Přejít na obsah

Vase najlepsie fotografie odfotene kompaktom/zrkadlovkou

A@A

Doporučené příspěvky

2flagolo: z té první fotografie, kde je v popředí zchátralý panelový dům a v pozadí Černobyl, tak z té jde mráz po zádech.... Jesli si tam byl, tak by jsem chtěl zažít pocit který si tam asi zažil i ty, ale ani by jsem tam nechtěl být, stačila by mi ta atmosféra města bez člověka s vybuchlou jadernou elektrárnou na blízku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

2flagolo: z té první fotografie, kde je v popředí zchátralý panelový dům a v pozadí Černobyl, tak z té jde mráz po zádech.... Jesli si tam byl, tak by jsem chtěl zažít pocit který si tam asi zažil i ty, ale ani by jsem tam nechtěl být, stačila by mi ta atmosféra města bez člověka s vybuchlou jadernou elektrárnou na blízku...

http://elena.nforce.cz/chapter1.html docela zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Děkuji Ti, určitě se na to podivam, ale už předem říkam, že jsem rad, že sedim hezky v ČR u PC...

EDIT: je to neuvěřitelné, nenacházím to správné slovo jak to popsat, ale v jednom měla ta žena pravdu, že by tam každý musel někdy být aby si to dokázal představit.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

VS, s tou tovarnou by se dalo pracovat! Nechces nekam vylozit original? ;) To co jsi vylozil, je uz dost poznamenane kompresi, ale i tak..

Chceš to TIFF nebo stačí JPG? Je to v rozlišení 3040x2014x48. Nebo může být NEF.

Pěkně to barvíš. Asi si zase půjčím klíče, vyšlapu těch 6 pater na střechu a udělám zase pár fotek. Ještě, že už nemusím po žebříku :D Ale musím objednat hezké počasí s dekoračními mráčky :)

post-344-1183581002.jpg

post-344-1183581152.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

VS, stacil by JPG, ale ty co jsi naposled vylozil, jsou taktez strasne zkomprimovane. Specialne pri prevodu do B&W to je problem. Vsude jsou pak videt kosticky ;) Takze jestli mas NEF, sem s nim. Nekde ho treba vyloz (napr http://www.uloz.cz/) a posli mi PM. Ta tovarna je uplne idealni na hrani si a nejake mraky se z toho daji vytahnout.

to Blekota..jo jo, to se ted v posledni dobe takove mraky prohaneji kazdou chvili. Skoda ze nemam tak dobry vyhled.

Odkaz ke komentáři

VS, stacil by JPG, ale ty co jsi naposled vylozil, jsou taktez strasne zkomprimovane. Specialne pri prevodu do B&W to je problem. Vsude jsou pak videt kosticky ;) Takze jestli mas NEF, sem s nim. Nekde ho treba vyloz (napr http://www.uloz.cz/) a posli mi PM. Ta tovarna je uplne idealni na hrani si a nejake mraky se z toho daji vytahnout.

Tady ho máš

http://www.uloz.cz/show/file/18358-DSC_5090.NEF

Odkaz ke komentáři

Dosud jsem byl velmi liberální k atomu,ale po tomto článku mi běhá mráz po zádech.Dobře si to období pamatuju,byl jsem zrovna na vojně v Písku a v německé televizi panikařili a u nás klídek,že se vlastně nic nestalo. :bangin:

Odkaz ke komentáři

Ano byl jsem se tam podívat, něco si vyfotit a věřte mi exteriéry jsou slaboučký odvar proti interiérům. Když se díváte na skříňky v šatně mateřské školky ve kterých jsou ještě bačkorky, na nich zaprášené postavičky z moduritu... Hnus velebnosti. A ta slečna, je fotomontáž. Není tak těžké se tam dostat, na jednom jejich ministerstvu je kompletní odbor který se tím zabývá, ale v žádném případě ne bez průvodce a nikdy na jednostopém vozidle. A vzhledem k tomu kolik různých kontrol jsme cestou potkali, nevěřím "že za peníze by to šlo" Minimálně v téhle oblasti mají Ukrajinci opravdu solidní pořádek. Běloruská strana je něco úplně jiného, v jejich straně zóny je možné úplně všechno, ale ta je od samotné elektrárny dost daleko.

post-1609-1183668801.jpg

post-1609-1183668840.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...