Jump to content

82 members have voted

1. 1. Jak chcete zobrazovat vlozene fotografie?

• Zmensene, s nutnosti rozkliknout fotku pro plne rozliseni?
      75
    • V plnem rozliseni, bez nutnosti nekam klikat?
      7

Recommended Posts

Posted

Jak jste si asi vsimli, uz dvakrat se nam zmenil system zobrazovani vlozenych fotek. Puvodne (default) bylo zobrazovani mensich nahledu, s nutnosti rozkliknout fotku pro plne rozliseni. Pak se to zmenilo, na prime zobrazovani fotek v plnem rozlizeni. Ale jelikoz tady lidi postujou nekdy az obludne velke fotky, je velke rozliseni docela otravne. Takze jsem se vratili k defaultnimu rozklikavani. Ale ani toto zda se nevyhovuje vsem ;) Takze si zahlasujte, ktery system je podle vas lepsi a ten, pro ktery rozhodne vetsina (rekneme do konce pristiho tydne) ten zustane? A ne, neda se to nastavit pro kazdeho uzivatele jinak.

Posted

Hlasoval jsem pro plné rozlišení, protože málokdy mě to donutí kliknout na tři fotky po sobě a pak koukám na ty zubatiny zmenšený.

Ale možná by nebylo od věci určit limit pro rozlišení třeba na 1024. Zmenšení je otázkou minutky.

Posted
Presne tak. :cheers:

Přesně tak :cheers:

každý si určitě rád rozklikne obrázek, který si určí primárně že bude chtít a ne obráceně, alespoň tak se mi to jeví logické

• 6 months later...
Posted

Ja mám takého tušáka, že sa nakoniec zvolilo to najhoršie riešenie.

Obrázok sa mi síce zobrazí malý, ale načítava sa najprv v plnej veľkosti.To trvá dlho aj na mojom pripojení, najmä keď sa chce niekto pochváliť rozlíšením 3000x2600 a novou útierkou, alebo stolovou doskou. Som to hlasovanie tak nejak pochopil, že sa načítajú zmenšené obrázky a až po rozkliknutím sa začne načítavať bilboard reklama na domáci nábytok.

Hm? Hrach na stenu? Hm?

Posted

No já doufám, že se bude načítat velký obrázek až po rozkliknutí. Jinak to totiž nemá žádný smysl. Teda snad vyjma toho, když si chci předtím přečíst posty, to totiž u obrázků typ plachta na seno jde jen s posunováním výřezu dorpava.

Posted

To je vec fora jak se to nacita. Obrazek se vzdy loaduje velky (protoze je velky) a pak se zmensi na lidskou velikost. To zmenseni na rozumnou velikost je jen tresnicka navic, aby forum nemelo rozbitou strukturu. Ale obrazek je fyzicky porad hovadsky velky. S tim se nic nedela.

Mozna by se nekteri silenci meli naucit zmensovat obrazky? ;) Ja uz do foto galerii radsi ani nechodim. Ono to nejen zabije cas ale i pamet.

Posted
To je vec fora jak se to nacita. Obrazek se vzdy loaduje velky (protoze je velky) a pak se zmensi na lidskou velikost. To zmenseni na rozumnou velikost je jen tresnicka navic, aby forum nemelo rozbitou strukturu. Ale obrazek je fyzicky porad hovadsky velky. S tim se nic nedela.

Mozna by se nekteri silenci meli naucit zmensovat obrazky? ;) Ja uz do foto galerii radsi ani nechodim. Ono to nejen zabije cas ale i pamet.

Nebolo by teda lepšie obmedziť povolenú veľkosť na max. 1024x768 ? Väčšie mu jednoducho nepovolí.

Posted
No já doufám, že se bude načítat velký obrázek až po rozkliknutí. Jinak to totiž nemá žádný smysl. Teda snad vyjma toho, když si chci předtím přečíst posty, to totiž u obrázků typ plachta na seno jde jen s posunováním výřezu dorpava.

Veď ja tiež nechcem aby sa načítaval veľký obrázok. Ale on sa načítava. Mal som na mysli, že sa najprv načíta len niečo ako náhľad tj.malá veľkosť, malé rozlíšenie(800x600) a až po kliknutí tá plachta. Teraz je to v podstate naopak. Načíta sa plachta a potom sa spraví náhľad.

Prečo je to tak vysvetlil už Odklízeč.

Posted

:smile_anim:

Nebolo by teda lepšie obmedziť povolenú veľkosť na max. 1024x768 ? Väčšie mu jednoducho nepovolí.

takhle to bylo ve starým fóru a fungovalo to dobře

Posted
:smile_anim:

takhle to bylo ve starým fóru a fungovalo to dobře

som za 1600x1200 (minimalne) ... ale 3xxx X 2xxx uz urcite nie, to uz je peklo ... potom radsej pridat do fora moznost linku na nejaku "fotobanku", kam by sa tie mega fotky mohli nahrat.

velkost by som zhora ohranicil, o tom ziadne disputy :-)

Posted

Smysluplné je omezit velikost fotky, smysluplnější je omezit datovou velikost. Nejlíp oboje. Jen v případě fotogalerie bych udělal vyjímku.

Posted

Taky si přiložím polínko :angel:

Já bych hlasoval pro možnost vkládání POUZE malých fotek do všech rubrik vyjma galerie, pokud to soft fóra umožňuje. V práci mám pomalé připojení, a když nevědomky trefím nějakou plachtu, tak mám zkaženou čtvrthodinu.

Posted
Taky si přiložím polínko :angel:

Já bych hlasoval pro možnost vkládání POUZE malých fotek do všech rubrik vyjma galerie, pokud to soft fóra umožňuje. V práci mám pomalé připojení, a když nevědomky trefím nějakou plachtu, tak mám zkaženou čtvrthodinu.

Já bych se zamyslel nad možností větších fotografií i v sekci Prodej, aby si případní zájemci mohli hodinky prohlédnout podrobně. Všude jinde (kromě fotogalerie samozřejmě) bych velikost také omezil.

Posted
Já bych se zamyslel nad možností větších fotografií i v sekci Prodej, aby si případní zájemci mohli hodinky prohlédnout podrobně. Všude jinde (kromě fotogalerie samozřejmě) bych velikost také omezil.

rozhodne ne, mam li zajem, vyzadam si mailem detailni foto...