Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zalozim nove vlakno pro tohoto obchodnika z USA

Pred cca 20 dny jsem objednal 2 veci

- luneta na Omega 2541.80

- sklo na Rolex

Odnesl jsem vse ihned po doruceni k mistru hodinari v Liberci na montaz a pak si prisel pro nemile resume:

- luneta je low end fake.  Spatny rozmer, uplne spatny material, nelze pouzit

- sklo... opet presne dle typ- oznaceni na hodinkach ....    tady pro zmenu krive nalepeny kyklop, opet.. nelze pouzit  :-(

Nyni: resim reklamaci pres Ebay, po 5 dnech se prodavajici wholesaleoutlet990  nevyjadril

Dodavam: pordavajici ma velmi mnoho positivnich hodnoceni, ale v posledni dobe se mu objevuji stejne problemy i od jinych nakupujicich.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Měl jsem před lety úplně stejnou zkušenost. Safírové skla na Rolexy nepasovaly, vnitřky lunet taktéž, poslal jsem jim vše zpět, bohužel jsem ale tehdy měl málo zkušeností a neotevřel kauzu u ebay. Peníze mi nikdy nevrátili a na maily nereagovali. Můžeš dát akorát negativní feedback, nic asi víc neuděláš. :(

Odesláno

Díky za reakci. Obaval jsem se, ze budu kamenován za pošpinění tohoto (zdánlivě) solidního obchodníka.

Odesláno

Platil jsi PayPal? Pohroz mu, ze pokud to obratem nevyresi, budes to chtit od PayPal.

Odesláno

Bohužel po doručení jsem z obálky vyndal lunetu a sklo  nasledne potvrdil prijeti zasilky :-(

Td s nim komunikuju ohledne zbozi, ale nejde to. Jednak on vytrvale odmita jakoukoliv vinu, jednak ma znalost anglictiny dost omezuje me moznosti :-(   A s Google translator to neni zrovna idealni varianta...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...