tictackate Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 dnes mi zlatnik dal poupravene prim cal 66 skeleton co jste mi tady na foru davali inspirace....Myslim ze vysledek je mnohem lepsi ....prosim o Vase dalsi komentare .....
jacob Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Myslim, že změna je o 100% k lepšímu, jenom se chci zeptat, jesli styl číslic a ručičky jsou už ve finální podobě?
tictackate Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Myslim, že změna je o 100% k lepšímu, jenom se chci zeptat, jesli styl číslic a ručičky jsou už ve finální podobě? na rucickach jeste musim zapracovat asi dam ty modrene.....
pavelzvacek Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Jistě lze pokračovat ve vylepšování . Je to krásná ukázka fandovství . A hlavně že se líbí tobě.
jacob Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Moc se omlouvám za plevelení, ale ted jsem nasel na Aukru tyhle hodinky, asi okopírovaly ty PRIM SKELETON
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Vypadají super a hlavně i poznám, kolik je hodin, což na skeletonech obvykle moc nejde a proto ještě žádné nemám. Podobné skeletony z Primek si teď dělá i Mechano, třeba sem pak také dá foto
JJ Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Ty z Aukra sice vypadají lépe dílensky provedené (nebo je to fotkou?), ale odečíst z nich čas je šílené. Oproti tomu ty Primky jsou jedny z mála skeletonů, které považuju za reálně použitelné jako hodinky. Ručky bych dal co nejkontrastnější ke zbytku. Tj. pokud půjde na strojek nějaká světlá povrchová úprava, tak ty modřené či černé, jinak asi zlaté.
Qvido Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Čubrním jako blázen, zvlášť ta zadní strana mě dostala ! Moc hezké.
alt Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Je to rucni prace, nebo v tom ma do nejake miry prsty vyrobce ?
lubono Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 dnes mi zlatnik dal poupravene prim cal 66 skeleton co jste mi tady na foru davali inspirace....Myslim ze vysledek je mnohem lepsi ....prosim o Vase dalsi komentare ..... Dobrej nápad.
mechano Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Je to rucni prace, nebo v tom ma do nejake miry prsty vyrobce ? To od tikťaka je vlastně umělecký originál a to druhé je pustá sériovka z tovární produkce.
pepik Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Mám doma kapesní Longines rok 1870 skeleton. Nafotím a pokusím se dát.
chaver Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Moc se omlouvám za plevelení, ale ted jsem nasel na Aukru tyhle hodinky, asi okopírovaly ty PRIM SKELETON Ahoj, taky se omlouvám, ale nenašel jsem je v té záplavě všehochuti. Poslal bys prosím link, že bych je aspoň skouknul, tedy, ne že bych měl explicitně vážný zájem, ale jeden už nakoupil takovejch strojů, které v domácnosti tají, že třeba kdo ví, no, radši snad ani nepomyslet
jacob Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 2chaver: Ahoj, na Aukru už nejsou myslim, že skončily, ale řekl by jsem že jsou to Číny, je to takový ten text: Z hodinářství v Německu, původní cena 1300eur a podobné kecy.... myslim ze se určitě neprodaly, takže se na Aukru objeví znova...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se