Bohooc Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Dobrý den, chtěl bych se informovat ohledně hodin, bohužel jsem nikde nenašel žádnou značku, jsou to zlaté trípláštove hodinky, podle výrobního čísla jsem nezjistil nic, můj odhad je 1940-46děkuju za tipi názory, /jen me neukamenujte/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2014 uživatelem Bohooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 A co bys chtěl vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Asi chtěl vědět značku,ale to bude oříšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Značku,prolez jsem celej google a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) ale myslím si ,že jsou SISTEM GLASHUTTE, ale myslet si můžu kdo by delal zlate hodinky a nedal by tam svoje ID?hodinky jdou docela přesne, nechci je nějak rozebírat, jedny jsem rozebral a zbylo mi 18-22gramů zlata Upraveno 7. října 2014 uživatelem Bohooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Zkus najít a vyfotit punc - podle toho se možná odpíchnem aspoň k zemi původu pouzdra. Na fotce vidím jen ryzostní číslo 0,585 a to je nám plat prtný.Jináč -já strojkům nerozumím tolik jak bych chtěl, ale vidím tam labutí krk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 9. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Tohle mi odepsali, Dobrý den,Výrobce a značku nejsme schopni přesně určit.Stát bude Švýcarsko. ---S pozdravem Království hodinHodinářství MatoušMikulandská 10, Praha 1tel.: (+420)224930172info@kralovstvihodin.czwww.kralovstvihodin.cz zatím nejsem schopnej určit cenu, dle nabídek.Mam na prodej hodinky damské-18kt zlate,mechanicke 17kaminku baume mercier,raminek byl menenej a byl nahrazenej 14kt zlatem, funkční +nějake damske hodinky ze 14kt zlata- bohužel na baterku. Přemýšlel jsem že to sem hodím k prodeji ale o damske hodinky nebude zajem, Už se pár let povalují doma, a nějak me nenapadlo ani prodat, netlačí finance. Upraveno 9. října 2014 uživatelem Bohooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Tak dneska jsem objevil doma tyhle 14kt zlate hodinky, malem leteli na lopatu a dokoše Nemam ponětí jak jsou staré a jakou maji cenu, Alpina Natahnul jsem je,dokonce se rozjeli ale po 5minutach se zastavili. Vyrobní číslo 8027 Upraveno 11. října 2014 uživatelem Bohooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Nechci zakladat nove téma,Dostal jsem tyhle hodinky Alpina,Bohužel nevím jak fungují.Natahnul jsem je a jdou, jen nevím jak nastavit přesní čas, asi to jsou pouze nejake stopky? Po stisknutí tlačítka bud zastaví vteřinovku nebo spusti, kolečko slouží pouze na natažení, Děkuju za rady.Jsem začátečníkHlavně mě neukamenujte. Děkuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Povytáhnout korunku a seřídit ručky jsi nezkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Aha,chtelo to sílu!Děkuju! Upraveno 13. října 2014 uživatelem Bohooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Velmi pěkné hodinky,tak než je doprasit ,tak zajdi k dobrému hodináři,ať se na ně podívá a řekne Ti co a jak.Jen taková připomínka,těžko někomu radit,když nemá napsáno odkud je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ahoj,Jsem z ostravi, tech hodinek mam více, nevim co snima,mam převažne po star.rodičích,Samozrejne jeden hnup mi znicil tyhle krasny hodinky System Glashutte Pocket Watch, za par minut sem hodim fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohooc Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ahoj, tak tady System Glashutte Pocket Watch co mi odmrdal jeden osel ten čiselnik kde byl čas od 1-12 byl z porcelanu nebo zčeho, na neco se chtel kouknot prasknul mu ten smaltovej bazmeg, pak jsem to rozbil, Tak zde mam aktualní hodinky, baume mercier jsou 18kt a 17kaminku automamtky,Zbytek 14kt Znicene hodinky 1foto,neprodal jsem to ani na zlato,at mi to radej zhnije nekde v ulozním prostoru! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Regent formatic quartz swiss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rome quartz- jsou na baterku nechapu proc uvnitř je napsano jewels Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A poslední baume mercier 18kt 17jewels Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 ahoj, prosím za kamaráda o identifikaci těchto hodinek. díky moc L. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 jo případná hodnota, ho zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) A co si představuješ pod pojmem identifikace? Vše je popsané, značku hodinek i typ strojku si stačí jednoduše přečíst. A jak vidím, sám máš v hodinkách velmi dobrý rozhled, určit hodnotu není nic složitého. Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 no, toto není můj šálek kávy, spíš mě šlo o tu hodnotu, chce to prodat, prd mu poradím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Ano, to jsem čekal. Použij internet. Začít můžeš s obyčejným googlem. Napiš tam název hodinek, nejdřív zkus češtinu, kdy neuspěješ, tak angličtinu. Během chvilky najdeš co potřebuješ. Já to dělám taky tak.Jen dodám, aby se ti líp hledalo, že značka je rusky Luč (v překladu asi paprsek), ale pro vývoz se používal přepis Luch. Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Kluci, nechci nejak zakladat nove vlakno, tak to poctnu s dotazem sem ... Ted jsem zrovna narazil na Aukru.cz na zajimave hodinky ...Tady: http://aukro.cz/starozitne-stribrne-kapesni-hodinky-i5417855748.htmlTo je takto komplet, nebo tomu schazi cifernik ... Vypada to opravdu zajimave ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se