Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes mi zlatnik dal poupravene prim cal 66 skeleton co jste mi tady na foru davali inspirace....Myslim ze vysledek je mnohem lepsi ....prosim o Vase dalsi komentare .....

post-649-1181994159.jpg

post-649-1181994170.jpg

post-649-1181994186.jpg

post-649-1181994200.jpg

Odesláno
Myslim, že změna je o 100% k lepšímu, jenom se chci zeptat, jesli styl číslic a ručičky jsou už ve finální podobě?

na rucickach jeste musim zapracovat asi dam ty modrene.....

Odesláno

Vypadají super a hlavně i poznám, kolik je hodin, což na skeletonech obvykle moc nejde a proto ještě žádné nemám.

Podobné skeletony z Primek si teď dělá i Mechano, třeba sem pak také dá foto ;)

Odesláno

Ty z Aukra sice vypadají lépe dílensky provedené (nebo je to fotkou?), ale odečíst z nich čas je šílené. Oproti tomu ty Primky jsou jedny z mála skeletonů, které považuju za reálně použitelné jako hodinky. Ručky bych dal co nejkontrastnější ke zbytku. Tj. pokud půjde na strojek nějaká světlá povrchová úprava, tak ty modřené či černé, jinak asi zlaté.

Odesláno
dnes mi zlatnik dal poupravene prim cal 66 skeleton co jste mi tady na foru davali inspirace....Myslim ze vysledek je mnohem lepsi ....prosim o Vase dalsi komentare .....

Dobrej nápad.

Odesláno
Moc se omlouvám za plevelení, ale ted jsem nasel na Aukru tyhle hodinky, asi okopírovaly ty PRIM SKELETON :argue:

Ahoj, taky se omlouvám, ale nenašel jsem je v té záplavě všehochuti. Poslal bys prosím link, že bych je aspoň skouknul, tedy, ne že bych měl explicitně vážný zájem, ale jeden už nakoupil takovejch strojů, které v domácnosti tají, že třeba kdo ví, no, radši snad ani nepomyslet :crying_anim02:

Odesláno

2chaver: Ahoj, na Aukru už nejsou myslim, že skončily, ale řekl by jsem že jsou to Číny, je to takový ten text: Z hodinářství v Německu, původní cena 1300eur a podobné kecy.... myslim ze se určitě neprodaly, takže se na Aukru objeví znova...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...