Přejít na obsah

nejkrásnější... :)

goldinka

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele a jaký máš na to vlastně rozpočet? Nějak to tu pohybuje vše kolem 150K, tak nechápu poznámku, že je to vše vysoko a zároveň, že budeš mířit do IWC, Omega. Pokud chceš do nových IWC připrav si rozpočet do 200K.

Odesláno
  V 31. 10. 2014 v 9:39, ondralbc napsal:

Hele a jaký máš na to vlastně rozpočet? Nějak to tu pohybuje vše kolem 150K, tak nechápu poznámku, že je to vše vysoko a zároveň, že budeš mířit do IWC, Omega. Pokud chceš do nových IWC připrav si rozpočet do 200K.

Dámské IWC od 200k?  :eek:

nepředpokládám, že kdokoliv doporučí velké Ingy nebo sedmidenní.... To skutečně pro ženu není, pokud se nejmenuje Fibinger.

Odesláno
  V 31. 10. 2014 v 9:49, ondralbc napsal:

gougy: do a od je rozdíl ;)

No to je :D :D :cheers:  

(začínám chápat tu potřebu telefonu s devatenáctipalcovým displayem, co přijde jako Iphone13)

Odesláno

Caute... zajimal by me Vas nazor.. jednak obecne na tyto hodinky a pak na tyto hodinky na me ruce.. dekuji poklona..

Odesláno

Caute... zajimal by me Vas nazor.. jednak obecne na tyto hodinky a pak na tyto hodinky na me ruce.. dekuji poklona..

post-35800-0-11087000-1415221842_thumb.jpg

Odesláno

Dugena je skoro sto let stará německá firma - dceřinná firma švýcarské Alpiny (Dugena = Deutsche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina.

V dnešní době má majitele z Honkongu.

Jestli dobře vidím, tak tohle jsou quratzové hodinky s Miyotou uvnitř v ceně 2-3 tisíce. A pokud je to tak,nic proti quartzu,ale oproti těm předchozím úvahám je to o dost odlišná volba ve všech směrech - není to mechanika, je to quartz. Minerální sklíčko, žádný safír, atd. Prostě jiná liga, spíš možná úplně jiný sport  :)

Jinak vzhledově podle mě ok, líbí se mi na ženských výrazné a větší hodinky.

Odesláno
  V 31. 10. 2014 v 9:39, ondralbc napsal:

poznamka o vysoke cene se vztahuje hlavne k hodinkam za 4 a pul mega a vsemu podobnemu co se mi libi, protoze se to pohybuje tak od pul mice nahoru.. dale jsem nikde  nemluvila o tom, kam presne budu mirit, ale ze se mi na druhou stranu libi i klasika napr. od Omegy. A taky jsem nemluvila o tom, ze musi byt nutne nove.. :) Rozpocet pocitam, ze bude tak 120K. strop bude asi 150K. (nejak to porad zvysuju sakra.. :D )

Odesláno
  V 5. 11. 2014 v 21:42, michalval napsal:

Dugena je skoro sto let stará německá firma - dceřinná firma švýcarské Alpiny (Dugena = Deutsche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina.

V dnešní době má majitele z Honkongu.

Jestli dobře vidím, tak tohle jsou quratzové hodinky s Miyotou uvnitř v ceně 2-3 tisíce. A pokud je to tak,nic proti quartzu,ale oproti těm předchozím úvahám je to o dost odlišná volba ve všech směrech - není to mechanika, je to quartz. Minerální sklíčko, žádný safír, atd. Prostě jiná liga, spíš možná úplně jiný sport  :)

Jinak vzhledově podle mě ok, líbí se mi na ženských výrazné a větší hodinky.

Dekuji za info... pro upresneni - neni to zadna volba, jsou to hodinky po tatovi, ktere mi lezely v supliku a vcera jsem je vytahla a napadlo me, ze se zeptam... takze asi tak... jinak diky...

Odesláno

Dugena dělala v sedmdesátých letech taky parádní mechanické hodinky se strojky Valjoux, ale tyhle hodinky vypadají na novodobé quartzky. Nevím, nejsem žádný expert na tuhle značku, z jedné fotky to bezpečně nepoznám. Jestli skáče vteřinová ručka po celých vteřinách, tak je to quartz, jak jsem psal výše.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Patří tahle diskuze jěště k Heurům nebo TAG Heuerům?  Nechcete to vlákno hodit jinam?  Dík

Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 10:11, JZED napsal:

Patří tahle diskuze jěště k Heurům nebo TAG Heuerům?  Nechcete to vlákno hodit jinam?  Dík

taky si rikam ze by se to mohlo hodit do "pomozte s vyberem"

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 20. 11. 2014 v 16:56, moco napsal:

Ted ma Breitling novou limitku SuperOceanů,myslim,ze by se na tvem zapesti vyjimaly...

noo... není to úplně má představa, ale jsou pěkné... ale ukázaná na ruce rozhodne.. :)

Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 11:03, moco napsal:

taky si rikam ze by se to mohlo hodit do "pomozte s vyberem"

jsem pro přesun... ale nevím jak.. :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...