vraby Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Kamile koupeno u Seiya.karel ,se Suma nejde porovnat pravda,tohle je o level někde jinde. Srovnat jen s MM ,to už tu popsal Micey.Blam,s m-force nemůžu sloužit,neměl sem. Upraveno 11. října 2014 uživatelem vraby
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Pánové, také jsem to dotáhl do konce. Skončil jsem u černých Hyder 41mm. Měl jsem na ruce všechny zvažované a Longiny mi přišly jako nejlepší kup. Oris mě na živo trošku zklamaly, i když nakonec na ruku sedly, přišly mi míň vyvážený - moc vekký cifr jen s "plochou" . Taky nemám moc rád u velkých hodinek průhled na malý strojek. Tagy byly na živo pěkný, ale tu cenovku jsem si nedokázal zdůvodnit. Na místě jsem měl na ruce ještě pilotky od Alpiny, ale nenechal jsem se nahlodat:-) Takže velká spokojenost. Zvykám si na tah, je to pro mě dost velkej nezvyk.
siwi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Gratuluju k novým Longinům. Věřím, že s nimi budeš spokojený. Nestyď se pověsit sem pár fotek a podělit se o svou radost. Pokud nejsi zvyklý na tah, proč jsi je nevzal na gumě? Longines dodává k Hydrám pěknou.
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Určitě si na pár fotek čas najdu. Zvyklý nejsem ale zvyknout si chci:-)
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Ještě první foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 No vidíš, nádhera. A co ten tah, na co si u něj musíš zvykat? Máš ho na volno nebo naopak natěsno? Studí tě do ruky? Ptám se proto, že já zase pro změnu nic jiného než tahy nenosím.
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Je to těžký a tak nějak jinak jsou ty hodinky na ruce cejtit:). Myslím, že velikostně tak akorát - jsou spíše volnější, ale beru to tak, že tahy se úplně natěsno nenosí. Na ruce mi nijak závratně necestují.
mats Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 super hodinky, tiež nad nimi vážne uvažujem, môžem sa opýtať akú maš ruku?
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Cca 17 - 17,5 cm, odebraly se 4 články. Původně jsem uvažoval o 39mm verzi, ale nakonec si myslím, že to vcelku sedí i když je to asi úplně horní limit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se