně v .50 se mi nějak nechce sdílet  :cigar:

Odkaz ke komentáři

Pánové, nejsem komik, ale občas se mi podaří zažít leccos. Dnes  jsem se rozhodl že udělám pořádek v dílech na PRIM strojky. Poschovávané v různých sáčcích, krabicích, šuplících, kapsách a poličkách mi vlastně nedělají službu, protože ani nevím co mám. Inu, probral jsem tedy všechno co doma mám, rozdělil jsem to do krabic se základnami začínajícími 5 nebo 0, se základnami 6 se základnami  9 a na  krabici s ostatními díly, které jsem už neměl sílu roztřídit. Práce pro Popelku, zkrátka několikahodinová piplačka... Uložil jsem je na klavír a s pocitem dobře vykonané práce si šel uvařit kávu za odměnu. tAKOVOU RADOST ŽE V TOM MÁM POŘÁDEK JSEM DLOUHO NEMĚL...

Naše tři kočky si ale v tu chvíli asi řekly něco moc ošklivého a rozhodly se vyříkat si to  mezi sebou zuby a drápy. Utvořily hystericky řvoucí chlupaté klubko zmítajících se drápajících pacek, naježených ocásků a natržených oušek a přehnaly se obývákem jako uragán. Během několika vteřin nebyl v místnosti flek, na kterém by neudělaly nějakou škodu.   Samozřejmě projely oba parapety, srazily kytku, rozbily už dvakrát slepenou vázu a nevynechaly ani klavír. Takže všechno zpátky na zemi,  asi čtvrt kila opravdu jemných dílů rozptýlených po chlupatém koberci, zbytek naštěstí na linu. Jsem kliďas, ale tohle mi trochu zvedlo tlak. Myslel jsem že je fakt zabiju.

Dal jsem se do sbírání, zachraňování a opětovného třídění a práce mě tak zaujala, že jsem si vůbec nevšiml že mi s ní začal vydatně pomáhat můj skoro dvouletý synek, kterého ten povyk asi vzbudil z odpoledního šlofíka a ty malé věcičky ho začaly opravdu zajímat. Po krátkém zápase se mi podařilo vyndat mu z pusy strašnou spoustu malinkých koleček, můstků, asi osm  pérovníků a pár datových věnců. Krve by se ve mně nedořezal. Vůbec nedokážu odhadnout co všechno mohl spolknout. Při pomyšlení co budu muset další tři dny prohrabávat  se mi dělá mdlo, dětská doktorka se ujistila že nespolknul žádnou baterii a dala mi za úkol  sledovat  stolici :suicide_anim:  a průběžně měřit teplotu. NEJSEM JÁ SMOLAŘ  :cigar: ?

Nojo, a to nemluvím o tom jaká je to lábuž vyčesávat z těch chlupatých bříšek kroková kola, šroubečky a setrvačky..

Dneska mám od rána typický den blbec a jsem čím dál tím víc nenaladěný(jsme na fóru gentlemanů, tak to říkám mírně) - až do teď. Právě se válím smíchy a zpětně se mi už zdá celý den prosluněný a v pohodě. Nemáš náhodou videozáznam? S chutí bych si ho zkouknul. :eek:

Odkaz ke komentáři

Dneska mám od rána typický den blbec a jsem čím dál tím víc nenaladěný(jsme na fóru gentlemanů, tak to říkám mírně) - až do teď. Právě se válím smíchy a zpětně se mi už zdá celý den prosluněný a v pohodě. Nemáš náhodou videozáznam? S chutí bych si ho zkouknul. :eek:

Nojo- Ty a Mischa, Vám aby cizí neštěstí neudělalo radost, jako bych Vás viděl...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

U mna klasicky futra....minule sa mi podarilo tuknut Monstra ked som prestrkoval ruku cez take kovove vydajne okienko :( :( Neviem, ktore miesto to schytalo, ale mohla aj korunka. Moze to narusit jej vodotesnost? Nevyzera zeby jej nieco bolo, nie je nijako vykrivena, alebo poskodeny zavit. Bola samozrejme zaskrutkovana....Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

pokud korunka dobře drží v závitu, tak se není čeho bát

Diky za radu :) Myslim, ze je vsetko ok, len som chcel vediet. Inak sa maju v celku dobre, tiez chodim okolo prekazok s rukou za chrbtom :D Len vtedy som nedal pozor :( ...

Bože, takhle už jsem se dlouho nenasmál. :lol2: :lol2: :lol2:

No neviem ozaj co je na tom tak smiesne :) Mam tie hodinky rad, stali na zaciatku mojho chronopribehu, tak sa o ne staram

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...