Josef01 Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Ale asi neoficiálně stažený přes PC, protože update telefon nenabízí. P.S. Je vůbec o co stát? Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jestli to propojení bude vypadat tak, jak to ukazovali na prvních konferencích, tak je to trapný. Synchronizace kalendáře je fakt pecka. Aplikace, který by byly spustitelný na obou zařízeních, jsem zatim neviděl. Že na to pudou aplikace na android jenom ukazuje, jakým směrem Microsoft jde. Mimoto sami vyvíjí aplikace pro android. Do budoucna budou dělat úplně minimum modelů a W10 je dost pravděpodobně poslední systém, který udělají. Vzhledem k tomu, kolik lidí propustili z mobilní divize a kolik jich ještě propustí, je to naprosto jasné. Windows do mobilu zaspaly a pak se jim nepovedlo naskočit do rozjetého vlaku. Mají malé prodeje, které moc nerostou a zároveň prodávají levná zařízení s malou marží. Budoucnost vidím černě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ale asi neoficiálně stažený přes PC, protože update telefon nenabízí. P.S. Je vůbec o co stát? A jsi v Insider programu? W10 Mobile jeste neni finalni verze, takze to oficialne nabizet jeste nebude. System se mi libi a nemel bych problem si zvyknout, nektere drobnosti jsou lepsi, nez ma iOS, ale nezvykl jsem si u 930 na tu velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Já někde četl, že na některé telefony je to už ke stažení od července. Insider nemám, počkám na ofic. verzi, ale stejně jenom spíše ze zájmu, než že bych to potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Tak to jsi četl špatně, oficiálně budou až někdy na podzim. Aktuální verze je ještě třeba odladit. Aktuální build Seznam novinek zde: https://wmmania.cz/clanek/windows-phone-10-prehled-novinek-a-vylepseni/ Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ja jsem s WP spokojenej... iPhone se mi zda drahej ( a jiny zarizeni od nich nemam) a android mi vůbec nevyhovuje - prijde mi to takovy "zasvineny" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Pokud by to někoho zajímalo, tak: Včera večer jsem se přihlásil do Windows Insider, automatické aktualizace mám nastaveny na 03:00 ráno, to se mi stáhl obrazW10, instalace pak trvala asi 50minut. Plusy: tapeta se dá nastavit do dlaždic i na samotné pozadí plochy (lze nastavit míra jejich průhlednosti),do rychlé nabídky se standardně vlezou 4 nastavitelné možnosti, nicméně, lze je jedním klikem rozbalit na 15 možností,seznam aplikací je přehlednější (zmenšeny ikonky aplikací),systém je stejně plynulý jako u WM 8.1.Mínusy: zmizely mi některé aplikace jako počasí, kalkulačka - je nutno nechat znovu stáhnout z obchodu (vše probíhá hladce, např počasí je pak v novém designu).Používám Lumii 535, tzn. low endový model, přesto nepozoruji žádné problémy v plynulosti ani při otevření více aplikací.Na internetu varovali před instalací těchto nefinálních verzí, nicméně ten poslední built je odladěný natolik, že já, jako běžný uživatel nepozoruji žádné problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Začínám být hodně zvědavý na 950. Funkčně i designově vypadá hodně dobře, zvlášť v kůži. A fotí to evidentně taky dobře, jsem zvědavej na recenze https://wmmania.cz/clanek/prvni-snimky-z-lumie-950-xl-ukazuji-vybornou-obrazovou-kvalitu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Zdravím, jen mírně pokročilý, a prosím o co nejjednodušší popis, jak mám dostat do kalendáře ve své Lumii 630 zobrazení státních svátků. Děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Kalendář - nastavení - zaškrtnout okénko "české svátky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 no právě - to okénko tam chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Přihlaš se do outlooku přes prohlížeč v PC - otevři kalendář - vpravo ozubené kolečko - možnosti - upravit připomenutí a nastavení kalendáře - přidání nového kalendáře nebo tady bude nějaké info http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/outlook/calendar-holiday-other Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 mrknu, zkusím, dám vědět - rozhodně díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 tak možnosti zobrazení svátků i narozenin přibyly, ale ani po označení (zafajfkování) se nezobrazují -možná viz hláška v odkazu (Kalendáře svátků a lunární kalendáře jsou momentálně nedostupné. ) ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 hm, na druhé Lumii 630 s jiným účtem všechno v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak všechno v pohodě, naskočilo za pár dní -děkuju, Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se