vraby Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Zdravím Vybral jsem si hodinky u China a je problém. Neposílá EU ani UK. Řešil jsem to s Honzou(little_w) přes US základnu v UK a také to nejde. Nemůžete někdo pomoci či poradit jak sem hodinky dostat?Děkuji
Frostie Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 někoho v Japonsku krátkodobě nemáš? Triangle, Koito, Aisan...
vraby Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2014 někoho v Japonsku krátkodobě nemáš? Triangle, Koito, Aisan...nemám,ty jo?už jsme nervní,dvoje hodinky jsem dal pryč a nemám nic na běžné nošení.
Chumpus Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Existují zásilkové služby, ale tam si připlatíš, a to dost, pokud se nejedná o nějaké GS. Jo, pánové, připravte se. Už nebude tak jednoduché koupit JDM modely. edit: kdyžtak mi napiš, o jaký model se jedná, třeba ti pomůžu odjinud. Upraveno 23. září 2014 uživatelem Chumpus
Ohm-Aztec Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Co sháníš? Musí to být od chino? Přesně tu samou zkušenost jsem s nimi udělal před pár dny.
Ohm-Aztec Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Pokud se jedná o GS, tak se snad i vyplatí do toho Žaponcka zaletět... Co bys zaplatil na DPH utratíš na letence a pobytu a k hodinkám máš i supr výlet.
vraby Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) GS to nejsou. Seiya ani Higuchi je nenabízí. Chino má nej cenu. Upraveno 23. září 2014 uživatelem vraby
tano Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak to me take zajima, co to je za model.
vraby Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2014 http://c-watch.co.jp/ww/index.html??
tano Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak jsem tam koukal a dobry, jake jsou zkusenosti s timto obchodem?
Ohm-Aztec Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Vraby, já jsem se ptal proto, že bych se mohl poohlédnout po jiném shopu. Sám jsem před pár dny prošel několik (desítek) webů a hledal jsem Seiko MM a nakonec se mi podařilo je nejlevněji pořídit v Německu...
tano Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Vraby, já jsem se ptal proto, že bych se mohl poohlédnout po jiném shopu. Sám jsem před pár dny prošel několik (desítek) webů a hledal jsem Seiko MM a nakonec se mi podařilo je nejlevněji pořídit v Německu...Muzes poradit, jestli to neni tajne? Dik.
vraby Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Jak na to klucí? Kámoše v Džaponsku nikdo nemá? :-)
tomas1346 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Muzu se zeptat, proc uz nebude tak jednoduche koupit JDM modely? Neco se nedavno zmenilo ohledne koupe primo z japonska? Nedavno jsem o necem uvazoval, ale nakonec koupil jinde, ale i tak jen abych vedel pro priste...dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se