Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kamile koupeno u Seiya.

karel ,se Suma nejde porovnat pravda,tohle je o level někde jinde. Srovnat jen s MM ,to už tu popsal Micey.

Blam,s m-force nemůžu sloužit,neměl sem.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Pánové, také jsem to dotáhl do konce. Skončil jsem u černých Hyder 41mm. Měl jsem na ruce všechny zvažované a Longiny mi přišly jako nejlepší kup. Oris mě na živo trošku zklamaly, i když nakonec na ruku sedly, přišly mi míň vyvážený - moc vekký cifr jen s "plochou" . Taky nemám moc rád u velkých hodinek průhled na malý strojek. Tagy byly na živo pěkný, ale tu cenovku jsem si nedokázal zdůvodnit. Na místě jsem měl na ruce ještě pilotky od Alpiny, ale nenechal jsem se nahlodat:-) Takže velká spokojenost. Zvykám si na tah, je to pro mě dost velkej nezvyk. 

Odesláno

Gratuluju k novým Longinům. Věřím, že s nimi budeš spokojený. Nestyď se pověsit sem pár fotek a podělit se o svou radost. Pokud nejsi zvyklý na tah, proč jsi je nevzal na gumě? Longines dodává k Hydrám pěknou.

Odesláno

No vidíš, nádhera. A co ten tah, na co si u něj musíš zvykat? Máš ho na volno nebo naopak natěsno? Studí tě do ruky? Ptám se proto, že já zase pro změnu nic jiného než tahy nenosím.

Odesláno

Je to těžký a tak nějak jinak jsou ty hodinky na ruce cejtit:). Myslím, že velikostně tak akorát - jsou spíše volnější, ale beru to tak, že tahy se úplně natěsno nenosí. Na ruce mi nijak závratně necestují. 

Odesláno

Cca 17 - 17,5 cm, odebraly se 4 články. Původně jsem uvažoval o 39mm verzi, ale nakonec si myslím, že to vcelku sedí i když je to asi úplně horní limit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...