Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, dával jsem tohle do tématu dovolené a nikdo nereagoval, tak to zkusím takto.

Kam v Mnichově zajít na jídlo či pivo, a co v Mnichově neopomenout.

Museum BMW, ZOO a Hobrauhaus je na seznamu :)

Děkuji za případné tipy.

Odesláno

Pánové, dával jsem tohle do tématu dovolené a nikdo nereagoval, tak to zkusím takto.

Kam v Mnichově zajít na jídlo či pivo, a co v Mnichově neopomenout.

Museum BMW, ZOO a Hobrauhaus je na seznamu :)

Děkuji za případné tipy.

není-li strach z výšek, tak i Olympiaturm + Olympiapark stojí za zvážení. Pak třeba ještě akvárium SeaLife, dopravní muzeum, botanická či jízda vorem na Isaru - http://www.isar-floss-event.de. Záleží, na jak dlouho tam jedeš.

Onehdá jsem se výborně najedl v hostinci Am Isartor, viz http://www.gasthaus-isarthor.de/

Odesláno

Jsi-li sportsman, zajdi na prohlidku s pruvodcem do Allianz Areny.

Mam fotbal rad a byl to opravdu skvely zazitek videt kompletni zazemi stadionu pro skoro 70 tisic divaku.

Odesláno (upraveno)

Technické muzeum v Mnichově je zajímavé a hlavně obrovské. Na to si vyhraď dost času. A pro nasátí atmosféry nezapomeň, až budeš v centru na Marienplatzu, zajít na Viktualienmarkt, kde se dobře najíš a napiješ. Z klasických památek pak třeba zámek Nymphenburg. Mnichov je ale město, kde se dá i příjemně toulat bez cíle. Teď na podzim bude hezky v Olympijském parku nebo u Isary (to je hned u toho technického muzea.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Díky, jedu tam na tři dny, tak času bude snad dost.

• po měsících...
Odesláno

Za mě doporučuju Augustiner am Dom na Frauenplatzu. Takovej klasickej mnichovskej lokálek se vším všudy. Zajistěte si ale v nejbližším okolí na tu noc hotýlek, aby vás pak noční hlídka nenašla na lavičce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...