People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Gehaeuse : StahlDurchmesser : 42mmWasserdicht : 200mUhrwerk : ETA 7750 Gangreserve : 40 StundenSpezial : Limitiert auf 135 StueckPreis : Um die 3000 Euro
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pekny,Eticka ve stejnym kabatku za kilo,to tam mohli dat treba budik,kterej umej,pak bych tu cenu chapal,ale tyhle jejich limitky uz mi prijdou jak nekde u litevskyho Vostoku,zmenej barvu cifru a je to striktne limitovany 1999kusy.Fortis by se na tohle mel imho vysrat a dal delat funkcni tool/military/letecky hodinky,ktery umej,tohle je navonena bida(za tu skvaru).
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pekny,Eticka ve stejnym kabatku za kilo,to tam mohli dat treba budik,kterej umej,pak bych tu cenu chapal,ale tyhle jejich limitky uz mi prijdou jak nekde u litevskyho Vostoku,zmenej barvu cifru a je to striktne limitovany 1999kusy.Fortis by se na tohle mel imho vysrat a dal delat funkcni tool/military/letecky hodinky,ktery umej,tohle je navonena bida(za tu skvaru).
Daemonultimate Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Zase jen změna barvy za jakouže cenu?, možná by to chtělo spíš změnu osazenstva. Ještě jenom dodám, že tohle barevný provedení mě víc odrazuje než láká.
JAJA Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Barva docela fajn, ale jinak souhlas s villain83
Tommek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 me se nelibi a plne sympatizuji s nazorem villain83...
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Me ta barva taky nesedi. O cene ani nemluvim. Jinak,mino barvy tam jinou zmenu nevidim. Prehlidl jsem neco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se