Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 ORIS ? Air Racing Edition IV zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/09/oris-air-racing-edition-iv_18.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Pekné oblekovky pre pilotov, páčia sa mi. Vitaj, Snowe. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak ty jsou fakt úžasný! Než jsem to rozklikl, čekal jsem +-40mm futrál, ale je to tak, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 zajimavy sedivaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 paráda a další super spona od Orisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 hodinky pěkné, řemen bombovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 mám je objednané, tak jsem zvědavý na moje první "pilotky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 tak, dneska přišly pilotky domů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loner Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jsou perfektní,také jsem o nich uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 tak, dneska přišly pilotky domů :-)Gratuluji! Fot to, jsem zvedavy jak vypadaji na ruce...a pis dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se