Walter Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Zdravím fórum, chtěl bych se pochlubit automatickými hodinkami s těsnícím korkem v korunce. Skvělé, nenápadné na každodenní nošení jak dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Krásný jsou, gratulace. Mohli si možná odpustit těch 100 metrů, ale to už jenom štourám.Chce to víc fotek, taky na ruce.. jak jsou velký? Průhled na strojek maj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 krasny a uslechtily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Gratulujem, pls viac info i fotiek Upraveno 23. září 2014 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Moc pěkný chronograf. MIDO se tu moc často neobjevuje, což je škoda. Tuhle značku mám rád, je většinou snadno odlišitelná od hlavního proudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Mido je fajn,zpracováním dá na prdel některým o třídu dražším hodinkám,je pravda,že tady jich asi ani moc nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Děkuji. Fotky udělám.Nějaké specifikace:průměr 43mmstrojek Valjoux 7750 (zdobený)safírové sklíčkošroubovací korunka se systémem Aquaduraluminiscenční barva na ručkáchmotýlová spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Fakt parádní, měl jsem je v bílém ( a jsou stále zde na foru ) a trochu se mě po nich stýská- na mě to byla moc leštěnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Nějaké fotky průhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Pěkný, moc pěkný, gratulace k nákupu, tak ještě šup s nima na ruku, ať to máme komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Děkuji, vybil se mi aparát, takže fotky na ruce budou chvilku trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Nádherný, kultivovaný kousek. Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ták, nabito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Hmm pekne, ta siroka luneta tomu dava takovy zajimavy retro nadech... Prijemna zmena ve vzhledu stale se opakujicich stejnych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ta široká luneta je i opticky zmenšuje, takže nevypadají, že by měly mít 43mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se