tomas512 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Zalozim nove vlakno pro tohoto obchodnika z USA Pred cca 20 dny jsem objednal 2 veci- luneta na Omega 2541.80- sklo na Rolex Odnesl jsem vse ihned po doruceni k mistru hodinari v Liberci na montaz a pak si prisel pro nemile resume: - luneta je low end fake. Spatny rozmer, uplne spatny material, nelze pouzit- sklo... opet presne dle typ- oznaceni na hodinkach .... tady pro zmenu krive nalepeny kyklop, opet.. nelze pouzit :-( Nyni: resim reklamaci pres Ebay, po 5 dnech se prodavajici wholesaleoutlet990 nevyjadril Dodavam: pordavajici ma velmi mnoho positivnich hodnoceni, ale v posledni dobe se mu objevuji stejne problemy i od jinych nakupujicich. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyber Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Měl jsem před lety úplně stejnou zkušenost. Safírové skla na Rolexy nepasovaly, vnitřky lunet taktéž, poslal jsem jim vše zpět, bohužel jsem ale tehdy měl málo zkušeností a neotevřel kauzu u ebay. Peníze mi nikdy nevrátili a na maily nereagovali. Můžeš dát akorát negativní feedback, nic asi víc neuděláš.
tomas512 Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Díky za reakci. Obaval jsem se, ze budu kamenován za pošpinění tohoto (zdánlivě) solidního obchodníka.
exncom Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Platil jsi PayPal? Pohroz mu, ze pokud to obratem nevyresi, budes to chtit od PayPal.
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já od něho bral 2x a pokaždý reklamace. K reklamaci se postavili dobře a poslali správný kus. Jen mě to stálo poštovný navíc a tak dneska hledám radši jinde
VintageLover Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já od něho bral jednou asi před dvěma lety, kvalita fajn, ale taky reklamace, ke které se naštěstí postavil dobře a poslal správný kus.Akorát to trvalo 3 měsíce.
tomas512 Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Bohužel po doručení jsem z obálky vyndal lunetu a sklo nasledne potvrdil prijeti zasilky :-(Td s nim komunikuju ohledne zbozi, ale nejde to. Jednak on vytrvale odmita jakoukoliv vinu, jednak ma znalost anglictiny dost omezuje me moznosti :-( A s Google translator to neni zrovna idealni varianta...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se