ondralbc Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Hele a jaký máš na to vlastně rozpočet? Nějak to tu pohybuje vše kolem 150K, tak nechápu poznámku, že je to vše vysoko a zároveň, že budeš mířit do IWC, Omega. Pokud chceš do nových IWC připrav si rozpočet do 200K.
gougy Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 V 31. 10. 2014 v 9:39, ondralbc napsal: Hele a jaký máš na to vlastně rozpočet? Nějak to tu pohybuje vše kolem 150K, tak nechápu poznámku, že je to vše vysoko a zároveň, že budeš mířit do IWC, Omega. Pokud chceš do nových IWC připrav si rozpočet do 200K.Dámské IWC od 200k? nepředpokládám, že kdokoliv doporučí velké Ingy nebo sedmidenní.... To skutečně pro ženu není, pokud se nejmenuje Fibinger.
gougy Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 V 31. 10. 2014 v 9:49, ondralbc napsal: gougy: do a od je rozdíl No to je :D (začínám chápat tu potřebu telefonu s devatenáctipalcovým displayem, co přijde jako Iphone13)
goldinka Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Caute... zajimal by me Vas nazor.. jednak obecne na tyto hodinky a pak na tyto hodinky na me ruce.. dekuji poklona..
goldinka Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Caute... zajimal by me Vas nazor.. jednak obecne na tyto hodinky a pak na tyto hodinky na me ruce.. dekuji poklona..
michalval Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Dugena je skoro sto let stará německá firma - dceřinná firma švýcarské Alpiny (Dugena = Deutsche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina.V dnešní době má majitele z Honkongu.Jestli dobře vidím, tak tohle jsou quratzové hodinky s Miyotou uvnitř v ceně 2-3 tisíce. A pokud je to tak,nic proti quartzu,ale oproti těm předchozím úvahám je to o dost odlišná volba ve všech směrech - není to mechanika, je to quartz. Minerální sklíčko, žádný safír, atd. Prostě jiná liga, spíš možná úplně jiný sport Jinak vzhledově podle mě ok, líbí se mi na ženských výrazné a větší hodinky.
goldinka Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 31. 10. 2014 v 9:39, ondralbc napsal: Hele a jaký máš na to vlastně rozpočet? Nějak to tu pohybuje vše kolem 150K, tak nechápu poznámku, že je to vše vysoko a zároveň, že budeš mířit do IWC, Omega. Pokud chceš do nových IWC připrav si rozpočet do 200K.poznamka o vysoke cene se vztahuje hlavne k hodinkam za 4 a pul mega a vsemu podobnemu co se mi libi, protoze se to pohybuje tak od pul mice nahoru.. dale jsem nikde nemluvila o tom, kam presne budu mirit, ale ze se mi na druhou stranu libi i klasika napr. od Omegy. A taky jsem nemluvila o tom, ze musi byt nutne nove.. Rozpocet pocitam, ze bude tak 120K. strop bude asi 150K. (nejak to porad zvysuju sakra.. )
goldinka Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 21:42, michalval napsal: Dugena je skoro sto let stará německá firma - dceřinná firma švýcarské Alpiny (Dugena = Deutsche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina.V dnešní době má majitele z Honkongu.Jestli dobře vidím, tak tohle jsou quratzové hodinky s Miyotou uvnitř v ceně 2-3 tisíce. A pokud je to tak,nic proti quartzu,ale oproti těm předchozím úvahám je to o dost odlišná volba ve všech směrech - není to mechanika, je to quartz. Minerální sklíčko, žádný safír, atd. Prostě jiná liga, spíš možná úplně jiný sport Jinak vzhledově podle mě ok, líbí se mi na ženských výrazné a větší hodinky.Dekuji za info... pro upresneni - neni to zadna volba, jsou to hodinky po tatovi, ktere mi lezely v supliku a vcera jsem je vytahla a napadlo me, ze se zeptam... takze asi tak... jinak diky...
michalval Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Dugena dělala v sedmdesátých letech taky parádní mechanické hodinky se strojky Valjoux, ale tyhle hodinky vypadají na novodobé quartzky. Nevím, nejsem žádný expert na tuhle značku, z jedné fotky to bezpečně nepoznám. Jestli skáče vteřinová ručka po celých vteřinách, tak je to quartz, jak jsem psal výše.
moco Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Ted ma Breitling novou limitku SuperOceanů,myslim,ze by se na tvem zapesti vyjimaly...
JZED Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Patří tahle diskuze jěště k Heurům nebo TAG Heuerům? Nechcete to vlákno hodit jinam? Dík
moco Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 V 21. 11. 2014 v 10:11, JZED napsal: Patří tahle diskuze jěště k Heurům nebo TAG Heuerům? Nechcete to vlákno hodit jinam? Díktaky si rikam ze by se to mohlo hodit do "pomozte s vyberem"
goldinka Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 20. 11. 2014 v 16:56, moco napsal: Ted ma Breitling novou limitku SuperOceanů,myslim,ze by se na tvem zapesti vyjimaly...noo... není to úplně má představa, ale jsou pěkné... ale ukázaná na ruce rozhodne..
goldinka Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 21. 11. 2014 v 11:03, moco napsal: taky si rikam ze by se to mohlo hodit do "pomozte s vyberem"jsem pro přesun... ale nevím jak..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.