Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Oris Aquis Date Orange http://www.masterhorologer.com/2014/10/oris-aquis-date-orange.html Oris mám v oblibě a tak se divím, že mi tenhle model populárních Aquisů utekl, doufám, že nejen mně. Upraveno 16. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ty vypadaji hodne naslaple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ta barevna kombinace se mi moc moc libi, skoda ze uz jedny hodinky na gume mam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Jsou tam dvoje: jako novinka je ta barevná guma, jinak to vychází z už okoukaný klasiky ale myslim,že je to u hodinek neumožňujících cokoli neorigo dobrá zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 No, ty cerny s oranzovou gumou jsou moc pekny...jestli se nepletu cena je tam nekde kolem 50k kc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Prolezl jsem obrazky na googlu a oranzove tam nejsou skoro vubec..zajimave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Muselo se to objevit nedávno, na origo stránkach už je mají, ale mezi lidi se to asi teprve pomalu dostane.Cenu tady nevim, ale bude stejná jako za tu černou gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 no ja koukal na ten Tvuj odkaz tam byly za asi 1550 svycarskech, nicmene na koscomu je nemaji, nebo blbe hledam....ale na leto by se mi libily.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Tvuj odkaz: PriceSwiss Retail Price: CHF 1,750.00 a je to tam dva dny, takze fakt asi hodne novinka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ta oranzova guma jim dava neskutecnej smrnc. Nekdy staci fakt malo a vysledek stoji za to. Perfektni hodinky na leto k vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Ta orange je certovsky dobra, zadna nuda. Nevime wr? Upraveno 16. října 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Maj to na cifru - 300m/30bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 V 16. 10. 2014 v 19:49, redd napsal: Maj to na cifru - 300m/30barA jo,dekan a sory. :/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 jako jo, tohle je dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 oranžová guma fajn,ale to uchycení řemenu mohli alespon nepatrne vylepsit,jedinej důvod,proč jsem ten starej model nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Co je na něm špatně? Já ani na divers ani aquis nic nezpozoroval, naopak, dobře kopíruje ruku což pomáhá těm nožičkám a velikostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Já bych celkově byl spíše pro ústup specialit uchycení tahů/řemenů, ikdyž by tím mohly utrpět některé modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 len pre info, neni to cierne, ale tmavosede pvd... bral by som ich hned, tie "cierne" a obe gumky samozrejme, ciernu aj oranzovu, vyborne su !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Pár ďalších HiRes fotiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Psal jsem pred casem do Koscomu, info nize by vas mohlo zajimat... Dobrý den. Zde je zpráva od dovozce:Je to nový typ Aquis. Ještě bohužel nejsou. Dostupnost cca prosinec. MOC 44.990.- Tyto nové modely nám chodí automaticky, tak snad i tento model dorazí. S pozdravem Koscom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se